Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Ewelcia wpisala ze to 12dpo a z wynikiem 1088 byl 17dpo a dzisiejszy wynik 3690 to 22dpo.
Niestety na nic juz wplywu nie mam, pozostaje czekac i miec nadzieje ze na konoec maja bedzie z nami mala slczna istotkagosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia ja mam podobnie i niestety jest to przez luteine !!!
Karola nie stresuj sie tą beta wiem łatwo mówic ale ja już wiem,ze nie robie wiecej tym bardziej juz np od 8 tc inaczej beta przyrasta i potem sa tylko nerwy. Teraz to juz liczy sie USGgosia86 lubi tę wiadomość
-
Karolcia ok pomyliłam 12 z 17 ale co to za różnica Przyrasta odpowiednio i to najważniejsze... a poza tym ja też miałam jeden pęcherzyk a wyszły dwa bąble i pewnie u mnie z przyrostem też były różne przeżycia, ale na szczęście tego nie wiem bo nie sprawdzałam
Absolutnie nie masz czym się stresować bo na 1000000000000% jest wszystko w normie Teraz tylko spokój tak? To właśnie jest nam potrzebne
Gosiu dziękuję że pytasz. Powiem tak jest fatalnie... tzn czasem bywa lepiej ale ogólnie jest źle. Mdłości są nie do zniesienia, najgorsze jest uczucie jak już mi prawie brzuch do gardła podchodzi od tego ciągłego "łeeeeee". Dzisiaj rano wymioty....znowu ale tym razem nie udało utrzymać się euthyroxu w środku Nie ma nic gorszego jak wymiotować i nie mieć czym... plecy bolą nieznośnie, wystarczy że się schylam albo w pracy coś dłużej posiedzę skrzywiona i dupa no i te bóle miesiączkowe, czasem tak ciągnie i kłuje że szok... generalnie jak ktoś mi powie że ciąża to nie choroba to wyśmieję - czuję się jakbym miała jakąś grypę żołądkową (tylko bez sraczki). Sorry za określenia, ale zazdroszczę tym bezobjawowymnojaniewiem, inessa lubią tę wiadomość
-
Ewelcia na bank to od luteiny, moja koleżanka miała to samo.
Ja mam z kolei suszę I poddobnie jak Ty mam straszne mdłości. Jak opisywałam męzowi swoje samopoczucie, to też mu powiedziałam, ze czuję się jakbym miała wieczną grypę żołądkową.
Karolcia tak jak Ci dziewczyny piszą- nie stresuj się, bo Twoje wyniki są w normie. To są tylko kalkulatory, maszyny, które mają tylko wgrany program norm, a te normy czasami znacznie się od siebie różnią, i nawet, jeśli coś uznają za za niskie czy za wysokie, to wcale nie musi tak być, bo weryfikację i tak przeprowadza lekarz. Głowa do góry
Rika i Magic czekamy na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 17:13
Ankara lubi tę wiadomość
-
Ewelcia ja też mam potworne bóle brzucha, już nie wiem co o tym myśleć bo lekarze rozkładają ręce... a ja już nie mogę, właśnie teraz też mnie chwycił taki ból i trzyma już 15 minut a jak się położę to nie mogę uleżeć bo bolą mnie plecy i brzuch jednocześnie, a znowu wstać ciężko bo nogi dostaję jak z waty....... tragedia jakaś
-
Ewelcia gdybym tylko mogła to chętnie bym przejęła od Ciebie część objawów
Mam nadzieję że szybko Ci miną te mdłości
Też miewam bóle brzucha ale od wczoraj trochę zelżało
Ale muszę przyznać że parę razy musiałam sięgnąć po nospe bo kue dawałam już rady
I faktycznie nawet jak leżałam to bolało bez względu czy na plecach czy na boku
Zdarzają się wam zawroty głowy?
Bo mi tak zwłaszcza gdy leżę i wstaję to chwilami robi mi się aż ciemno przed oczamiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 17:21
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie prawie brzuch nie boli i też sie martwie ( normalnie kobiety wciazy to masochistki jak boli to słabo jak nie boli to też zle )
na początku mni bolało a teraz jak pochodze to czuje sie jakby na dole wszystko sie rozciagało i czasami mnie cos zakłuje.
A zawroty tez mam ale ja mysle,ze u mnie to raczej problem chorego kregoslupa i tu mam wiele obaw co to dalej bedzie?? raczej czeka mnie leżenie - na ciaze musiałam miec zgode od neurochirurga.
A przetrwac sie przetrwa byleby Maluszke był zdrowy!!!
Czekam na wiadomosci od dziewczyn po wizytach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kochane meldujemy się z maluchem i serduszkiem!! 160 na minutę! jest starszy o jeden dzień, jest wszystko jak należy jestem mega przeszczęsliwa, aż z tej radości powiedziałam rodzicom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:01
gosia86, inessa, Bluberry, nojaniewiem, agatka196, Ulka84, katalina, Ewelcia, czarna panda, małolata, Anooosiak86, AnnaMaria89, KotMisia, marlencia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
i nie chodźcie częśto na usg i dopplera, bo to szkodliwe, ja mogłam dosłownie 2 sek posłuchać serca ale się cieszę! opłaciło się czekać 3 tygodnie!
gosia86, inessa, Ewelcia, AnnaMaria89 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny