Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny grtuluję nowych sreduszek i trzymam mocno kciuki za kolejne
Ja juz w czwartek wracam do pracy i też odbierać będę wynik histopatologiczny a za tydzień wizyta. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i będziemy mogli znów starać się o bobasa.
Pozdrawiam Was goraco i czekam na nowe serduszka. :-* :-*nojaniewiem, gosia86, beti97, Ewelcia, Magic lubią tę wiadomość
-
Karolcia, popatrz sobie na pamiętnik Dorjany, tam też beta przyrastała powoli, a z ciążą było wszystko w porządku :*
Magic, Rika - gratuluję
Ewelcia - absolutnie nie zazdroszczę. Ja dzisiaj poszłam naczczo i cały dzień do kitu i nawet wymiotowałam znowu Weź koniecznie jakieś jedzenie ze sobą :*
A mi jak wczoraj robił lekarz usg i puścił serduszko to nic nie mówił, że szkodliwe Może w takim razie te badania z 7.10 przeniosę na później? Jak myślicie?Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co do choroby i ciazy....Tzn, że ciaza to nie choroba. Ja w pierwszej MEGA fatalnie sie czyłam. Wspominałam Wam wszesniej, ze wymiotowałam ciagle, wszedzie, po wszystkim, nic nie mogłam jesc. Tylko szpital pomagał i kroplówki. Takze ktos kto tego nie przeszedł nie zrozumie. Jedne kobiety kwitna w ciazy inne natomiast..... ehh. Ale wynagrodzeniem jest po 9 m-cach upragniony cud:). Pozdrawiam Was kochane.
AnnaMaria89 lubi tę wiadomość
-
Hej:) bylam przed 8 oddac krew do badania... i tak mi sie wklula ze mnie lata jeszcze boli ... i sinior chyba bedzie...
Ktos z opolskiego moze tu jest?
Katalina - to masz nieciekawie ... mnie czasem poboli ale kilka sekund i przestaje nawet tabletki nie zdaze wziac a jak boli dluzej to nospa pomaga... tyle ze u mnie to pobolewa jak sie troche zmecze albo zestresuje i potem skutki sa takie tego.... a chodzisz do pracy czy w domu lezysz??
Ankara ciaza to nie choroba masz racje (ostatnio kolezanki sie klocily ze soba bo jedna stwierdzila ze przesadza druga ze traktuje sie jak schorowana i wrzalo) tylko tak jak mowisz jesli ciaza jest ok i dobrze sie czuje to wiadomo nie choroba ... no ale jesli ktos ma plamienia, boli brzuch, non stop wymiotuje to niestety nikt mi nie powie ze mozna normalnie funkcjonowac...
Magic - GRATULACJE:*
A ja dzis rano robilam badania a wyniki jutro juz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:48
Magic lubi tę wiadomość
-
Anooosiak to mdlosci ci sie zaczynaja:)) ja to wczoraj wieczorem i dzis rano wymiotowalam i nie wiem czy tak poprostu czy pomarancze mi nie wchodza:/ no ale u mnie to tak wyglada ze albo muli caly dzien prawie a najgorzej rano i wieczorem albo wymiotuje i o dziwo po wymiotowaniu przez jakis czas nie muli:)
a ta reka mnie boli:/ -
Dzień dobry A mnie dzisiaj póki co nie mdli i mam dobry nastrój i w ogóle jakiś bardziej normalny dzień. Chyba mam prezent od Groszka na start 9 tygodnia Co do suwaczka to trzeba wpisać w google suwaczki wybrać stronę, skopiować link do ustawień i już
-
Beti ja czasem tez mam lepsze dni:) ze nie mdli:) no ale pozniej wraca wszystko... czasem ze zdwojona sila...
mialyscie juz tak ze po pobieraniu krwi bolala was reka? ja jak bylam na becie 2 razy nic nie bolalo a teraz to masakra... prawie ruszac nie moge... samo pobranie nie bolalo co dopiero potem... oj niewiele zrobie dzis ta reka:/
kiedys juz bylam u tej baby co mi krew pobierala i nigdy nie bolalo... a dzis masakra... a moze dlatego ze jak pobierala to mialam reke zacisnieta w piesc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:01
-
Beti moze cos uszkodzila... mnie boli w miejscu wklucia i jak zginam a czasem dretwieje... no ale moze do wieczora przejdzie... a jak zginam to mam uczucie jakby igla tam byla tak kluje... sinior bedzie jak nic...
- ja juz bym chciala zeby minal miesiac i isc na l4 i sie wyspac porzadnie ... odpoczac... moze w weekend mi sie uda choc troche odpoczac...