Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nadulek, gratulacje !! zdrowia dla córeczki i szybkiego powrotu do formy po cc
. daj znać jak będziesz wiedzieć co z Mią .
dzień dobry dziewczyny ! witam się w 37 tygodniu
byłam wczoraj na małych zakupach bo musiałam Synowi ciuchy pokupić, bo powyrastał i od razu kupiłam sobie baleriny w ryłko do hasania na spacerytaaaakie wygodneee !! i ładne
. w końcu ! bo przeważnie buty, które mi się podobają są niewygodne
, a wygodne są średnio ładne.
jak wróciłam to tak mnie nogi bolały, że zasnąć nie mogłam
a dzisiaj boli mnie krocze .
rooodzić chce !!
(a na porodówce będę się darła, że jednak nie chce)
miłego dniaBluberry, gosia86, maribel, dorota1987, beti97, PIGULSKA, Agusia246, Anielka, czarna panda, nadulek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam na powtórnym wymazie- to,że 70zł kosztuje przemilczę- ale NIGDY nie miałam tak DELIKATNIE pobranego wymazu. W ogóle nic nie czułam!Serio.
Wyniki w piątek- ciekawe co mi powychodzi. Wynik w piątek.
Posiedzę chwilkę u mamy i zbieram się do laryngologa. Mam nadzieję,że coś zaradzi na tą naroślgosia86 lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem tez mierzyłem w rylko buty, skorka mięciutka wygodne na maksa. Ale nie zdecydowałam sie, bo nogi mam jak balony i szkoda mi było wydać tyle kasy teraz
powiedziałam babce, ze wrócę za 2 miesiące
w sumie i tak muszę sobie kupić buty, bo tylko botki sa na mnie dobre, reszta ciśnie. No i baleriny, ale one sa materiałowe, wiec jeszcze sie nie nadają
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Nijaniewiem Ty juz prawie możesz rodzić:*
Jestem po badaniu ujście zewnętrzne szyjki zamknięte ale mała naciska główką bardzo nisko aż na miednicę z tego co zrozumiałam
Dzisiaj druga dawka sterydów
Jutro usg
Ale lekarz powiedział że trochę mnie potrzymają bo trzeba to obserwować
No i zauważył nadżerkę. A to ciekawe bo moje lekarki nie zauważyły ani jedna ani druga
Ja też chcę nowe butynojaniewiem lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 15:38
maribel, madziorek, gosia86, Karolcia88, WesołaMama, Rika, dorota1987, beti97, GabiK, Ofelaine, monilia84, katalina, PIGULSKA, nojaniewiem, Wonderwall, paulinqa, Anielka, gosiunia, nadulek, jagoodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już ogarnęłam mieszkanko, zupkę ugotowałam i mam zamiar zaraz najeść się truskawkami. Niedługo idę odebrać wyniki moczu ale wydaje mi się że będą ok bo dobrze wyglądał. W końcu tyle tych proszków wyłykałam że nie ma innej opcji.
Moja Maleńka dzisiaj harcuje więc jakoś spokojna jestem póki co.