Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny dziękuję Wam, wszyscy mówią, że super piłeczka i faktycznie na boku mnie wcale nie rozlało, może łatwej z samego brzucha będzie zrzucić kg. No ale wyobraźcie sobie, że przytyłam do tej pory 10kg i u mnie to 10kg poszło w sam brzuszek, no może ciut w cyce, które zawsze były spore (przed ciążą 65E a teraz 70 F), a to wszystko przy wzroście 158cm... :o MASAKRA DZIEWCZYNY! Plecy chcą mi już strzelić, a co dopiero będzie za jakiś czas..
No ale słodki ciężar i dla NIEGO wszystko...gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyofe no właśnie drugi wariant wywieźć, a kupisz taki jaki chcesz, dobrze że to tylko spacerówka bo masz możliwość wywinąć się gdy padnie pytanie gdzie masz wózek
Nejcik spodnie też z H&M? Podobne widziałam też w którejś sieciówce, materiał fajny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:25
-
Bluberry wrote:Nejcik spodnie też z H&M? Podobne widziałam też w którejś sieciówce, materiał fajny.
Tak, wszystko co pokazałam to H&Mspodnie są naprawdę extra i bardzo bardzo wygodne, a materiał fakt - rewelacja, nie jest sztuczny i fajnie się dopasowuje, kosztowały bodajże 79 zł, wykorzystam je na pewno po ciąży.
-
gosia86 wrote:Nijaniewiem Ty juz prawie możesz rodzić:*
Jestem po badaniu ujście zewnętrzne szyjki zamknięte ale mała naciska główką bardzo nisko aż na miednicę z tego co zrozumiałam
Dzisiaj druga dawka sterydów
Jutro usg
Ale lekarz powiedział że trochę mnie potrzymają bo trzeba to obserwować
No i zauważył nadżerkę. A to ciekawe bo moje lekarki nie zauważyły ani jedna ani druga
Ja też chcę nowe butyporażka z tymi lekarzami
-
Anioł wrote:Czy temat szczepień już był?
Nie chce rozwijac tematu szczepic czy nie ale tylko sie zapytac czy te ktore szczepią to szczepicie pojedynczymi bezplatnymi czy skojarzonymi?
Ja idę ta sama drogą co z synem....wiec Małą też zaszczepię skojarzonymi 6w1 -
my sie zastanawiamy nad tymi skojarzonymi, zeby nie kluc Malutkiej tyle razy- ale zobaczymy jak beda wygadac nasze finanse. W ogole to ile kosztuje taka skojarzona szczepionka?
Doswiadczone mamy szczepily na cos dodatkowo?
bylam u laryngologa i zmiana na jezyku to jakis brodawczak. Oczywiscie do usunieciamusze isc teraz do laryngologa na nfz po skierowanie bo z luxu nie wypisuja na zabiegi ambulatoryjne.
-
Katalina powodzenia na wizycie
jeśli doktor cie nie uspokoi to pomyśl nad ip bo teraz to się może wszystko wydarzyć...wiemy po naszych dziewczynach które juz urodziły. Mam nadzieję jednak ze to nic niepokojącego
Super ze z teściową lepiej
Karolcia super ze tak delikatnie się z tobą "obeszli" oby nic tam nie wyszło nieciekawego
Bluberry nie kojarzę Twojego tyłka sprzed ciąży ale moim zdaniem jest całkiem zgrabnyja też mam wrażenie ze mi dupsko uurosło ale wszyscy uważają że nie wiec się nie przejmuje
Brzusio ślicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:47
katalina, Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Powoli nadrabiam widzę ze więcej ksztaltnych brzuszków dziś na forum
WesołaMama piękna piłeczkakontrola z ZUSu w firmie ale jaja, ciekawe czy do domu też wpadną
Madziorek powodzenia na wizycie
Ofelaine dużo zdrówka dla teściowej, a takiego uszczesliwiania na siłę nie cierpię wiec nie daj się kuzynceWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:56
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
Pigulska lekarz nawet spoko. Powiedział, że mógłby wypisac skierowanie do szpitala- ale nie wie czy by mi zrobili taki zabieg bo to drobne i na oddziale takich nie wykonują.
Powiedział też, że gdyby miał sprzęt to mogłby sam to wyciąc nawet dzisiaj,ale wszelkie takie zmiany trzeba dac do badania histopatologicznego więc pozostaje ambolatorium przyszpitalne.
Katalina cieszę się,że z teściową troszkę lepiej. Ofe za Twoją teściową trzymamy kciuki,żeby skończyło się na strachu.
Madziorek, Katalina kciuki za wizytę.
Nejcik, Wesoła śliczne brzuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:58
PIGULSKA, katalina, Nejcik lubią tę wiadomość
-
Monika my też byłyśmy w szoku po każdej wiadomości o rozpakowaniu
A u ciebie jak? Kulacie się jeszcze?
Karolcia jeśli to nic pilnego to z tym zabiegiem chyba można poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:59
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Pigulska poczekac pewnie,że można- ale jakby nie było przeciwskazań do usunięcia teraz to bym chciała juz to zrobic bo zrobiło mi się to na czubku języka, zmiana jest na tyle duża, że wystaje i mi po prostu przeszkadza
-
Karolcia88...ja za skojarzone płaciłam 202 zł. Cieszę się, że ja już mam dylematy szczepić, czy nie szczepić za sobą. Nim zaszczepiłam syna czytałam fora, radziłam się zaufanych lekarzy,...i genarlnie byłam w wielkie rozterce. Teraz już z górki, bo droga przetarta.
Dodatkowo szczepiłam na pneumo, zalecenie immunloga. Młody od listopada do kwietnia miał 3 zapalenia oskrzeli i 1 płuc. Po szczepieniach (odpukać!) od roku żadnych poważnych infekcji.