Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na razie spakowałam siebie - powoli musze zacząć o pakowaniu małej ale czekam chyba na jakiś cud bo jakoś ogarnąć się nie mogę.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Słuchajcie a z tymi czopkami to jak? Jak odejdzie czop to może minąć nawet tydzień jeszcze do porodu, więc kiedy zaaplikować? Jak się pojawią skurcze?
dziewczynie na innym forum czop śluzowy odszedł w 30tc, teraz jest w 33. Po prostu ma leżeć i wstawać tylko do wc może. Czopek to zaaplikuj zanim pojedziesz do szpitala. Z tego co czytałam na ulotce to 15-20minut powinno zadziałać.GabiK lubi tę wiadomość
-
KotMisia potwierdzam położna mowila ze puste jelita pobudzają prace macicy
Dziewczyny nie przerażajcie mnie tym pakowaniem bo ja totalnie w rozsypce jestem
Mówię do męża że zamówię materac przez Internet a on na to ze orzeciez nie wiem jaki wymiar łóżeczka nosz trafi mnie coś -
nick nieaktualny
-
Ojej ale miałam do nadrobienia
Dziewczyny macie cudowne brzuszki, godzinami mogłabym oglądać takie zdjęcia.
melduje się z wizyty...Natalka w 30 tygodniu waży 1,5 kg i wszystkie parametry w normie. Ułożona jest już prawidłowo i w następnym tygodniu idę zapisać się do szkoły rodzeniaszkoda, że nie mamy zdjęcia malutkiej, ale sama wiedza, że u mnie i dzidzi wszystko dobrze to uskrzydla.
Dostałam dziś ciuszki od kuzynki po jej trzymiesiecznej córeczce i wszystko jak nowe, a co najważniejsze bardzo mi się podoba. Także ciuszków mam bardzo dużo i nie ma co narazie kupować
Z początkiem kwietnia zacznę zamawiać kosmetyki z Gemini i spakuje torbę, a póki co cieszę się urokami ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:01
Bluberry, gosia86, GabiK, Ofelaine, nadulek, Nejcik, katalina, PIGULSKA, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi dziś przyszła paczka z allegro wylicytowałam fajną kurteczkę z misiem i uszkami na kapturku w rozm 56 na wyjście małego ze szpitala za niecałe 10zł kurteczka jak nówka a babeczka miłą niespodziankę mi jeszcze sprawiła bo dorzuciła w gratisie w tym samym rozmiarze białą kurteczkę, mam dwie. Takie zakupy mogę robić codziennie
Catyy gratuluję dobrych wieściOfelaine, gosia86, Karolcia88, Catyyy, GabiK, PIGULSKA, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Ech faceci
Na sobotę/niedzielę umówiłam się na oglądanie wózka no i wstępnie cisnę męża żeby jechać po łóżeczko i meble
Ale ja sobie mogę planować swoje a mąż i tak swoje
Beti dobrze ze dostałaś to teraz przynajmniej wiesz co masz
Mi siostra obiecala ciuszki po dziewczynce z rodziny jej męża ale do dzisiaj nic nie dostałam dlatego póki nie mam czegoś w domu/ w ręce to traktuje to tak jakbym tego nie miała
Catyyy gratuluje wieści z wizyty
Gabi bo pan mąż ostatnio wyczytał że lozeczka są 120*60 lub 140*70 i on teraz nie wie jaki wymiar ma to łóżeczko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:08
Catyyy, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłej i spokojnej nocki dziewczyny, idę spać, przynajmniej próbować a przed snem jeszcze kubek mleka bo coś czuję że zgaga się zbliża.
Jutro dzień bez leżakowania i pobudka z samego rańca, mąż ma ostatni zabieg chirurgiczny (dłutowanie drugiego zęba mądrości) bidulek, mam nadzieję że nie będzie tym razem przechodził tego tak jak ostatnio, 4 dni się męczył. -
Gosia ja tez uznaje, ze jak ktoś mi przyniesie to będę miała. Brat męża mówił zeby nie kupować kocykow, bo napewno dostaniemy. Ale szczerze nie mam od kogo dostać. Nie mam tu jakiś bliskich koleżanek, rodzina moja daleko. Jak masz liczyć licz na siebie. Wiem, ze ciocia ma mi rożek przywieźć jak przyjadą w kwietniu, bo pytała mojej mamy co by mogła kupić. Jak nie przywiezie, to zdążę coś dokupić
a tak powoli kompletuje wyprawkę, jutro ciąg dalszy Allegro i koszyk gemini zrobię, zeby sie zorientować. Ale spakowana nie jestem, nawet prania jeszcze nie wstawiałam, mam zamiar po świętach to zrobic
-
Jak rozmawiałam z lekarzem przy zwiedzaniu porodówki, to tak naprawdę nie muszę mieć nic. Tylko kosmetyki dla siebie, ręcznik, koszule i klapki. Tetry już dopakowałam. Więcej ubranek brać raczej nie będę, najwyżej mąż dowiezie jak będzie trzeba.
Jeśli chodzi o laktator, to np moja mama wyciskała mleko ręcznie bez laktatora i leciało bez problemu. Ja mam taki, 16zł w aptece i uważam, że na początek jak nie wiem czy w ogóle będzie potrzebny jest git:
Jeśli chodzi o szpital, to tak jak pisałam, wybrałam Police, ale lekarz kazał mi jechać do Zdrojów jeśli coś się zacznie dziać przed 36tc... -
Mnie nie swędzi już od dawna
Może powinnaś częściej nawilżać brzuszek jakimś balsamem i chyba powinno przejść
Nie mogę się oderwać od książki a oczy już mi się kleją
Dobranoc i spokojnej nocy:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 22:52