Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine wrote:Dziewczyny gratuluje wam nowych serduszek. Super ze moglyscie zobaczyc swoje maluszki i wdzystko jest w porzadku.
Aga mam nadzieje ze lekarka sie myli i z dzidzia jest ok, Szkoda tylko ze tyle nerwow cie to kosztuje.
A ja mimo ze dzis mam bardziej ciazowy dzien, tzn. Cycki bola nawet bardziej,energii brak, sennosc przez pol dnia, mdlosci po kazdym posilku wkrecilam sobie ze cos moze byc nie tak z dzidzia. Czasami mam jakies durne przeczucie, ze nic z tego nie bedzie. A powod mam jedynie taki ze dr na usg bardzo sie nameczyl zanim znalazl maluszka w pecherzyku. Boje sie ze to umiejscowienie moze wplynac na jego rozwoj a usg dopiero 7.10.
Też ciągle czuję jakiś niepokój w sercu im bliżej piątku tym jest coraz gorzej
Objawów u mnie mało nawet piersi mniej boląWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 07:57
-
hej dziewczyny,
ja też właśnie w ogóle nie mam bólu piersi mdłości przeszły prawie całkiem (czasem jak coś "zapachnie" to mi źle, ale ogólnie to już nie dokuczają) i strasznie się boję. Niby w piątek mam wizytę rano przed 10, ale nie wiem czy zrobi usg i to oczekiwanie do 2 października... -
ankara ja bym się nie nastawiała za bardzo na zobaczenie serduszka.
Niby w tych opisach "ciąża tydzień po tygodniu" jest napisane, że zaczyna bić, ale to chyba musiałby być super sprzęcior..
Mi lekarz powiedział, że w 6t+3 może zobaczymy serduszko..Ankara lubi tę wiadomość
-
Ankara raczej bym na to nie liczyła na Twoim miejscu weź też pod uwagę że ciąża często jest młodsza niż wg om ja teraz powinnam mieć 7t1d a mam 6t1d
Karolcia szaleńcy a jak przyrasta Ci beta?
Ja mam skierowanie jeszcze na 2 razy ale juz nie robięWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 08:29
-
Beti uważaj na ta fasolkę. Ja wczoraj zjadłam kurczaka z fasolka szparagowa i kapustke i myślałam ze wzdęcia mi brzuch porozrywaja
A dzis byłby pierwszy belcik, ale byłam na czczo, wiec sie skończyło dobrze. Teraz odpoczywam po śniadaniu, zeby w brzusiu zostałoMagic lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja tak Rika...wtorek, wtoreczek sądny dzień nie mam stresa, no chyba tylko takiego, że mogę nie mieć wyników na czas... przy pobraniu dzisiaj prawie zemdlałam, bo niestety musiała 3 fiolki pobrać i juz czułam, że odpływam... musiała kłuć mnie drugi raz, to z prawej ręki nie chciała krew lecieć. na leżąco pobrała mi z lewej
Gratuluję mamusiom serduszek i mam nadzieję, że i ja dziś będę zaszczycona usłyszeć moje dziecko...
Ankara ja poprzednio w tym tyg ciązy zobaczyłam tylko pęcherzyk bez zarodka i serduszka dlatego dla pewności trzeba trochę poczekaćRika, Ankara, gosiunia, paulinqa, inessa lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ankara 5t+1, oo jeszcze popatrzyłam w kalendarzu ciąży i są tam takie serduszka z informacjami i w 6t+4 jest informacja "widoczne serduszko" więc nastaw się na sam pęcherzyk
niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość..
Gosia do tej pory beta przyrastała prawidłowo, dzisiaj idę ostatni raz powtórzyć.. bo mam jeszcze jedno skierowanie więc wykorzystam. -
Ofelaine wrote:Dziewczyny gratuluje wam nowych serduszek. Super ze moglyscie zobaczyc swoje maluszki i wdzystko jest w porzadku.
Aga mam nadzieje ze lekarka sie myli i z dzidzia jest ok, Szkoda tylko ze tyle nerwow cie to kosztuje.
A ja mimo ze dzis mam bardziej ciazowy dzien, tzn. Cycki bola nawet bardziej,energii brak, sennosc przez pol dnia, mdlosci po kazdym posilku wkrecilam sobie ze cos moze byc nie tak z dzidzia. Czasami mam jakies durne przeczucie, ze nic z tego nie bedzie. A powod mam jedynie taki ze dr na usg bardzo sie nameczyl zanim znalazl maluszka w pecherzyku. Boje sie ze to umiejscowienie moze wplynac na jego rozwoj a usg dopiero 7.10.
oj chyba komus trzeba naprostować myślenie wirtualnym kopniakiem kochana z takim podejściem to się wykończyszLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Super gratuluję i czekamy na następne !
Ja się wczoraj pochwaliłam zapasami na zaparcia - dziś rano zjadłam owsiankę samorobną i zmuliło mnie od słodkich śliwek ;/
A na samą myśl o pomarańczach czy śliwkach robi mi się niedobrze , nawet na myśl o soku ... o_OMagic lubi tę wiadomość
-
ankara ja byłam już na pierszej wizycie- chciałam tylko podejść po receptę, ale powiedział, że jak już jestem to sprawdzimy czy pęcherzyk w macicy, wizytę miałam w środę i pęcherzyk był ledwo widoczny bo miał zaledwie 3,1mm.
W luxmedzie mam w piątek (ale to tylko po to żeby mi założyła kartę ciąży żebym miała badania bezpłatnie) a do lekarza prowadzącego idę 2 października (czyli 6t+3) -
nick nieaktualny