Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rika i Magic gratulacje:) Ależ to fajne uczucie jak czyta się takie pozytywne wiadomości :*
Wiecie co ja w czwartek wybieram się na badania do karty ciąży. Po pierwsze zastanawiam się czy przez tydzień zdążą z wynikami żeby były na wizytę a po drugie zastanawiam się jak ja dam radę bo tak sobie wyliczyłam że od momentu wstania z łóżka do momentu w którym będę mogła zjeśc to minie ze 4h!!! Umrę z tymi mdłościami na stojąco... no chyba że się mylę i badań do karty nie musze mieć robionych bez śniadania?Magic lubi tę wiadomość
-
Ewelcia ale czemu tak dlugo? Przeciez z tego co kojarze to bedziesz miec glukoze a nie krzywa cukrowa ktora wymaga 2 godzin pobytu w miejscu pobierania.
Chyba ze te przeciwciala jakos sie dlugo robi. Pozostale ktore wymienilas to po prostu wbijaja Ci igle i zmieniaja probki -
Kurcze to nawet ja tyle czasu nie dojezdzam a mieszkam ponad 30km do punktu pobran
A jakbys sprobowala byc 15 minut przed otwarciem punktu pobran? Bo wtedy sie wchodzi od kopa- a z doswadczenia wiem ze o 8 to najwiecej ludzi przychodzi.
Zrob sobie kanapke do torebki zebys od razu zjadla po wyjsciu z gabinetu:)Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny