Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała może robione usg przezbrzuszne? Te które już były w ciąży pamiętacie w którym tygodniu miałyście pierwsze przezbrzuszne usg?
Byłam dziś u Męża w pracy i właśnie robił mi usg, na ginekologii to my się oboje średnio znamy i tak się zastanawiam czy udało nam się zoobrazować Dzieciątko, wymiary może i by się zgadzały, bo 1,5cm, tylko niestety nie widzieliśmy akcji serca. To usg jest dość kiepskiej jakości, eh.. martwię się o nasze Maleństwo, po kilku stratach ciężki w pełni cieszyć się ciąża i te okropne myśli, że Dzieciątko nie żyje ciągle mnie nachodzą. -
Ja jak w poprzedniej ciazy chodzilam na patologie ciazy to w 9 tyg robili mi przez brzuch i wlasnie powiedzieli ze nie ma akcji serca, potem sprawdzili dowcipnie i tez nie bylo.
-
Dzięki dziewczyny, bez sensu robiliśmy to usg, mogliśmy poczekać jak Maluch będzie większy i nie byłoby wątpliwości, teraz będę się stresować czemu Dziecko się nie ruszało. W poniedziałek mam wizytę to się wszystkiego dowiem.
-
To i tak macie lepiej niz ja bo jeszcze w pracy siedze. Spac mi sie tak chce ze jakbym polozyla glowe na biurku to 3 minuty i mnie nie ma
A gdzie tam zanim zamkne zmiane rozlicze wszystko -
Co do sexu to u nas całkiem pikantnie Zawsze rano się jakoś tak przytulimy i samo wychodzi. Dzidzi chyba nic nie zrobiliśmy, na razie jest bezpieczna, bo i brzuch nie za duży. Piersi dzisiaj bolą i spać mi się chce okrutnie. Czuję wewnętrzny spokój i oby tak zostało
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Karolcia ja siedzę w domu juz 3 tydzień
Gdyby nie te plemienia to byłabym bardziej aktywna w sensie spacery itp a rak to wychodzę tylko wtedy gdy muszę i staram się leżeć i odpoczywać jak najwięcej
My nie już od 3 tygodni najpierw nie miałam ochoty a teraz było to plamienie wiec tym bardziej nie było ochoty i kółko się zamykaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:18
-
To mi mdlosci zelzaly. Jak zjem to troche mnie muli i jak jestem glodna to tez. Ale blizszej znajomosci z kibelkiem jeszcze nie zaznalam. Ale doskonale rozumiem brak energii. Sam dojazd do pracy powoduje ze chce wrocic do lozka..
-
Hej laski
Witaj Puella GRATULACJE !!! :*
doczytałam zaległości. Już myślałam, że ze mnie jakiś debil bo też śpię w długiej piżamie i ciągle mi zimno, a tempka codziennie ok. 37
Dziś rano macałam sobie brzuch i wyczułam takie zgrubienie po jednej stronie, jakby gulę , czy to TO o czym myślę ?
inessa lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
Witamy Puella!! gratulujemy i przenudnych 9ciu miesięcy
Ja też po sniadanku jak zgredka próbuje zatrzymać w żołądku to co zjadałm... jest ciężko... najgorsze, że wszystko mi się cofa i jedzenie i tabletki mój mąż też martwi się o mnie, żebym nie zamrniała... wczoraj wieczorem zwróciłam pizze...a była taka dobra...Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018