Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj problem z zasięgiem i dopiero udało mi się otworzyc stronę
Eklerka dziwne że tak zachęcają do cc takie nie normalne to sie wydaje bo ja ciągle słyszę że cc to okaleczenie kobiety i że ratowanie życia
No ale to pewnie wina sprzętu i lekarza który robił badanie
Rika śliczny brzusio
Gratuluję dobrych wieści z wizyt
Karolcia powodzenia z zaświadczeniem oby sie udałoRika lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny!
Chcę się pożalić - dziś są moje 31 urodzinyEhhh nie czuję się na tyle
Kurier dzwonił że dziś dostarczy mi paczkę - także sama zrobiłam sobie prezent w internetowej aptece Gemini
Rano córka zaśpiewała mi "sto lat dla Mamusi" więc humor poprawiony
No i dziś chyba wybiorę się na te warsztaty "Mamo to ja" w Krakowie. Chyba że nie będzie mi się chciało ruszyć tyłka z domu
Pozdrawiam :*Eklerka, maribel, gosiunia, paulinqa, MiM, PIGULSKA, GabiK, Rika, dorota1987, czarna panda, gosia86 lubią tę wiadomość
-
13.5
Jeszcze polozne kazaly mi sie najpierw zwazyc a potem zmierzyc cisnienie. Skomentowaly ze polecialam teraz z waga do gory i cisnienie 180/96!!!! A juz siedzialam z 10minut.. posiedzialam jeszcze u nich w gabinecie 10 minut to spadlo do 150/90.. -
Wesola Mama, to Wsiego Najlepszego, mase szczesliwosci, zdrowka i zadowolenia z dzieciaczkow
Gosia, ja sie nie dam tak latwoJak bedzie trzeba to umyje wszystkie okna w mieszkaniu, pomyje podlogi na kleczkach, poskacze na pilce i zachece meza do wytezonych prowokacji skurczow
Swoja droga, jaki jest stosunk Waszych partnerow do serduszkowania?
Moj ostatnio dopiero po moich namowach niesmialo zaczal dzialac z obawy, ze cos Malemu albo mnie zrobi i stwierdzil, ze to dziwne wrazenie kochac sie jak czuje, ze w brzuchu rusza sie maly alien
Karolcia, tez mialam ostatnio taka akcje: "a pani to nie za duzo przytyla?" i cisnienie 150/90 i wypieki na policzkachja poki co przytylam 15kg, ale przed ciaza mialam spora nadwage, wiec juz widze jak mi pojdzie zrzucanie... Ale dziecko najwazniejsze, najwyzej mamusia pojdzie na silownie a tatus bedzie zabawial synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:24
WesołaMama, Rika lubią tę wiadomość
-
wesoła wszystkiego najlepszego;) sto lat;))
Karolcia a co one tak się czepiaja do twojej wagi???
Eklerka my nic od 7 miesiecy mnie to juz skreca normalnie;p ale jak nie zakazy to mąż za granica;p teraz to chyba po połogu dopiero coś tak czuję;p bo rozmawiając z nim przez tel powiedział ze teraz to troche strach żebym nie zaczęła rodzić..WesołaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od miesięcy seksu nie mam a teraz jeszcze od 4 tyg męża w domu brak. Myślę ze u nas wróci wszystko do normy po połogu dopiero.
Mamo Sto latja mam w lipcu 30tkę i tez się nie czuję
Mi dziś lepiej - jakos sobie poradze keidys z szukaniem pracy nawet z tą dyscyplinarką.
Któraś pytała za co dostałam: ogólnie za to ze w ciazy jestema na papierze napisane ze za wulgarne zachowanie i slownistwo do dzieci (nieprawda), za sms aw ktorym napisałam ze szef to chuj (prawda ale tu sytuacja bardziej zlozona) i za zostawienie dziecka w ogrodzie przedszkolnym (sytuacja przedawniona, nie tylko ja brałam w tym udział, jedna z 3 odpowiedzialnych nadal pracuje i jest super). Tak ze tu na sile wszystko zeby mnie w ciazy sie pozbyc - po 5 latach studiow, 4 latach wiernej pracy w palcówe. Nic jak u prywaciarza pracować ;/ Aja kocham dzieci i prace z nimi wiec bede musiala prace znaleźć po prostu mowiac wszystko i tyle.ale się odwołamy.
Dziś jadę do kobitki po staniki ciażowe używane a jutro po spodnie. Wczoraj od kolezanki odstałam spodnie dresowe ciazowe i są super wygpdne.
WesołaMama, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Wesoła wszystkiego najlepszego
spełnienia marzeń ,bezproblemowego,szybkiego porodu w terminie.
WesołaMama lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Ja muszę odpędzać się od męża
Kurczę żal mi go (siebie zresztą też) bo a to mnie zaboli brzuch, a to mi bober spuchł, a to brzuch się robi twardy. Z młodą w ciąży nie miałam takich problemów
Wesoła Mamo! Sto LATSzczęśliwego rozwiązania
i pociechy z dzieciaków i męża
Jesteśmy w tym samym wieku, tylko że ja lipcowa jestem
Nie martw się - ja mam takie siano w głowię że równie dobrze mogłabym mieć 20 latMoi znajomi się dziwią że "na matkę nie wyglądam a tym bardziej się zachowuję" .
03.02.2014 -
Dziękuję za życzenia
Eklerka - jestem zaskoczona tym że lekarze tak obstają przy CC dla mnie to rzadkość, gdyż z reguły lekarze robią wszystko aby poród był SN... a przynajmniej w tym szpitalu co ja będę rodzić.
A co do Wagi dziecka w brzuszku to ja przestałam wierzyć tym pomiarom usg. Siostrze w dniu porodu podali że córka waży 3800g a urodziła niecałe 3kg więc spora różnica.
Eklerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
WesołaMama najlepsze życzenia urodzinowe!
Gosiunia super ze juz cie wypuścili, oszczędzaj się
Ofelaine, Dorota gratuluję wieści z wizytJasio śliczny
Eklerka ja też się dziwię ze tak naciskają na cc ale walcz dziewczyno, bo jeśli nie ma wskazań póki co to po co się okalecza?! W moim szpitalu cc to ostatecznośća Ty po tej całej akcji z Oliwierkiem nie boisz się tam rodzić?
Rika śliczny apartament Kasi :)i to tylko ona zdecyduje kiedy z niego wyskoczyć
Karolcia wrócimy do naszych figur zobaczyszja mam +13kg i nikt nie komentuje ze za dużo...wszyscy twierdzą że w sam raz
U mnie libido na poziomie -5
gosiunia, dorota1987, WesołaMama lubią tę wiadomość
-
WesołaMama sto lat
U mnie 6 kg na plusie. Mała w 33tyg1 dniu ważyła 2200g. Sama nie wiem czy to dużo czy mało, ciekawa jestem ile waga pokaże za tydzień. Ja jak teraz leżałam w szpitalu to kobitki wozili na cc jedna za drugą
ja się teź będę bronić rękoma i nogami żeby rodzić SN. No ale zobaczę co mi dwie mądre głowy za tydzień powiedzą. Jakoś ten czas mi ostatnio przyspieszył, wam też?
-
WesolaMamo wszystkiego najlepszego, bezproblemowych ostatnich tyg ciazy, leciutkiego porodu w 5 min, zdrowego bobaska, szybkiego dochodzenia do siebie i powrotu do figury sex bomb w tydzien po porodzie
U nas posucha od 7 miesiecy, na poczatku ja nie mialam weny,a potem to nawet nie bardzo sobie wyobrazam jak,bo nawet jak mowie to szybko sie meczeZ 15kg + czuje sie fatalnie,niby kazdy mowi,ze ladnie wygladam,ale prosze Was ... mam 157cm i 90kg wagi, jak moge ladnie wygladac
Mam nadzieje,ze dieta mamy karmiacej pomoze wrocic do wagi sprzed ciazy,a moze nawet troche wiecej. Mam kolezanke o podobnych gabarytach do moich i jak urodzila to ma chyba rozm34. Pytalam jak to zrobila i odpowiedziala: dziecko.
-
No nie! nie zrobili mi tej morfologii! widzę w systemie, że "morfologia skasowano" pierwszy raz mi taki numer wycięli!
niby zjadłam dzisiaj mały jogurcik, ale jutro mam wizytę u swojego gina więc muszę iść powtórzyć. A jutro pójdę zrobić siuśki jeszcze raz i glukozę. Więc 3 dni z rzędu będą mnie kłuć :[
Aaaa i dostałam świstek, że brak przeciwwskazań do powrotu do pracyale jestem kłamczucha i nie pokazałam wypisu ze szpitala (ale do tej lekarki to chodzę tylko po to żeby mieć badania za darmo wiec nic takiego się nie stało...
)
no to nic. Zawijam kiece i lecę na to badanie.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Wesoła mamo wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, bezproblemowego i lekkiego porodu, zdrowej dzidzi i samych szczęśliwych dni
Moja ciąża przebiega nudno i boję się, że niby nic się nie dzieje bo nie czuję a tak naprawdę coś nie tak... Ehhh niby każda chciała by tak spokojnie przechodzić ciążę, ale też nie ma pewności czy wszystko dobrze...
mamuśki do maja już blisko, wiec niedługo na forum zacznie się temat przyjemniejszy...o naszych bobaskachWesołaMama lubi tę wiadomość
-
A jak patrze jak Kwietniowki dzien w dzien sie rozpakowuja to sobie mysle,ze pewnie i u nas w drugiej-polowie kwietnia sie moze zaczac.
I chyba Ci Eklerka nie mowilam,ze przez tego Twojego nicka to byl taki dzien,ze 3 cukiernie zjechalam w poszukiwaniu tego ciacha i niemal na miejscu wtrabilam 2 sztWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:41
Rika, Eklerka, czarna panda, gosia86, gosiunia, paulinqa lubią tę wiadomość