Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka,
nie ostatnia bo jutro ja zeznaję, na kolejne szef a potem mowy koncowe i ogloszenie wyników.
Śmiać mi się chce bo szefu zlozyl wniosek o przeniesienie jego zeznać bo "zapomniał" ze ma urlop zaplanowany na ten tydzien i zalaczyl jako dowody jakies smieszne maile - nawet nie potwierdzoną rezerwację. No cóż - ważne ze ja w koncu powiem co mam powiedzieć.
Ja walcze o przywrocenie do pracy. W momencie kiedy sędzia zaneguje dyscyplinarkę to pracuję dalej bo kobiety w ciazy nie mozna zwolnic "normalnie" wiec mialabym ciaglosc pracy i macierzyński. No ale zobaczymy.
Alma i reszta - kciukam mocno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:39
-
Karolcia88 wrote:Dziewczyny jesli chodzi o becikowe to kwote dochodu dzieliny na 3os czy na 2?
I dochod z 2013 czy 2014? Ofe pomoz
Kwote dochodu dzielimy na 3 osoby. Dochody za 2013 rok na tą chwilę.Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
Gosiu no mi sie na szczescie nic nie robi, ale juz nie mogę się doczekac normalnej depilacji a nie gimnastyki;p
Karolcia tylko usg, raz mi tylko szyjke sprawdzal. a Ciebie???
obwodu nie wiem brzuszka ale aż się boję;p
i niestety pojawiły mi się rozstępy;/;/ -
Karolcia88 wrote:Na chwile obecna? Czyli jak bedziemy skladac w maju to dalej bedzie 2013 czy juz 2014? Czy maja sie przepisy zmienic?
w maju dalej bedzie za 2013 rok. bodajże od listopada przedstawiać bedzie sie dochody za 2014 rok. bylam ostatnio z bratową skladać na jej becikowe także już wiem jakie papierzyska trzeba przedstawićKarolcia88 lubi tę wiadomość
-
ostatnio jak mierzył mi szyjke to 4 cm miała chyba;p ale to było jakiś czas temu, a teraz zaczynam mieć już jakieś skurcze pojedyncze, musze jutro mu powiedziec o tym. i jutro decyzja czy wracamy do clexane. bo acard już odstawiłam.
-
Ja w srode tez bede dopytywac co z clexane bo opalskiemu nie podobaly sie przeplywy.
Ja mialam 3.5 w lutym, jak mnie przyjmowali na oddzial to byla krotsza o cm a jak mi uspokoili skurcze to przy wypisie miala 4.1.
Ja mu powiem o tym rozwarciu, moze mnie posadzi na fotel, chociaz we wtorek mam wizyte w luxie to moze ona mnie przebada -
Gabik nie wiem jak ale zmierzyl. I w sumie wynik sie pokryl z wynikiem usg ktore mialam dowcipne 2 tyg pozniej.
Paulinqa 1 trymestr sie klulam potem (i aktualnie) mam acard ale na ostatniej wizycie mowil, ze jak Nloda nie nadrobi z brzuszkiem to wtedy moze trzeba bedzie wrocic do zastrzykow. ( a brzuszek jak byl tydzien do tylu z om tak teraz byl 2tyg)GabiK lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, proszę Was o poradę i wsparcie. Właśnie wróciłam z IP ponieważ cały dzień prawie w ogóle nie czułam Małej. Miałam ktg, usg i badanie ręczne. Wszystko ok, ruchy na ktg były, szyjka skrócona zamknięta, łożysko II st. Nela waży 1980g. A wiec w czym mój problem? Otóż od razu po powrocie zobaczyłam na bieliźnie plamę krwi ciemną czerwoną...
a wcześniej nic nie plamilam. Myślicie ze doktor coś tam mi naruszył podczas badania czy wracać na IP?
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :*