Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia lekarz mnie wybadal i nic nie pokojacego nie stwierdzil ale jakby cos sie dzialo to mam jechac do szpitala.
Aktyde klulam sie pierwszy trymestr to i teraz dam rade
Gabik dzwonilismy na policje zglosic stluczke ( bo sie balam ze mnie beda chcieli wrobic ze to moja wina) i jak z policja zjechalismy na ten parking oaiedlowy (bo stluczka byla na glownej drodze i momentalnie sie calosc zakorkowala)to stalo stukniete auto z ktorego ciekl plyn i odrobina farby z mojego zderzaka wiec na podstawie nr rejestracyjnych ustalili wlasciciela i kierowce.
Tak Magic, leze i odpoczywam. A glowa to mi peka z boluWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 20:24
Eklerka lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Mim co to takiego?
Moj gin jak mierzy malenką to tez mówi ze brzuszek szczuplutki ale reasumując mówi ze wszystko wporządku. Nic nie mowił ze brzuszek mniejszy o iles tam dni czy tygodni.
Moze dlatego moj gin zaleca czeste lezenie na lewym boku? Ms to cos z tym wspolnego?
Hipotrofia (wewnątrzmaciczne ograniczenie wzrastania płodu – IUGR) to zahamowanie wewnątrzmacicznego wzrostu płodu. Choć dotyczy ona tylko małej grupy ciąż, stanowi poważne ryzyko dla rozwoju dziecka.
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Kurczę moja "chora głowa" daje mi się we znaki.
Szyjkę mam miękką ale jeszcze trzymającą więc do 38tc zakaz współżycia.
Dobrze że Młody podgonił z wagą - przynajmniej tym się nie martwię.
Karolcia dobrze że Wam się nic nie stało - auto rzecz nabyta.03.02.2014 -
Karolcia współczuję przeżyć
dobrze że nic gorszego się nie stało. Trzymam za Was kciuki :*
Ja nadal mam biegunkę mimo że zaczęłam brać probiotyk i swędzi mnie podwozie , smaruję, myję i nic. Jestem ciekawa czy to nie sprawka Monuralu. Na jedno pomoże , na drugie zaszkodzi. Chociaż swędzenie i pieczenie już przed monuralem było. Oby przeszło do przyszłej środy, a jak nie to niech gin coś radzi na to. W piątek kontrolnie zrobię mocz czy wszystko gra i tsh bo nie pamiętam kiedy robiłam. Chociaż pocieszyłyście mnie że takie skoki dzieciaków w dół są normalne , bo ja już sobie wkręcałam że za chwilę mi się tu akcja porodowa zrobi :p -
Karolcia...biedactwo
nie wyobrażam sobie przeżywac tego stresu teraz... ja bardzo się przejmuję a w ciąży?? to już w ogóle. NIech tego sku****la myszy w nocy zjedzą!
MiM aj Ty chora głowoserio macie zakaz? A nam wręcz zaleciła.... a też mam miękką
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic to ja od siebie tez wysylam cale stado
Niech go zezra chama!
Cwicze oddechy przepona na rozluznienie skurczy i powiem Wam,ze dzialaMoze sie przyda przy porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 20:38
gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
Karolcia ja pikole ale dzień miałaś a to przecież nie 13sty
dobrze ze nic wam nie jest ale nerwów się bidulko najadłaś współczuję ;(
Beti masakra z tymi twoimi infekcjami ciągle coś....jak to mówią jak nie urok to sraczkaale już niedługo mam nadzieję i wszystko minie jak ręką odjal
Ja też się nasluchalam opowieści z krypty o poradach sn ale wychodzę z założenia że co ma być to będzie -
Karolcia najwazniejsze że Wam sie nic nie stało!! co za palant jeszcze uciekł z miejsca wypadku! Odpoczywaj teraz!
wy tu o sexie a ja mam post od 8 miesięcy;p teraz niby możemy ale ja nie mam ochoty mąż w sumie też niezbyt chętny żeby małemu krzywdy nie zrobić.. więc jeszcze troche poczekamy. ale boję się ze będe jak dziewica po tylu miesiącach;D
ide spać bo oczy same mi się zamykajądobranoc ;*
-
Ewelinkie wrote:ja tak mam czasem, jakby pęknięty bąbelek z folii z bąbelkami, ale cichszy i delikatniejszy odgłos
ale nie wiem co to jest
Wyczytałam na googlu że to pękające pęcherzyki powietrza w jelitach
Mały się rusza, ugniata i dlatego czasem tak pstryknie
Ciekawa byłam czy tylko ja to słyszę -
paulinqa wrote:Karolcia najwazniejsze że Wam sie nic nie stało!! co za palant jeszcze uciekł z miejsca wypadku! Odpoczywaj teraz!
wy tu o sexie a ja mam post od 8 miesięcy;p teraz niby możemy ale ja nie mam ochoty mąż w sumie też niezbyt chętny żeby małemu krzywdy nie zrobić.. więc jeszcze troche poczekamy. ale boję się ze będe jak dziewica po tylu miesiącach;D
ide spać bo oczy same mi się zamykajądobranoc ;*
Haha to ja się boję, że będę jak wiadro -
PIGULSKA wrote:
A czy wy słyszycie czasem takie jakby strzelanie z brzucha???
Ja słyszęJak powiedziałam mężowi to dziwnie się na mnie popatrzał
Aż pewnego dnia sam usłyszał i potwierdził.
Tutaj jest dokładnie opisanie skąd te strzelanie.
http://blog.polozna-online.pl/ciaza/pstrykanie-trzaskanie-strzelane-w-brzuchu-podczas-ciazy-co-to-za-odglos/PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Karolcia wspolczuje ci bardzo stluczki, tego stresu i cukrzycy...
Cale szczescie,ze nic wam sie nie stalo..
Mim nie przejmuj sie wymiarami, bedzie dobrze tak jak dziewczYhy pisza, z pomiarami roznie bywa.
A ja popieram Magic z tym co napisala o porodzie, jesli ma byc dobrze i zdrowe dziecko to tak bedzie. Wszystko jest juz z gory zapisane. Tez sie bardzo boje tych powiklan przy porodzie sn ale staram sie wierzyc, ze bedzie dobrze. Modle sie o to codziennie i za kazda z was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 21:37
Magic lubi tę wiadomość
-
aha jeszcze jeno, Tak sobie mysle ze chyba jeszcze musze wybrac sie do jakiegos dobrego okulisty, zeby zobaczył jak to jest z moimi oczami. Nosze okulary minus 2,72 i minus 2,5 i astygmatyzm.
Nie chodzi mi o naciagane zaswiadczenie ale o to zeby powiedział czy z ta siatkowka czy jak to tam sie zwie jest wszystko wporzadku.
Choc słyszałąm ze nie zawsze lekarze stosują sie takich zaswiadczen, ale cyba bede spokojniejsza jesli okulista zerknie w moje oczy - bo nie byłam juz chyba ze 2 lata.
Zeby byc spokojniejsza czy wszystko jest ok.
Dzieczyny majace wade byłscie u okulisty? -
Ja byłam u okulisty
Zbadala mi dno oka
Wadę mam podobna jak Ty i nie mam wskazań do cc
A mi.nadal głowa pęka nie pomogła ani drzemka ani apap ani smarowanie maścią idę chyba spać
Mąż jutro do pracy na 6:30
Jakoś przeraza mnie to leżenie dwa tygodnie no ale jak mus to mus
Karolcia a jak Twój mąż w nowej pracy?Bella_Ona lubi tę wiadomość