Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny a ja dzis zaliczylam pierwsze wymioty. Sniadanie nie do konca sie przyjelo i w sekundzie wisialam nad muszla. Nawet sie ucieszylam ze dzidzia sie odezwala ale jakbym miala tak miec caly dzien to masakra. Jaka to meka. Wiec wam wspolczuje. Milego dnia rosnijcie zdrowo
Magic lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, a ja już zdążyłam być na zakupach (musiałam sobie kupić spodnie na gumce, bo w te na guziki już się nie dopinam ) . kupiłam sobie jedne legginsy, jedne dżinsy i jedne dresy wszystko na gumeczce i bardzo ładne .aż mi się humor poprawił. nie ma to jak zakupy- lek na całe zło
a teraz czas się zabrać za porządki, aleee mi się nie chcę !!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie;) a musiałam wstać i isc do apteki po kwas foliowy;p a leje u nasz deszcz tak że przespałabym cały dzien dziś..
a o co chodzi z pasami w samochodzie? ja zapinam bo nie widac ze jestem w ciazy a nie zamierzam płacic mandatów;p -
nick nieaktualny
-
w takie przesądy to ja już nie wierze. co do bezpieczeństwa lepiej zapinać pasy. tak samo jak obcinanie włosów w ciąży nie jest wskazane. to tylko mity i przesądy.
nie wariujmy )Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 13:54
-
paulinqa wrote:a to czerwone kokardki widziałam we wszystkich wozkach chyba;p
Moje dziecię raz prawie zjadło tę nieszczęsną kokardkę, więc przy pierwszej lepszej okazji została zdjęta :p Babcia kupiła nam czerwony kocyk :p bo coś czerwonego musi być i basta! :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 14:17
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jednak zostane przy kokardce bo wozek dostaniemy od siostry bo ona urodzila synka 1.5 roku temu wiec akurat bedzie- tylko ze granatowy, ale w sumie ladny i malo zniszczony. Jedyny minus ze do mojego bagaznika sie nie miesci trzeba sciagac kolka.. nie wiem jak to z gondola bedzie wygladac ale jak byla zalozona spacerowka to stelaz musial byc z tylu na fotelu a siedzisko w bagazniku.. no ale nie ma co sie martwic na zapas.. wazne zebysmy doczekali i mogli uzywac wozka
-
Wysprzątałam cały dom i padłam, w krzyżu aż mnie łupie. Do wieczora leże i pachne Mi wózek znajomi wciskają swój ale nie bardzo mi się podoba i nie wiem jak odmówić. Wolałabym sobie kupić taki jaki mi będzie się podobał.
A dzisiaj naszła mnie chwila refleksji i ot co wymyśliłam.
1. Ślub wzięłam 28.09
2. Poztywny test wyszedł mi 28.08
3. Pierwsza beta - 88,08
4. Termin porodu - 8.05
5. Urodziłam się w 1988 r.
Widzicie zależność ?? Wszędzie pojawia się ósemka, to chyba moja szczęśliwa liczba będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 16:38
gosia86, mama hani, Limerikowo, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny