Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia jaki piękny porządek:) ja sie musze zabrać za układanie
No nic ciekawego nie było
Dzwoniła do mnie położna bo nie bylam na 3 zajęciach z Sr bo mi sie nie chciało ale chyba dzisiaj muszę się wybrać
Agusia milutkie te kocyki, mam nadzieje ze teraz pół rodziny nie wpadnie na pomysł kupna kocykajeszcze zamówię minki ale to juz do wózka dobiorę
-
nick nieaktualnyJA na razie mam dwa cińkie kocyki i stwierdziłam że nie kupuję więcej bo jak urodzę to będzie ciepło a do zimy się dokupi albo dostanie jakieś pewnie
Od szwagierki mam dostać kocyk typowo do nosidełka z dziurkami na pasy więc to starczy myślę
He he ciekawe jak ten pożądek bedzie wyglądał po tygodniu
A ja juz szkołe rodzenia zakończyłam i nawet certyfikat dostałam hi hi że gotowa do porodu jestemPIGULSKA, KotMisia, madziorek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotMisia wrote:Mamuśki rzucam temat: PAS POPORODOWY. Myślicie, że warto? Znacie kogoś kto stosował?
KotMisia nam w szkole rodzenie położna powiedziała że to nie jest dobre nszenie tego pasa bo macica się zle i ciężko obkurcza w takim pasieA zdrowie chyba ważniejsze niż wygląd
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Ja z wiadomych powodów na początku po urodzeniu pasa nie będę używać, bo organy wewnętrzne nie są jeszcze na swoim miejscu. Ale pozniej jak najbardziej skorzystam z pasa. Moja koleżanka nosiła pas i była zadowolona, teraz ten pas jest u mnie i czeka na właściwy moment.
A dziś o 15 mam wizytę, więc trzymajcie kciukiBluberry, GabiK, PIGULSKA, katalina, gosiunia, madziorek, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Calkiem calkiem ta lampka
Wczoraj w lumpeksie był podgrzewacz do butelek NUK za 5 zl ale nie było gniazdka żeby sprawdzić czy działa więc go nie wzięłam
Kupujecie maskotki dla maluchów? My dostaliśmy ślicznego misi na ślub teraz mamy go u teściów ale myślę że do łóżeczka będzie idealny tylko go wypiorę -
nick nieaktualnyJa się nie zastanawiałam, ale też sądzę jak pisze Aga że to może być trochę nie zdrowe i raczej takich nie będę stosować, lepiej się więcej poruszać, zastosować kosmetyki jakieś dobre i też. Na razie się tym nie martwię.
AGA 30, gosiunia lubią tę wiadomość
-
paulinqa wrote:nie Karolcia nie biorę bo do tej pory nic mi nie było, zadnych skurczów żaadnych twardnień brzucha.. aż tu nagle te łydki... co radzicie?
-
Po poronieniu próbowałam nosić majtki ściągające ale wtedy bardziej bolał mnie brzuch wiec szybko z nich zrezygnowałam
Gabi miałaś rację utonęłam w lekturze "cień wiatru" dobrze że kolejne części już na mnie czekająWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:08
GabiK lubi tę wiadomość
-
Gosiu, ja wiem że ona chce czuć się potrzebna, ale mnie denerwuje to bo nie potrzebuję w domu służącej i potrafię sobie posprzątać.. no trudno, uszczęśliwiło ją zmywanie
Aga super wszystko już przygotowałaś, aż miło sie patrzyJa jeszcze mam wszystko w siatach.. i aż się boję kiedy to wszystko ogarnę
Ja o pasie nawet nie myślałam... Sądziłam, że jeżeli będzie poród SN i wszystko ładnie będzie się goić to zacznę ćwiczyć już po dwóch tygodniachTo tak się nie dzieje? Luuuudzie jestem zielona nawet w pielęgnacji siebie po porodzie..
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Katalina a nie wystarczy zostawić otworzonych drzwi żeby usłyszeć jak dziecko chociaż stęknie?
albo zakupić nianię elektroniczną
Także Katalina chyba nie tylko ty będziesz matką nadwrażliwąKotMisia, katalina, gosiunia, madziorek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia co do maskotek to też położna w SR poruszała temat że to zbędna rzecz na początku która przyciaga tylko kurz a dziecko maleńkie nie ma z tego nic no jedynie rodzice bo ładnie wygląda to w łóżeczku
Bo jak już dziecko większe to owszem bo już ma zabawę jakąś
Fajna ta lampka ciekawe jak mocno świeci ??nadulek lubi tę wiadomość