Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Karolcia wiadomo ze to ja będę głównie z wózkiem śmigać ale jak piszesz gdyby było kiedys drugie dziecko i chłopiec to juz nie bardzo sie nadaje
Znalazłam jeszcze taki ale 800 zl to juz jednak sporo wolabym taki max 750
http://olx.pl/m/oferta/wozek-CID88-ID9hyiw.html?ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bpage%5D=2&ref%5B0%5D%5Bcategory%5D=516&ref%5B0%5D%5Bregion%5D=3&ref%5B0%5D%5BforcedRegion%5D=3&ref%5B0%5D%5Baction%5D=ads&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=index&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bpage%5D=2&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bcategory%5D=516&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bregion%5D=3&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5BforcedRegion%5D=3&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Baction%5D=ads&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Bmethod%5D=index&ref%5B1%5D%5Baction%5D=observed&ref%5B1%5D%5Bmethod%5D=index
A wczoraj Polcia miała czkawkę wieczorem aż tatuś się zmartwil czy nic złego jej się nie dzieje
On chyba będzie bardziej nadopiekuńczy niż ja
Czasem nie pozwala mi dotknąć czy po pukać w brzuch bo jej zrobię krzywdę
Mój mąż tez mówi ze to mi ma sie podobac - bo to głownie ja bede nim paradowac. Ale mimo to mowi ze kropki wolałby nie, chyba ze ja się uprę, ale ja się nie upieram jak narazie bo jeszcze nie wybrałam.
Ale uwazam ze ten niebieski ładniejszy od tego w kropki. Ale sama musisz zdecydowac bo to Tobie ma się podobac a nie mi.gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ok, a któas z dziewczyn, może się wypowie.
A i jeszcze jedno pisałyscie coś kiedys o jakims syropie zamiast lewatyty jak on się nazywał? Chyba ze to nie tutaj czytałam
Zamecze Was teraz pytaniami - bo robię zamówienie w gemini. Na chwile obecną juz mi wyszło taniej o 50 zł niz w aptece doz - niezłą mają przebitkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:44
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak znowu się pojawił temat wyprawkowy to może podpowiecie czego mi brakuje przy zamówieniu.
Aktualnie mam już:
oilatum (do kąpieli)
sudocrem (na odparzenia)
sól fizjologiczną 18 ampułek
gaziki 1 op (100szt)
katarek
termometr
mokre chusteczki
pieluszki
patyczki do uszu
płatki kosmetyczne
podkłady poporodowe bella i hartmanna
wkładki laktacyjne
cumel
a w zamówieniu z gemini mam:
majtki siateczkowe
linomag zielony
krem do buzi oilatum
krem z filtrem linomag sun
szczotkę do włosów
cążki do paznokci
termometr do kąpieli
ocinosept
sól morska/ czy wystarczy sól fizjologiczna?/
gruszka
espunissan kropelki
czopli glicerynowe (dla mnie)
tamtum rosa
maltan ( zamówić 10ml czy 40ml?)
mydło w płynie dla niemowląt
czego brakuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:15
-
A my po usg
moja Niunia jest drobniutka ale mieści się w normie waży w 30t5d 1502g
troszkę się tylko zmartwiłam bo doktor wykonująca usg powiedziała że główkę ma bardzo nisko, cieżko jej było aż główkę zbadać. Nie zmierzyła mi szyjki, zwykła wizytę mam w piątek. Myślicie że może to być oznaka jakiegoś rozwarcia lub skracania się szyjki?
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Ja też miałam główkę nisko, ale doktor i tak się cieszył że to już był skończony 30tc. Nie znaczyło to rozwarcia ani skracającej szyjki. Postaraj się jak najwięcej odpoczywać, nie chodzić tyle. Mi po kilku dniach wyraźny napór na szyjkę/krocze minął.
-
Gosia poszukaj na Olx albo spójrz na Facebook czy nie ma jakiejś grupy. Np u mnie jest grupa kupie-sprzedam kids co jakiś czas mozna kupić fotelik, lezacżek bujaczek, matę, ubranka, wózek. Np babka dała w ofercie wózek tako captiva 2w1 granatowy w kropki za 500 zł.
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Szyjkę może zmierzyć tylko przez usg dopochowowe
Karolcia wydaje mi się że chyba wszystko no chyba ze jakąś herbatę na laktację dorzucisz i może podkłady na łóżko i do łóżeczka
Śledzę olx i allegro a fb nie mam
Moja też ma główkę nisko aż w pachwinieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:00
-
Ech... Właśnie w tym problem że ja mam jeszcze tyyyyyle spraw do załatwienia/ rzeczy do kupienia że nie wyobrażam sobie leżenia
w piątek się okaże.. Wiadomo ze jak mus to mus ale może tego uniknę. Remont dopiero kończymy w przyszłym tygodniu i dopiero będzie sprzątanie, pranie, prasowanie itp
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Shaja moja cora tez siedzi mi na szyjce glowka ale dr nie mowil ze to cos zlego. Czasami czuje takie parcie jak sie wierci ale nie czesto. Teraz moje zebra sa jej ulubionym obiektem do kopania
Karolcia imponujaca lista, chyba wszystko na niej jest. Mi jeszcze brakuje sporo rzeczy z twego co widze.
Wyskoczyla mi jakas wysypka na dloniach i tylku.. ale czego ??