Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki:) nie mam za bardzo czasu zeby nadrobic wasze posty (chyba ze popoludniu mi sie uda)
wczorajsza wizyta:) - 17,6 mm i 176 uderzen na minute:))) serce wali jak dzwon:)gosia86, Karolcia88, Magic, Ankara, Anooosiak86, Ewelcia, gosiunia, inessa lubią tę wiadomość
-
176 to nie jest za duzo? e nie jest za duzo:)) nie martwie sie juz tak - jak zapytalam lekarza czy uderzenia sa dobre to on mi na to " baaardzo dobre wrecz:) " i w ogole wiecej mowny byl:) super lekarz i ciesze sie ze go wybralam:) z l4 nie bedzie problemu mowil i chodze do niego prywatnie ale na nfz przyjuje wiec badania na nfz zrobie bo mi skierowanie dal:))
paulinqa, inessa lubią tę wiadomość
-
co do widoczności serduszka to mi wczoraj przed usg powiedział że może jeszcze nie widac go więc ewentualnie wizyta za kilka dni ale na szczeście nie muszę się stresować )) nastepna wizyta 09.10 i dostałam duphaston i mocniejszy kwas foliowy a do tego jod i zastrzyki przeciw zakrzepowe,
AnnaMaria już sie nie stresuj kobieto;) będzie dobrze!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:33
Magic, inessa lubią tę wiadomość
-
AnnaMaria Dzieciaczkom serduszko bije nawet 2x szybciej niż nam więc to dobrze:)
A kiedy planujesz iść na L4?
Fajnie, że trafił Ci się taki lekarz, że pomimo prywatnych wizyt daje skierowanie na nfz
Mój niby też w szpitalu pracuje, ale skierowań nie daje na nfz- ale chodzę do luxmedu więc badania się pokrywają i mam za darmo
Paulinqa ja też biorę zastrzyki, już 11 wzięłam.. a ile przede mną to nie wiem, ale nie lubię ich robićpaulinqa lubi tę wiadomość
-
Na L4 od listopada ... juz bym poszla ale niestety nie moge... musze caly pazdziernik przepracowac:) ale juz i tak inaczej sie pracuje z mysla ze jeszcze w razie czego miesiac i na l4:))
Karolcia - nie daje skierowan? mimo ze w szpitalu pracuje? o to chyba mam rzeczywiscie spoko lekarza:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:38
-
bo podejrzewa że byc może w poprzedniej ciąży to spowodowało obumarcie ciązy.
i być może w normalnym funkcjonowaniu nie przeszkadza mi to a w ciązy już jest to duży problem, więc dostałam ale na szczecie nie musiałam płacic za nie 300 zł tylko 20;p ufff napisala mi ze zniżką Karolcia ja wzięłam dopiero 1 wczoraj mama musiała mi go dac bo sama się boje;p a mam ich 20. ochrzanił mnie też bo powinnam już od tyg przynajmniej brać te zastrzyki.
Karolcia no mi w sumie mówił że tez będę je brać ale też nie wiem do kiedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:43
-
AnnaMaria, nie dość że pracuje w szpitalu to jest ordynatorem. Ale ogólnie to do tej pory nie spotkałam się z lekarzem który przyjmując pacjentkę prywatnie daje skierowanie na nfz więc się ciesz
paulinqa lubi tę wiadomość
-
Mój mąż to taki bohater, że wychodzi z pokoju jak robię sobie zastrzyk
więc radzę sobie sama. Pierwsze dwa razy nie obyło się bez malutkiego siniaka, ale teraz nic nie ma najgorsze jak się trafi na tępą igłę.. ja też mam z refundacją- więc też się bardzo cieszę
A co bierzesz? Clexane? jaką dawkę 40 czy więcej? -
no moj to taki ze trzeba samemu ciagnac za jezor i w sumie duzo mi powiedzial bo zadawalam pytania (ktore sobie wczesniej wypisalam) ale i tak ogolnie jestem zadowolona z niego:))
takze prywatnie chyba nikt skierowan nie daje na nfz:) musi byc slad ze bylam u niego na nfz:)