Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć tu Michał , Paulina 2 godziny temu urodziła córeczke prze cesarskie cięcie.
Eklerka, gosia86, GabiK, Rika, Puella, beti97, Catyyy, AGA 30, Karolcia88, katalina, Anioł, PIGULSKA, Anielka, gosiunia, paulinqa, maribel, Bluberry, agatka196, dorota1987, MiM, czarna panda, Agusia246, nojaniewiem, WesołaMama, nadulek, Selena, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Aż mnie zatkało
KotMisia gratuluję Mamusiu :*
Mam nadzieję że wszystko z Wami ok
Życzę Ci szybkiego powrotu do formy po cc
Daj nam znać co i jak jak będziesz na siłach
Trzymajcie się dzielnie i cieplutko dziewczynki :*
Michał oczywiście dziękujemy za wieści i dla Ciebie również gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 04:27
Eklerka, gosiunia, maribel lubią tę wiadomość
-
A no
malutkiej uciekalo tetno na skurczach. Teraz leży w inkubatorze a ja po cc muszę leżeć na płasko do 10
Malutka jest dużym wczesniakiem. Waży 2730 i ma 52 cm. Niestety ma pproblem z samodzielnym oddechem
Dziewczyny dbajcie o siebie! Przede wszystkim zero stresów!
Trzymajcie kciuki za Ole. Proszę.Eklerka, gosia86, GabiK, beti97, Ofelaine, Catyyy, Wonderwall, AGA 30, Anioł, PIGULSKA, Anielka, gosiunia, maribel, agatka196, dorota1987, Monika1357, czarna panda, nojaniewiem, nadulek lubią tę wiadomość
-
KotMisia wrote:A no
malutkiej uciekalo tetno na skurczach. Teraz leży w inkubatorze a ja po cc muszę leżeć na płasko do 10
Malutka jest dużym wczesniakiem. Waży 2730 i ma 52 cm. Niestety ma pproblem z samodzielnym oddechem
Dziewczyny dbajcie o siebie! Przede wszystkim zero stresów!
Trzymajcie kciuki za Ole. Proszę.Trzymaj sie dzielnie
-
Kotmisia ogromne gratulacje dla was. Wszystko bedzie dobrze, Ola to duza i silna dziewczynka.
Jeju normalnie mnie zatkalo, ja juz nic nie robie i sie oszczedzam na maksa.
A dzis zaczynamy 35 tydzien, teraz doceniam kazdy kolejny dzien ciazy.
A czy ty mialas juz mocne skurcze porodowe ze cos z tetnem bylo nie tak ??
-
nick nieaktualny
-
O Matko ! KotMisia Gratulacje
no takie wieści z rana to potrafią zamurować, ja też pitolę oszczędzam się ile wlezie tym bardziej że już przed wczoraj i po wyjściu ze szpitala stekałam. Szok, ale Maleńka jest już sporą dziewczynką i pewnie niedługo odłączą ja od tych urządzeń. Witamy pierwszą Majóweczkę na Świecie
Paulinka wracaj jak najszybciej do formy po cc
-
Kotmisia zrobiłaś niespodziankę majowym ciociom... Mocno trzymam zaciśnięte kciuki za Was
Oleńka chciała poznać szybciutko swoją mamusie, teraz odpoczywaj jak najwięcej i zbieraj siły przed Tobą bardzo piękne chwile :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 07:05
-
nick nieaktualny
-
Wchodze rano a tu takie wiesci :o
KotMisia serdeczne gratulacje. Mala Olenka juz spora dziewczynka i szybko sie zaadaptuje do zycia po tej stronie brzuszka i lada chwila wyciagna ja z inkubatora.
Trzymajcie sie mocno! A Ty Kochana dochodz szybko do siebie po tym cc zebys miala sile opiekowac sie swoja Kruszynka. -
Jakos tak mi czas ostatnio szybko leci, ze nie nadążam. A to goście, sr, wczoraj przywieźli elementy do szafy i maz sie z tym mocował i tak ciagle cos. Szafa jeszcze nie skręcona a myślałam, ze uda mi sie w nia cos poupychać. Leżę, czytam książki.
Wczoraj miałam kryzys, bo wygladam jak słonik, zaczyna mnie bolec bok cały, drętwieją ręce i bola palce, puchną dłonie i stopy. Jak wychodziłam po kąpieli z wanny to chyba polowe wody wylałampozostaje prysznic nici z relaksu chyba ze mnie beda potem wyciągać.
-
KotMisia gratulacje! Ale zrobiła nam Oleńka niespodzianke na forum!
Na pewno wszystko z nią będzie dobrze, jest w dobrych rękach i jak minie jej szok to też będzie lepiej oddychać
A już niedługo pewnie będzie na Twoich rękach. Cudowne wieście z rana