Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój się tak cackał z tym obcinaniem, bardzo ostrożnie to robił i tak mi obciał, że dalej były za długie bo też się obawiał, że mi krzywdę zrobi .. ale pochwaliłam go żeby czuł sie doceniony ehhhe i nakierowałam co i jak poprawić
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Oto nasz dzisiejszy zakup. Tako Moonlight Omega - wersja Love Story.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/281a86c3a4d4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/826e938e2d38.jpg
Nadal mam mieszane uczucia ale w końcu przemyśleliśmy z mężem, że lepiej wziąć wózek, który możemy osobiście sprawdzić, dotknąć i zobaczyć. Braliśmy też pod uwagę to, że jeśli coś się z nim stanie to możemy oddać go do naprawy na gwarancji. I zależało nam żeby dziś z wózkiem wrócić bo na inne trzeba było czekać około 2 tygodnie i znów trzeba bylo by jechać 50 km po odbiór.
Cenowo trochę zaszaleliśmy bo wózek + spacerówka 1880 zl i osobno kupiliśmy fotelik Maxi Cosi za 500 zl + adaptery. Łącznie jakieś 2500 zł.
Pan za to dal nam w gratisie butelkę avent 330 ml
Kolory na żywo są ładniejsze, a ten biały dól gondoli jest z plastiku i ma czerwone serduchaszare wykończenia gondolki są z eko skóry. Prowadzi się znakomicie, jest leciutki.
Raz mi się podoba a za chwilę nie bo przypomina mi się malachit
I chyba wyróżnia się z tłumu ale ja to akurat lubię
Jak klikniecie na fotki to się powiększą i lepiej go widać bo teraz to sie gubi wszystko.ależ piękny zakup!!!! idealny!
Ofelaine lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Aktyde ta czapeczka zakładana właśnie po to, że jak dziecko po kąpieli ma mokrą główkę i/lub włoski to wtedy to jest jakby termoizolacja, żeby dziecko się nie wychłodziło, bo wiadomo przez główkę najszybciej. A akurat podczas karmienia główka się wysuszy w tą czapusie i dziecko rozgrzeje się przez ssanie
I wystopuj już z tą pracą.. Jeśli masz możliwość pracuj z domu jeśli musisz do tego maja..
Anioł z rozprawą pewnie pójdzie dobrze po odwołaniu
Gosia, mnie paznokcie rosną też szybko, ale skórki mam brzydkieMagic lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Widocznie ma taki bardziej leniwy dzień, spokojnie
A jeśli cię to martwi to może spróbuj zjeść coś słodkiego lub kwaśnego, czasem też zimna woda pobudza maluszki
Mnie też czasem brzuch cmi jak na @ to macica ćwiczy, przygotowuje się do poroduPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
My z Córcią już po wizycie
Malutka jest malutka bo waży zaledwie 1880g, ale rośnie, jest zdrowa, przepływy dobre, wszystko w jak najlepszym porządku
Dobrej nocy dla Was dziewczyny!GabiK, Magic, Ofelaine, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Slash moje dziecko od jakiegoś czasu też jest bardzo delikatne, rusza się dosyć sporo ale naprawdę nie ma już mocnych kopnięć ani wypinań. Tez się przestraszyłam, że coś jest nie tak ale na wizycie gin mnie uspokoił, że wszystko jest w porządku a mała ma po prostu mało miejsca i ruchy pod koniec ciąży słabną. Ważne zeby częstotliwość ruchów była niezmieniona. Tak mi ginek tłumaczył.
A są też dni, że moja córka w cale prawie nie cche się ruszać, średnio raz w tygodniu.slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Ofeline to tylko pozazdrościć że mąż się nie bał obciąć Ci paznokci bo mój twierdzi że się boi
Magic, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
kic wrote:My z Córcią już po wizycie
Malutka jest malutka bo waży zaledwie 1880g, ale rośnie, jest zdrowa, przepływy dobre, wszystko w jak najlepszym porządku
Dobrej nocy dla Was dziewczyny!
Super
Dziś wszystkim wizytującym gratuluję dobrych wieścikic83, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
olka24 wrote:Moj tez nie chcial tego robic dlatego dzis zrobilam sobie dzien kobiet i wybralam sie zrobic zelowe u stop i biale koncowki i mam z glowy pielegnacje;)
Moja pasjazajmowałam się tym
te efekt może się utrzymać nawet pare miesięcy
ja jak sobie robiłam żelowego frencha u stóp to postrafiłam całe wakacje w nim przelatać
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
olka ważne by dobrze się prowadził
mój wybierał kolor
ja wybrałam model, bo oczytałam sie i testowałam w sklepie
te tako moonlight mają podwójną amortyzację i możesz sobie podkręcić amorki i będzie mniej bujać
kuzynka jak go zobaczyła to aż piszczała
a ona za swój dała 1900 i jest po jednym dziecku jak grat... do smieci
slash ja chyba dokupiebo mam z 5 szt tylko
widziałam, że poruszałyście temat prania rzeczy tych większych...ja też prałam te większe do 80, wyprasowałam i spakowałam do worka próżniowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:36
olka24, slash lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic wrote:Moja pasja
zajmowałam się tym
te efekt może się utrzymać nawet pare miesięcy
ja jak sobie robiłam żelowego frencha u stóp to postrafiłam całe wakacje w nim przelatać
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagic wrote:olka ważne by dobrze się prowadził
mój wybierał kolor
ja wybrałam model, bo oczytałam sie i testowałam w sklepie
te tako moonlight mają podwójną amortyzację i możesz sobie podkręcić amorki i będzie mniej bujać
kuzynka jak go zobaczyła to aż piszczała
a ona za swój dała 1900 i jest po jednym dziecku jak grat... do smieci
Magic lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zmykam pod prysznic i ide polozec, poczytam jakas gazetke i potem lulu
Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę.
Wiecie co Wam powiem - cieszę się że Was mam - buziaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:37
Catyyy, gosia86, GabiK, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:To dobrze ze mam tyle czapeczek
chyba z 15 sztuk - rozniej wielkosci ;)albo i wiecej