WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • katalina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=EHBELZo6d34

Polecam posłuchać.. mega wzruszające, nawet jeśli ktoś nie lubi tego typu muzyki.. ;)

madziorek lubi tę wiadomość

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie też już jakiś czas temu myślałam o jakiś bluzka rozsianych. . W domu to jeszcze pół biedy można sobie podciągnąć... Gorzej jak się gdzieś wyjdzie z dzieckiem na dłużej. . Trochę lipa tak podwijac..

relghdge5lg0owut.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczywiście dzisiaj jak większość z was musiałam pochłonąć lody!! :)
    Ale pojechaliśmy z mężem na gałki bo te sklepowe mi się juz przejadły ;)

Właśnie bluzki do karmienia hmmm nie mam żadnej :/
    Ale mam koszule na guziki wystarczy założyć pod spód jakiś top na ramiączkach który można zsunac w dół i chyba może być :)
    Poza tym idzie lato to wiele na siebie nie trzeba wkładać :)

gosiunia lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kika79 wrote:
    No to ja wam poweiem że wogle nie kupuje biustonoszy do karmienia,oczywiście musiałm zakupić biustonosze bo cyc teraz wielk ale wcale nie szalałam i kupilam bawełniane koronkowe w careffor na wyprzedaży za 9 zł i są mięciutkie łatwo odslonić pierś do karmienia i bardzo wygodne a i wyrzucić potem nie będzie szkoda.Może i jestem pod tym względem dziwna ale uważam że szkoda kasy wydać,wolę coś małemu kupić
    Kika jestem podobnego zdania. Kupiłam do tej pory 1 stanik do karmienia za niecałe 10zl ;) i więcej nie kupuje bo po pierwsze nie wiem jaki rozmiar będzie potrzebny a po drugie za porządny biustonosz sporo kasy trzeba wydać :/
    Także póki co smigam w normalnych ale piersi niewiele mi urosły, a do szpitala mam dwa sportowe

kika79 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b9496e95a9fb1349med.jpg

Taki kupiłam dzisiaj, zapytałam się na takim Rzeszowskim forum dla mam na fb gdzie kupić no i pojechałam tam. Jestem bardzo zadowolona bo spokojnie bede w nim chodzic jeszcze jak przestane karmic. To jest rozmiar 75D, troszeczkę mi odstaje ale minimalnie, mysle ze w sam raz jak mi troszke urosną. Na razie wstrzymam sie z kupnem drugiego, bo własnie nie wiem jak bedzie z tym moim rozmiarem. Bylam tez w h&m ale jakies takie dziwne sa te biustonosze i małe rozmiary. Rozmiar D był bardzo na mnie mały.

gosia86, kika79, dorota1987, beti97 lubią tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrze na te Wasze suwaczki i prorokuje,ze za tydzien bedzie wysyp nowych mamus, tak akurat przed majowka :-) i bedziemy rozwazac,ktore pieluchy,kosmetyki sie nam sprawdzily, czy kolor kupki jest wlasciwy, jak czesto karmimy, ile dzieci zjadaja, jak podleczyc sutki, czy krwawienie ustalo, czy szwy w kroczu nas ciagna itd itp. To pocieszmy sie jeszcze rozwazaniem jakie lody dzis zjemy :-)

nojaniewiem, gosia86, Eklerka, kika79 lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna panda, bardzo ładny

czarna panda lubi tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ladny! Taki niemamusiowy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 17:22

2r8ri09ksg9rle49.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam go za 79.99, ale kosztował 89.99 tylko dostałam rabat bo okazało sie ze pracuje tam moja znajoma;)
    Na metce jest strona internetowa ich
    http://sklep.avalingerie.pl/

Nie kupiłabym za taka cene na necie bo bałabym sie ale skoro bede w nim potem chodzic to mi nie szkoda.
    Ja już zaliczyłam wypad na lodzika:P Był pycha:P

GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    Ewelinkie ja bym wybrala w gwiazki.
    Aktyde,absolutnie nie czuje sie urazona czy cos, wrecz przeciwnie usmiechnelam sie na te "wydmuszki" :-) Ale powiem Ci o swoich doswiadczeniach z brafitterkami, to taki teraz modny temat i mialam dwa podejscia. Pierwsze Pani na cale gradlo w butiku komentowala jaki moj maz musi byc szczesliwy z takimi cycuszkami. Bylan strasznie zazenowana,nic nie kupilam i wyszlam czym predziej. Po jakims czasie postanowilam zrobic drugie podejscie,a tu jak Pani rzuciala sie z lapami dopoprawiania ulozenia to prawie wybieglam. Myslalam,ze jak ktos sie mieni brafitterka, ma swoj mini butik,bielizna La Perla itd to mozna zaufac,ale widac na fali mody pojawilo sie wiele Pan,ktore nie maja pojecia jak podejsc do klienta. Od tamtej pory odechcialo mi sie raz na zawsze.
    Agusia,dobra rada z tymi bluzkami do karmienia. Wlasnie sie nad tym zastanawialam, z koszule koszulami,a co z reszta garderoby?
    My kupilismy dzis ostatnia potrzebna rzecz- wanienke. Maz wybral i dumnie targal do samochodu. Potem zrobilismy sobie dzien dziecka, oczywiscie lody :-)

Rozumiem i wcale się nie dziwie. Ja w temacie siedzę od jakiś dziesięciu lat, gdy słowo takie jak brafitting nic nikomu nie mówiło, więc sama się naucyzłam jak sobie rozmiar dobrać i zamawiam przez neta i omijają mnie takie atrakcje jak piszesz. Pewnie jest tak jak mówisz z tymi sklepami :/

GabiK lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.
    Moja córcia dzis szaleje na maksa.
    I coś czuje ze mi się brzuszek minimalnie obnizył.

Staniczek śliczny.

Tak czytam o tych lodach, tez mam smaka, ale jakos wytrzymam, boje się zebym sie nie przeziębiłą, bo cos mnie katar bierze od kilku dni.

Super tekst w piosence Ani Dabrowskiej - samo życie no i wszystko przed nami.

A ja lubie to, całkiem z innej beczki, jednak mam dreszcze jak tego słucham
    https://www.youtube.com/watch?v=koSEfJeq6yU&index=8&list=FLHnPiqi8JEq7MgH4sRd8jdg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 17:39

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już wróciliśmy kupiłam tylko japonki chociaż tyle
    Ze stanikami tragedia bo mam podobno nietypowy rozmiar 85B w triumph była tylko 1 szt i kosztowała 99,99 ale była promocja drugi 50% tylko że drugiego nie było a na dodatek 150 zl za dwie sztuki to i tak zaporowa cena
    Najlepszy to był w smyku za 25 zl ale taka tandeta że szok
    Poza tym w factory ludzi było od zaje..nia lub ciut więcej chyba z 5 razy musieliśmy objechać parking aż w końcu mąż zaparkował w krzakach
    Mąż jakiś dzisiaj zmęczony jest i głowa go boli i prawie gościowi w dupę wjechał bo zapatrzył się na sklep a ja zamiast mu mówić że ma hamować to deptam w podłogę, dobrze że hamulce sprawne

Lodzik dzisiaj oczywiście zaliczony ;)

Ale nie dla mnie juz takie wyprawy czuję jakby miało mi pęknąć krocze i kręgosłup

Beti super że jest jakaś poprawa u Ciebie

Eklerka lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katalina wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=EHBELZo6d34

Polecam posłuchać.. mega wzruszające, nawet jeśli ktoś nie lubi tego typu muzyki.. ;)

Katalina uwielbiam Anie, a ta piosenka jest bardzo osobista i ostatnio jak jej słuchałam, to sobie wyobrażałam swojego Bubusia za kilka lat ;) ahh <3

201505111762.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam życie za loda cytrynowego lub pistacjowego :P

Czarna Panda, elegancki cyckonosz, zdecydowanie nie wygląda na ubranko karmiącej mamuśki :)

Ja dziś zaczęłam rozważać opcję cc... U mnie na razie zero oznak zbliżającego się porodu, sterydy podane 3 tygodnie temu, Maluch spory, a ja fizycznie czuję się jak wrak :/ Stopy jak balony i tak mnie to rwie, że nie jestem w stanie chodzić nawet po mieszkaniu :/ A próbowałam już wszystkiego, łącznie z zimnymi okładami, piciem pokrzywy, trzymaniem ich podniesionym, smarowaniem chłodzącą maścią na obrzęki...
    Ech, chyba będę musiała jutro na poważnie pogadać z gin na wizycie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 18:08

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze dzisiaj sytuacja w Piotrze i Pawle
    Kolejki długaśne wiec podchodzę do kasjerki na alkohole czy by nas skasowała ale stwierdziła że tylko do 5 produktów no to stoimy dalej w kolejce już prawie przy taśmie i nagle mąż idzie do tej kasy na alkohole wiec podchodzę za nim a pani się kaja i przeprasza że nas nie obsłużyła wcześniej ale nie zauważyła że jestem w ciąży

Anioł, gosiunia lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:57

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna zgrabniutki brzuszek masz :)
    Ewelina ja tez bym wzięła ten w gwiazdki ;)
    Gabi pewnie będzie tak jak piszesz masowe rozpakowywanie

GabiK lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam Porody na Polsat Cafe. Chyba pierwszy odcinek,ze nie idzie rozowo,bo do tej pory dosc lajtowo to wygladalo.
    Kurde,nie moge patrzec jak odsluzowuja drogi oddechowe dziecku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 18:37

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:57

• katalina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest jakaś gwarancja że nie ma śluzu wtedy na pewno? Strasznie się boję tego, że jednak coś zostanie i dziecko mi się będzie dusić...

‹‹ 1331 1332 1333 1334 1335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ