Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Catyyy kciuki za wizytę
O pasie myślałam ale nie jest to dla mnie konieczny zakup, jeśli brzuch nie będzie się robił wklęsły to o tym pomyślę
Gosia ja mam póki cco pluszowego misia i maskotkę z pozytywką, za dużo nie kupuje bo to zbieracz kurzu -
Dziewczyny ja kupiłam zwykłą lampkę nocną do karmienia i dałam za nią chyba coś 20 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:21
beti97, AGA 30, Bluberry, gosia86, GabiK, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
Dziś startujemy w 34 tydzień
Brzuchol rośnie do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:20
Bluberry, AGA 30, WesołaMama, WesołaMama, beti97, katalina, KotMisia, gosia86, GabiK, Wonderwall, Rika, MiM, nojaniewiem, gosiunia, madziorek, slash, kic83, Agusia246, dorota1987, Eklerka, nadulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak ja wam zazdroszczę że tylko brzuch wam odstaje do przodu
Bo i mnie najpierw biust (122 cm) a dopiero potem brzuch (116 cm)
Mój mąż stwierdził ostatnio że mój biust warzy jakieś 10 kg i chciał ważyć na wadze kuchennej ale max do 5 kg jest na wadze to zrezygnował:0
gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
Szalałam i wyszalałam podeszwę do bucika
jak dla mnie to cud że w ogóle coś mi się udało, ale ile czasu mi zlazło, chociaż mam zajęcie , a teraz uciekam do koleżanki na pogaduchy. Nadrobię co pisałyście później. Póki co Pigulska super brzucho
widzę że Nikoś też już większość wyprawki ma
Gosiu kocyk cudny , cieszą wszystkie takie zakupyPIGULSKA, gosia86 lubią tę wiadomość
-
ja właśnie chyba nie bardzo będę miała gdzie położyć taką lampkę
w ogóle to się zastanawiam czy zostawić dwie komody w sypialni czy jedną komodę wynieść do salonu a na jej miejsce do sypialni dać fotel.. -
Pigulska ale śliczny brzusio, taki super symetrycznie okrąglutki! I jaka Ty szczuplutka jesteś! Gdyby nie ten brzusio z przodu to ciąży w ogóle po Tobie nie znać!
No i wózeczek jak się fajnie wpasowuje w kolorystykę
Gosia mnie też trochę martwi,że mam całą wyprawkę ,ale grzechotek itd ani hu hu. Ostatnio oglądałam takie zawieszki do wózka z zabawkami, ale nie wiem gdzie to się przyczepia przy budce. Nawet tak nieśmiało puszczam tu i tam,że ubranek mam całą masę, a zabawek żadnych, może znajomi i rodzinka się sprawią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:53
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Nie martwcie się zabawkami
Noworodki i tak na początku nie potrafią trzymać zabawek. I nadmiar bodźców może stresować malucha
Na pewno odwiedzająca rodzina, znajomi - pomyślą o zakupie drobiazgu dla dzidziusiaZawsze prościej kupić im zabawkę.
Emilka dostała sporo grzechotek, zawieszek do wózka itp. Teraz odziedziczy to wszystko MilenkaGabiK lubi tę wiadomość
-
Ja się wczoraj naoglądałam "M jak Miłość" i potem mi się śniły w nocy koszmary że urodziłam dziecko w centrum handlowym a potem pobiegłam do szpitala i dowiedziałam się że dziecko walczy o życie.
Kurczę mam dość tych sennych koszmarów. Jakieś rady?
Jutro idę na III prenatalne i już mam stresa - pewnie przez to też mam te koszmaryWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 12:44
03.02.2014