Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:a ja się zastanawiam czy kupić taki spray..
http://www.aptekagemini.pl/nuk-srodek-d-czyszcz-a-bakter-sprysk-380ml.html[/QUO
Ja raczej nie bede kupowała, jak narazie, chyba ze potem misie odmieni, ale mysle ze to raczej zbedny ydatek. -
Ja też przez stronę apteki
Naprawdę polecam bo ceny są dużo bardziej korzystne
Ostatnio pisałam o butelkach w aptece kupilam za 34 zl a w smyku te same za 59.99
Karolcia a butle masz? Pudełeczko na smoka?
Madzia mój pępek też lada chwila wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:15
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Gosia podkłady na łóżko też mam- zapomniałam napisać
Butle kupiłam zestaw z aventu + cumel uspokajający, a pudełko na smoczek mam od siostry.
co do soli morskiej to kupować czy wystarczy sól fizjologiczna? i jak z wielkością maści na brodawki? różnica między 10 a 40ml jest 5zł..
Co do szyjki mój ostatnio mi zmierzył przez brzuch. Pomiar pewnie nie był tak dokładny jak przez usg dowcipne ale mierzyłWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:25
-
Aha no to sobie jutro może popatrzę na ta gemini
podobno ma być od jutra gorsza pogoda. A zakupy chyba zrobię jak nam babka ze szkoły rodzenia powie coś więcej o pielęgnacji i porodzie, bo mówiła, ze postara sie coś przygotować
Gosia ja właśnie poczułam takie rozciąganie pępka i płaski sie zrobił a od dołu sie lekko wywija
Karolcia ja chyba na początek nie kupuje, tylko sól fizjologiczna zwykła i nią będę przemywać. Chyba ze nie dam rady to wtedy dokupie. A na brodawki to chyba kupie bepanthen bo mozna na pupę i piersi stosować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:31
-
Madziorek dzięki. W razie czego mam jakąś sól morską w domu i nie wiem czy dokupować specjalnie dla Małej czy starczy sól fizjologiczna.. a jak już zamawiam to chciałam wszystko bo ceny przyzwoite a nie wiem czy mąż podoła jak mu nie napiszę konkretnej nazwy co ma kupić
-
Karolcia dla dzieci maja mniejszy aplikator i podobno sterimar bardzo chlapal ta woda a nie psikal odpowiednio, ale to tylko opinie pacjentów. Nie stosowałam.
Ja mojego męża juz nastawiałam na zakup laktatorów. Byliśmy w sklepie i mu pokazywałam: to mi kupisz:PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:43
gosiunia lubi tę wiadomość
-
mój to jakiś taki dziwny, jestem pewna, że nie kupiłby mi podpasek ani żadnych takich rzeczy, jak raz miał pójść do apteki kupić mi globulki to się bronił rękami i nogami. A dziwne bo teściowa ich wychowywała sama więc myślałam, że nie będzie mieć oporów. Także takie sprawy muszę załatwić wcześniej
Ale ogólnie to załatwi wszystko poza tym co wyżej napisałam tylko musi mieć podaną dokładną nazwę
mój kiedyś wklęsły pępek jest teraz płaski, może nawet trochę od góry zaczyna wychodzić
w ogóle to tak się objadłam i opiłam, że pękam w szwach.
Mąż dzisiaj cały dzień dopytuje jak się czuję- martwi się, że wczoraj przeholowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:58
-
Slash moim zdaniem obejdzie sie bez pudru jak Karolcia piasze lepiej użyć mąki ziemniaczanej
No wlasnie tak to jest z facetami
No ale ja mam opory żeby kupić prezerwatywya juz taka stara baba ze mnie:D
Mój pępek tez wyłazi od góry
No bo dałaś sobie wczoraj w kość KarolciaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:00
-
Oo ja tez nie lubie kupowac gumek wiec to bylo zadanie dla meza :p
Wiem, ze przesadzilam Gosia ale na szczescie obylo sie bez zadnych dolegliwosci poza bolem plecow. Dzisiaj juz grzecznie lezalam.
Pamietalyscie o dniu mezczyzny? Ja mojemu zostawilam na poduszce toffifee bo wroci pozno bo jakis tam wniosek musi poprawic o dofinansowanie na festyn (jest prezesem osp) a szwagrowi dalam czekolade truskawkowa -
Bluberry wrote:Pigulska wszystkie spodenki są z pepco??? Fajne, ostatnio kupilam dwie pary spodenek w paski szare i niebieskie z miśkiem na dupce i takie same pólśpioszki co masz na fotce, uprałam i są super miękkie ale te co kupiłaś tez bym sie skusiła.
widziałam te z misiem na dupce i mam brązowe
mam nadzieję że z tymi spodenkami po praniu też się nic nie stanie