Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiM taka rada najlepiej unikać wszelkich filmów, programów, reportaży o dzieciach chorych, krzywdzonych, trudnych porodach komplikacjach.. ja się wczoraj poryczałam jak oglądałam w wiadomościach o tej malutkiej Zosi co te pier... pielęgniarki pozostawiły ją na łaskę losu, wywlekła bym takie za kudły i w to gówno wsadziła.. jestem w szczególności wrażliwa na krzywdę dzieci z domu dziecka, jak by mało im było krzywd w życiu, eh.
MiM nie stresuj się będzie dobrze poprzednio było to i teraz już do końca będzie dobrze.
To tylko ja chyba mam najpóźniej to usg III trymestru..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 13:11
-
nick nieaktualnyMi ciśnienie podrosło z radości po rozmowie z miłym panem z ZUS
moje styczniowe zwolnienie przeszło na szczęście bez problemów (pisałam kiedyś że lekarz ominął 2 dni i w zusie mnie nastraszyli że kasy nie wypłacą) kasa będzie pod koniec tygodnia, a kolejne tuz po świętach, bo już kasa z zeszłego roku się kończy a od styczna żadnych wpłat nie było, same wydatki.gosia86, WesołaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Warsztaty Bezpieczny maluch-jak ktoś nie ma jeszcze dziecka-bardzo polecam.
3 godziny =6 bloków: karmienie piersią-z położną ze szpitala,
o zapinaniu fotelika do bazy-z przedstawicielem Maxi Cosi ale nei reklamwoał produktów-było o bezpieczeństwie-jak naciagać pas, jak sprawdzić dobra pozycję, kiedy zmeinic fotelik na większy
z przystojnym ratownikiem medycznym o pierwszej pomocy-najciekawsze. 1 pomoc dla kobiety w ciazy-ze mozna defibrylatora uzyc, ze nei na wznak tylko na lewą strone ułożyć, 1 pomoc dla maluch-ze nie cala reką a 2 palcami ucisk klatki robimy,jaka pozycja jak sie zakrztusi itp
Bank komórek macierzystych-dla mnei czysta reklama -filmik i nuda
Enfamil-tez reklama ale nawte ciekawe mimo ze nie planuje mm moze bede musiala
Palmers-dla mnie nuda, ale niby 6 czy 8 różnych produktów pokazali,można było wysmarować sobie dłonie kakaowym cudem jak ktoś znosi ten zapach;-)
Canpol Babies-reklama produktów ale ciekawe o osłonkach na sutki, o laktatorach itp
Gratis woda w butelce, gazetka dla mam, kupa ulotek reklamowych, smoczek 0-3msc lovi, pielucha flanelowa, próbki palmers
na koniec Losowania fotelika nie bylo ale mozna bylo wygrac jakies pierdoly-zestwy palmers, poduszki do karmienia itp
bardoz polecam
To relacja koleżanki z wczorajszych warsztatów w KrkWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 13:18
-
A ja dziś byłam w Pepco zobaczy i kupiłam ręcznik kąpielowy, wiec mam juz 2 i chyba starczy. Ile macie takich ręczników?
Pół dnia spędziłam przeglądając Allegro i wrzucając do koszyka rożne rzeczyjeszcze nic nie zamówiłam, bo juz sie zmęczyłam tym milionem rożnych ofert
Kupiłam tez sweterek w lumpku taki na 9 miesięcy czyli akurat na zimę. Juz szukam ubranek w rozmiarze 68 w gore
Aga w szoku jestem, ze juz popralas i poprasowalas ubranka. Ja mam poukładane w szufladzie, bo mi sie nudziło, ale prac będę pózniej -
Gosia dzięki, może też się załapię na jakiegoś gratisa
Madziorek ja kupiłam dwa, bo jak przeglądałam rzeczy po dzieciach siostry to był jeden, ale strasznie szorstki. Po praniu zrobił się mięciutki więc ostatecznie mam 3
Ja też przeglądam allegro, wrzucam do koszyka i taaaaka kwota mi urosła
coraz bardziej mnie brzuch bolinie wiem czy nie pójdę ogarnąć buszu w razie gdybym jednak zawitała na ip...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 14:14
-
Gabik dzięki może jutro pojade do sklepu to wstąpie do apteki (oby to dziadostwo dziś mnie w nocy nie dopadło)
Gosia śliczny kocyk
a ja mam dzień lenia,. leże i nic nie robie;p nie mam siły nawet na zabawe z psiakiem.
gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
Gosia te kocyki z myszka miki i minie były moim zdaniem ładniejsze jak te z Kubusiem puchatkiem, bo na tamtych jakies napisy były.
Karolcia ja ostatnio miałam problem z ogólniej bikini, chyba mąż będzie mi musiał juz pomagać.
W ogóle zapytam ile płacicie za usg trzeciego trymestru? U nas lekarz chce 200 zł. Moja lekarka tego nie robi i nie każe tez chodzić na te badania obowiązkowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 14:33
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja płaciłam za każde z prenatalnych po 170 zl to naprawdę swietna cena jak na wrocław no i przede wszystkim super lekarz bardzo polecany
Jeśli będę w kolejnej ciąży kiedyś to chciałabym prowadzić ciążę wlasnie u niego
Madziorek właśnie miałam wątpliwości co do kocyka czy wziąć typowo dziewczęcy czy może jednak uniseks z perspektywą drugiego dziecka ale stwierdziłam że ten kupię typowo dla Poli a minki zamówię taki uniseks do wózka:)
Leń mi na chwilę przeszedł ale zrobiłam obiad zjadłam i znów mi się nie chce:)
Jak ukladacie ciuszki to rozmiarami tez osobno 56, 62 czy tylko na rodzaj ubranka? Nie wiem jak to posegregować a na dodatek mam komodę z pólkami a nie z szufladami
Przywieźli mi zakupy z Tesco Ci dostawcy są naprawdę super mili gdybym im pozwolila to by mi zakupy do kuchni zaniesliWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 14:55