Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój nie obchodzi takiego święta jak dzień mężczyzny
Moje dziecko jest dzisiaj jakieś nadaktywne...normalnie od popołudnia czuje go bezustannie, wierci się przeciąga i wypycha nóżki. Aż puściłam mu kołysankę do brzucha może uśnie w końcu
Wasze maluszki też dają wam tak popalić??gosiunia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
właśnie kończymy z Wiki 32 tydz
mi już też pępek wywaliło a brzuch często faluje. Ja poprałam ubranka z Pepco i nic im nie było, wyglądają jak ze sklepu. Ja też już wyprawkę mam prawie do końca skompletowaną, ale nadal wydaje mi się że ciuszków mogłoby być więcej, ale mój B. mówi że kupi się później. Muszę kupić więcej bodziaków na lato. Czekam aż moje zakupy przyjadą z gemini i z Allegro. U nas wizyta u gina za 3 tyg równiutko. Głodna jestem, chyba pójdę coś zjeść.
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja tez juz nie śpię suszy mnie w nocy jak konia po westernie:(
Unas do terminu z om zostało 2 miesiące
Ja bym dokupiła jeszcze spodenki lub połśpiochy bo tego mam mało
Wczoraj w biedronce był ładny kocyk z Kubusiem puchatkiem ale nie kupiłam bo był tylko jeden, może dzisiaj wybiorę się z mamą do biedronki bo jeszcze witaminy mi się kończą i kupimy jak będzie
Ja mam wizytę za tydzień
Sinila mi się dzisiaj Karolcia naszaże rozmawialysmy o jakiś książkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 07:21
-
Hej mamuski
cosik sie pogoda zepsula, ciekawe jak jutro bedzie bo mialam zamiar umyc ze dwa okna.
Pigulska moja od kilku dni tez jest nadaktywna, czuje ja caly dzien prawie, wierci sie, przeciaga, brzuch mi skacze i w zebra wpycha mi stopki. Ale za to w nocy spi bo jak wstaje na siusiu ze 3 razy to zawsze siedzi cicho.
ale znajac moja corke to za jakis czas zwolni tempo i ja bede sie martwic. Juz nieraz tak bylo.
Ja dzis moze tez zajrze na stronke tej apteki gemini. Moze cos zamowie.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja. Jakas wyjatkowo ciezka noc mialam, koszmarna zgaga, cos mnie krecilo po jelitach, boli mnie z boku brzucha
i w koncu malo co spalam.
Oo Gosiamam nadzieje, ze chofiaz rozmowa byla przyjemna
Pigulska moja Mala to niestety leniuch. Malo co kopie. W sumie tylko jeden dzien do tej pory miala taki zeby byla bardziej aktywna i nawet ze 3 razy w cos kopnela, ze az bolalo..
Rika, znowu jakis maluszek sie pospieszyl? Musze zagladnac..
Ja mam tych ciuszkach co mam jest mnostwo skarpetektroche body, kaftanikow i kilka pajacow. Noni moxe ze 2 polspiochy. Czekan na dostawe rzeczy po siostrzenicach zebym mogla przejrzecni sie zorientowac ile czego musze kupic..
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Przepraszam za bledy ale pisze z tel.
Dziewczyny 2 dzien boli mnie bok brzuchanie wiem czy to od bioder czy moze od nerki promieniuje (nigdy nie mialam problemow wiec nie wiem), czy jeszcze cos innego sie dzieje
-
Karolcia było spoko
Jak będziemy rodzić tak jak kwietniówki to chyba tylko Karolcia urodzi w majubo ma termin na drugą połowę miesiąca
Ja nie muszę wytrzymać do tego 11.5 ale chciałabym jednak żeby to był maj
Karolcia a kiedy masz wizytę? Może to od bioder bo.nerki chyba promieniują na kręgosłup teżWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 07:48
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Karolcia mnie od tygodnia boli prawy bok, obstawiam ze to biodro. W nocy przekrecenie sie z boku na bok sprawia mi spory bol. Do tego napieprza spojenie lonowe tak, ze nogi nie moge za bardzo podniesc w gore. Juz o rozkroku nie wspomne. Chyba takie uroki ciazy bo nerki mam zdrowe.
Ja tez wole maj niz kwiecien z sentymentu do tego miesiaca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 07:52
-
Gosia ja to nie biore innej opcji pod uwage niz maj ( bo termin mam na 25
)
Wizyte mam za tydzien w srode wiec wytrzymam. Pewnie to od biodra. A i ostatnio nawet pachwiny zaczely mnie pobolewac wiec to pewnie wssystkie typowo ciazowe dolegliwosci -
Gosia ja mam termin na 20 maja wiec moze tez na maj sie załapie
moze byc 2.05 na moje urodziny, oby nie 09.05 bo mąż jedzie na komunie i zostanę sama z rodzicami
Wczoraj była kolezanka u mnie i mowila ze w pierwszej ciazy miała tak ze ja strasznie bolał prawy bok jakby obok wątroby, ale wszystko w badaniach było ok. Mnie od kilku dni tak kłuje jakby w szyjce, czasem az sie zginam w pol, ale jestem świeżo po wizycie i było wszystko ok. Chyba takie uroki
Miłego dnia, my zaczynamy 31 tydzgosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja to czasami nie moge uwierzyc ze jestesmy juz tak daleko, kazda z nas z 3 na liczniku.
kiedy to zlecialo ??? Zal mi bedzie konca ciazy i tego wyjatkowego stanu ale chcec poznania corci jest wieksza.
Coraz czesciej snie o porodzie, np. Wczoraj snilo mi sie ze urodzilam mala przyniesli mi ja na rece i ona tak sie smiala i cieszyla. Wazyla 3 kg i miala juz przebite uszka i kolczyki. Hahaha widac, ze moje dziecie bo ja to strojnisia zawsze bylam.gosia86, madziorek, gosiunia, GabiK, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Tydzień temu na wizycie gin sie pyta jak moje dolegliwości? Wiec ja gały na nią o co jej chodzi? Mówi że o ból krocza
A ja już się przyzwyczaiłam do tego bólu wiec nie traktuje tego jako cos złego
Obyśmy wszystkie wytrzymały z brzuszkami jak najdłużej
Ja się boje tego jak będzie po prodzie bo teraz wszyscy mnie traktują jak jajko a potem pewnie nagle sie to skończyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:10
-
Zdecydowanie i nieodwracalnie nasz swiat bardzo sie zmieni. Boje sie czy sprostam temu zadaniu. Ale wiem, ze jestem taka, ze jak cos mam do zrealizowania to, to zrobie chocby nie wiem co i sobie poradze.
Ja to mam ostatnio durne mysli na temat porodu, ze cos mi sie stanie, torbiel pieknie i dostane krwotoku, lekarze czegos nie dopatrza i umre.
boshe moja nerwica lekowa mnie kiedys wykonczy. Juz nawet mezowi powiedzialam co ma robic jakby mi sie cos stalo. Wiem jestem nienormalna.
-
Ja też bym chciała w maju wg lekarza termin 5.05 ale raczej chyba kwietniówką będę. Nie wiem jeszcze co gin powie na przyszłej wizycie, pozostaje czekać. U nas też już pogoda do kitu i deszcz pada
po wczorajszej wiośnie nic nie zostało. Idę zaraz męczyć się z szydełkiem może coś uda mi się stworzyć? Konkretnie będę próbowała wydziergać jakieś buciki.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Puściłam Małemu kołysankę i poskutkowałousnął w oka mgnieniu a ja z nim
Dziewczyny damy radę z opieką itd, poza tym nie jesteśmy całkiem same i na pewno najbliższa rodzina pomoże ile będzie w stanie
Ofelaine co to za czarnowidztwo?? Będzie dobrze
No nieźle z tymi kwietniówkami...ja mam termin na 30.04 więc coraz pewniejsze się staje to ze urodzę w kwietniu! Łuhuhuhu
U mnie ból krocza to już standard
Gosia mnie po tej akcji ze szpitalem też traktują jak jajko...w sumie mnie to wkurza i już się nie mogę doczekać aż się to skończy
gosiunia lubi tę wiadomość