Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rika jakie cudne wypieki
Anielko, ja też wcinam banany, jabłka, śliwki suszone, morele suszone, daktyle. Mam nietolerancję na wszelki nabiał, nie mogę mleka, jajek. Ratuję się produktami sojowymi. Gluten też mi szkodzi, jedynie czasami używam mąki orkiszowej. A i mój organizm nie przyswaja mięsa, którego od lat nie jem. Dobrze, że mogę jeść ryby. Także zazdraszczam Wam dziewczyny, że możecie wcinać takie słodkości
-
Ale tu słodko
właśnie zasiadłam do nadrabiania z porcją lodów
Po czekoladzie niestety mam zgage ale za to objadam się owocami, dziś w ruch poszły winogrona bezpestkowe
Rika smakowite rogaliki
Puella super ze juz w domku i ze masz pomocnikówszafka Michasi jest taka piękna, kolorowa aż "pachnie" wiosną
Wesoła kochany twój mąż ze ci taką niespodziane zrobił
Ja po kilku ostatnich nieciekawych sytuacjach sama na bezczelnego pcham się przed kolejkę...a niech no ktoś odważy się coś odezwać to nie ręczę za siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 16:52
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:a ja się zastanawiam czy nie zamówić takiego pajaca na wyjście ze szpitala.. tylko, że ja termin mam na koniec maja więc nie wiem czy nie będzie za ciepły?
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-myszka-minnie-rozmiar-62,p1098906445,ubranka-dla-dzieci-p
Ja też kupiłam Małemu taki lekko ocieplony na wyjście ze szpitala ale podejrzewam ze urodzę w kwietniu
A z pogodą to nigdy nie wiadomo, może być albo bardzo ciepło albo brzydko i zimnogosiunia lubi tę wiadomość
-
Rika czy to są bułeczki cynamonowe??? bo taki mój mąż robi - ale odkąd jestem w ciąży ma szlaban bo mu powiedziałam ze od nich bede szersza niż wyższa
Rika lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj z mamą wylądowałam w Mc'u. Zjadłam tortillę i loda
miałyśmy kupić coś do ubrania Wikusi ale w końcu nic nie wybrałyśmy. Postanowiłam też kupić wreszcie chusteczki nawilżane , ale kod na kasie nie wchodził. W autobusie w drodze powrotnej stałam jak kołek i wszyscy głowa w oknie, każdy udaje że Cię nie widzi, a przy przesiadce w drugi ludzie robią zawody do miejsc, już kit z tym że nie ma gdzie usiąść ale tratują człowieka po drodze. Gotowało się we mnie ze złości.
Przy okazji wdepłam odwiedzić siostrzenicę w pracy, dziwiła się że jestem wszędzie chuda prócz brzusiamam zamiar kupić sobie rzeczy sportowe po ciąży żeby odzyskać figurę, a ma fajne promocje
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po szkole rodzenia były zajęcia z pedagogiem (dziewczyna która chodzila ze mną do podstawówki rok starsza ode mnie) nic nowego tylko chciała nas uświadomić że po porodzie to nie taki cud miód i cukierki że trzeba się nauczyć relacji z dzieckiem a i z mężem na nowo wszystko poukładać
-
nick nieaktualny
-
Na Sr przyszła dzisiaj dziewczyna z mężem i uwaga "7" dniowym dzieckiem
Dla mnie to już przesada z takim maluszkiem do ośrodka zdrowia gdzie pełno chorych ludzi i różnych bakterii
Tak samo wkurzają mnie ludzie którzy z takimi maluszkami jeżdżą do supermarketów
Anioł czarnobyli to ciężarne 86Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muszę kupić sok z żurawiny bo nie mam
Ech a jeszcze na ostatniej wizycie przepisała mi gin monural na to moje siusianie z mniejszym ciśnieniem no ale nie kupowałam bo przecież wynik moczu był ok a tu taki psikus w ciagu 3 tygodni i ph skoczyło z 5 na 6
A hemoglobina 11,7 a startowałam z 14,7 -
Kurczę dzisiaj spadł samolot niemiecki i oczywiście mój Szanowny musiał mi zakomunikować i mnie wystraszyć, a ja oczywiście już się martwię czy mi za miesiąc jak będzie leciał do domu nie spadnie
no i czy ja nie spadne lecąc z Wiki, masakra. Jakoś wcześniej mnie takie lęki nie prześladowały. To chyba przez to że poród się zbliża i dochodzi mi jeszcze strach macierzyński o dziecko i rodzinę.