Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja oczywiście dzisiaj jak większość z was musiałam pochłonąć lody!!
Ale pojechaliśmy z mężem na gałki bo te sklepowe mi się juz przejadły
Właśnie bluzki do karmienia hmmm nie mam żadnej
Ale mam koszule na guziki wystarczy założyć pod spód jakiś top na ramiączkach który można zsunac w dół i chyba może być
Poza tym idzie lato to wiele na siebie nie trzeba wkładaćgosiunia lubi tę wiadomość
-
kika79 wrote:No to ja wam poweiem że wogle nie kupuje biustonoszy do karmienia,oczywiście musiałm zakupić biustonosze bo cyc teraz wielk ale wcale nie szalałam i kupilam bawełniane koronkowe w careffor na wyprzedaży za 9 zł i są mięciutkie łatwo odslonić pierś do karmienia i bardzo wygodne a i wyrzucić potem nie będzie szkoda.Może i jestem pod tym względem dziwna ale uważam że szkoda kasy wydać,wolę coś małemu kupić
i więcej nie kupuje bo po pierwsze nie wiem jaki rozmiar będzie potrzebny a po drugie za porządny biustonosz sporo kasy trzeba wydać
Także póki co smigam w normalnych ale piersi niewiele mi urosły, a do szpitala mam dwa sportowekika79 lubi tę wiadomość
-
Taki kupiłam dzisiaj, zapytałam się na takim Rzeszowskim forum dla mam na fb gdzie kupić no i pojechałam tam. Jestem bardzo zadowolona bo spokojnie bede w nim chodzic jeszcze jak przestane karmic. To jest rozmiar 75D, troszeczkę mi odstaje ale minimalnie, mysle ze w sam raz jak mi troszke urosną. Na razie wstrzymam sie z kupnem drugiego, bo własnie nie wiem jak bedzie z tym moim rozmiarem. Bylam tez w h&m ale jakies takie dziwne sa te biustonosze i małe rozmiary. Rozmiar D był bardzo na mnie mały.gosia86, kika79, dorota1987, beti97 lubią tę wiadomość
-
Tak patrze na te Wasze suwaczki i prorokuje,ze za tydzien bedzie wysyp nowych mamus, tak akurat przed majowka
i bedziemy rozwazac,ktore pieluchy,kosmetyki sie nam sprawdzily, czy kolor kupki jest wlasciwy, jak czesto karmimy, ile dzieci zjadaja, jak podleczyc sutki, czy krwawienie ustalo, czy szwy w kroczu nas ciagna itd itp. To pocieszmy sie jeszcze rozwazaniem jakie lody dzis zjemy
nojaniewiem, gosia86, Eklerka, kika79 lubią tę wiadomość
-
Kupiłam go za 79.99, ale kosztował 89.99 tylko dostałam rabat bo okazało sie ze pracuje tam moja znajoma;)
Na metce jest strona internetowa ich
http://sklep.avalingerie.pl/
Nie kupiłabym za taka cene na necie bo bałabym sie ale skoro bede w nim potem chodzic to mi nie szkoda.
Ja już zaliczyłam wypad na lodzika:P Był pycha:PGabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
GabiK wrote:Ewelinkie ja bym wybrala w gwiazki.
Aktyde,absolutnie nie czuje sie urazona czy cos, wrecz przeciwnie usmiechnelam sie na te "wydmuszki"Ale powiem Ci o swoich doswiadczeniach z brafitterkami, to taki teraz modny temat i mialam dwa podejscia. Pierwsze Pani na cale gradlo w butiku komentowala jaki moj maz musi byc szczesliwy z takimi cycuszkami. Bylan strasznie zazenowana,nic nie kupilam i wyszlam czym predziej. Po jakims czasie postanowilam zrobic drugie podejscie,a tu jak Pani rzuciala sie z lapami dopoprawiania ulozenia to prawie wybieglam. Myslalam,ze jak ktos sie mieni brafitterka, ma swoj mini butik,bielizna La Perla itd to mozna zaufac,ale widac na fali mody pojawilo sie wiele Pan,ktore nie maja pojecia jak podejsc do klienta. Od tamtej pory odechcialo mi sie raz na zawsze.
Agusia,dobra rada z tymi bluzkami do karmienia. Wlasnie sie nad tym zastanawialam, z koszule koszulami,a co z reszta garderoby?
My kupilismy dzis ostatnia potrzebna rzecz- wanienke. Maz wybral i dumnie targal do samochodu. Potem zrobilismy sobie dzien dziecka, oczywiscie lody
Rozumiem i wcale się nie dziwie. Ja w temacie siedzę od jakiś dziesięciu lat, gdy słowo takie jak brafitting nic nikomu nie mówiło, więc sama się naucyzłam jak sobie rozmiar dobrać i zamawiam przez neta i omijają mnie takie atrakcje jak piszesz. Pewnie jest tak jak mówisz z tymi sklepamiGabiK lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.
Moja córcia dzis szaleje na maksa.
I coś czuje ze mi się brzuszek minimalnie obnizył.
Staniczek śliczny.
Tak czytam o tych lodach, tez mam smaka, ale jakos wytrzymam, boje się zebym sie nie przeziębiłą, bo cos mnie katar bierze od kilku dni.
Super tekst w piosence Ani Dabrowskiej - samo życie no i wszystko przed nami.
A ja lubie to, całkiem z innej beczki, jednak mam dreszcze jak tego słucham
https://www.youtube.com/watch?v=koSEfJeq6yU&index=8&list=FLHnPiqi8JEq7MgH4sRd8jdg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 17:39
-
My już wróciliśmy kupiłam tylko japonki chociaż tyle
Ze stanikami tragedia bo mam podobno nietypowy rozmiar 85B w triumph była tylko 1 szt i kosztowała 99,99 ale była promocja drugi 50% tylko że drugiego nie było a na dodatek 150 zl za dwie sztuki to i tak zaporowa cena
Najlepszy to był w smyku za 25 zl ale taka tandeta że szok
Poza tym w factory ludzi było od zaje..nia lub ciut więcej chyba z 5 razy musieliśmy objechać parking aż w końcu mąż zaparkował w krzakach
Mąż jakiś dzisiaj zmęczony jest i głowa go boli i prawie gościowi w dupę wjechał bo zapatrzył się na sklep a ja zamiast mu mówić że ma hamować to deptam w podłogę, dobrze że hamulce sprawne
Lodzik dzisiaj oczywiście zaliczony
Ale nie dla mnie juz takie wyprawy czuję jakby miało mi pęknąć krocze i kręgosłup
Beti super że jest jakaś poprawa u CiebieEklerka lubi tę wiadomość
-
katalina wrote:https://www.youtube.com/watch?v=EHBELZo6d34
Polecam posłuchać.. mega wzruszające, nawet jeśli ktoś nie lubi tego typu muzyki..
Katalina uwielbiam Anie, a ta piosenka jest bardzo osobista i ostatnio jak jej słuchałam, to sobie wyobrażałam swojego Bubusia za kilka latahh
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Oddam życie za loda cytrynowego lub pistacjowego
Czarna Panda, elegancki cyckonosz, zdecydowanie nie wygląda na ubranko karmiącej mamuśki
Ja dziś zaczęłam rozważać opcję cc... U mnie na razie zero oznak zbliżającego się porodu, sterydy podane 3 tygodnie temu, Maluch spory, a ja fizycznie czuję się jak wrakStopy jak balony i tak mnie to rwie, że nie jestem w stanie chodzić nawet po mieszkaniu
A próbowałam już wszystkiego, łącznie z zimnymi okładami, piciem pokrzywy, trzymaniem ich podniesionym, smarowaniem chłodzącą maścią na obrzęki...
Ech, chyba będę musiała jutro na poważnie pogadać z gin na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 18:08
-
A jeszcze dzisiaj sytuacja w Piotrze i Pawle
Kolejki długaśne wiec podchodzę do kasjerki na alkohole czy by nas skasowała ale stwierdziła że tylko do 5 produktów no to stoimy dalej w kolejce już prawie przy taśmie i nagle mąż idzie do tej kasy na alkohole wiec podchodzę za nim a pani się kaja i przeprasza że nas nie obsłużyła wcześniej ale nie zauważyła że jestem w ciążyAnioł, gosiunia lubią tę wiadomość