Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
uuuu to powiem, że nawet nawet
u mnie podobne ceny były, ręce żel uzupełnienie 50zł i 40 zł nogi, ale ja robiłam cały pedicure(piłowanie paznokci, wycinanie skórek, scieranie zrogowaciałego naskórka, peeling i krem) plus żel
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jakoś strasznie boli mnie krocze po tej dzisiejszej wizycie, a miałam wiele dni spokoju. Ciekawe czemu tak.
A chciałam się pochwalić, bo dziś w głosowaniu moje miasto Mikołów wygrało i w sobote przyjedzie RMF i będzie je promować czy coś takiego. Od 9 rano będzie można posłuchać. Swoją drogą zastanawiam się czy w związku z tym coś będzie się działo w mieście (tak jakby jeszcze gdzieś dała rade się wybrać).
Magic, gosiunia, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorota1987 wrote:Jakoś strasznie boli mnie krocze po tej dzisiejszej wizycie, a miałam wiele dni spokoju. Ciekawe czemu tak.
A chciałam się pochwalić, bo dziś w głosowaniu moje miasto Mikołów wygrało i w sobote przyjedzie RMF i będzie je promować czy coś takiego. Od 9 rano będzie można posłuchać. Swoją drogą zastanawiam się czy w związku z tym coś będzie się działo w mieście (tak jakby jeszcze gdzieś dała rade się wybrać).
-
dorota mnie też boli
ale czuję, że po prostu się rozchodzi miednica
lubię za RMF FM
olka ja z okolic Warszawy i chcę wrócić po 12 miesiącachjak załatwię opiekę dla Małej
słyszałyście o takim projekcie, że w jakims wojedzództwie są dofinansowania do niani z UP? rodzice płacą tylko 300zł na miesiąc a resztę urząd
dorota1987 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
olka i żeby Ci nie skłamać to chyba gdzieś w Twoich okolicach...musisz wejść na dzisiejszy program poranny dzień dobry tvn. Bo dzis właśnie o tym mówili
kochane ja uciekam spaćjutro na badania muszę jechać z męzusiem
Dobrej, przespanej nocy dla Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 22:04
olka24 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:https://www.youtube.com/watch?v=KnBZaDWM39w
az się wzruszam jak oglądam....
Obejrzyj te słodkie dziubaski
http://youtu.be/-up6zVX7dWg -
olka24 wrote:Moj tez nie chcial tego robic dlatego dzis zrobilam sobie dzien kobiet i wybralam sie zrobic zelowe u stop i biale koncowki i mam z glowy pielegnacje;)
Ja sama chętnie bym sobie zafundowałagosiunia lubi tę wiadomość
-
http://www.pepco.pl/gazetka
Nowa gazetka, może któraś coś. Rzucił mi się w oczy kocyk czy ręcznik niemowlęcy, ale ja akurat mam. Za to pokusiłam się o refleksję jak zobaczyłam na końcu panie w zwiewnych sukienkach i ciekawa jestem czy będę latem wyglądać zwiewnie...
Dobranoc dziewczyny:) -
Ja zapomniałam zmyć lakier z paznokci i nikt mi nic nie powiedział.
A u Zosi się pojawiły małe krosteczki na buzi - chyba trądzik noworodkowy... Pójdziemy jutro się zapisać do przychodni to może ktoś rzuci okiem. Oczywiście w szpitalu jeszcze ich nie byłoMagic lubi tę wiadomość
-
No to ja witam się dziś pierwsza
z wczorajszej radości po pięknie przespanej nocy zostało wspomnienie. Męczę się już od po 3 . Odpadnie mi zaraz całe podwozie. Już nie mam siły. Wizyta dopiero w środę
co za gowno nie da się wytępić.
-
nick nieaktualnyPIGULSKA wrote:Nie będą robić ci problemów w szpitalu ze masz coś na paznokciach??
Ja sama chętnie bym sobie zafundowałaPIGULSKA lubi tę wiadomość