Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Marta myślę że lekarz nie powinien robić problemu z zaświadczeniem
Moja mama urodziła nas 6 i nie ma rozstępów
Ale jedna siostra ma a druga już nie
Ciekawe jak będzie u mnie
Katalina jak sobie rękę położysz na brzuszku to raczej nie zaszkodzi ale chodzi o to głaskanieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:08
-
mój lekarz chciał mi pisać L4 od razu ale poo co jak nie pracuje? hehe.
co do roztępów moja mama urodziła nas 3 i nie ma ja za to mam pare jak zaczęłam w liceum rosnąć to mi się zrobiły. mam nadzieję że na brzuchu nie będę miec.
a ja smaruje jak na razie stopki kremem tylko i ręce;) brzuch tez zaczne ale potem;) -
nick nieaktualnyTeraz lekarze odradzają głaskania brzucha bo wtedy sie spina i mogą nastepować skurcze ale można rozmawiac i polożyc reke a to co innego
A co do olejków do mi doradzono najlepszy z migdałów na zimno tłoczonych znam wiele kobiet smarujących sie tym i nie mają roozstepów ale tak jak Wy myśle,ze to jednak zależy od skóry każdej kobiety
Witaj MarrtaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:24
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj robiłam kiełbase z grilla ( mam taką funkcje w piekarniku) pyszne wyszło ale zapach masakra myslałam,ze nie dam rady wszystkie okna pootwierane a u nas dzisiaj zimno brbrb rano było -1
ale Gosia z bananmi super mniam mniam
ja robie z samych bananów tzn z ciastem nalesnikowym ale głównie banany są składnikiemgosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Dziewczyny ratunku! Dzisiaj kolejny dzień wymiotów... zaczynam się zastanawiać czy to nie po euthyroxie. Biorę go po przebudzeniu i wiadomo 30 min przed śniadaniem, tyle że do śniadania zazwyczaj nie mogę doczekać bo w międzyczasie jest spotkanie z kiblem wymiotuję samą śliną i wodą ale męczy potwornie
Kurdę zastanawiam się czy jak zwymiotuję ten euthyrox to powinnam wziąć kolejną dawkę? Ile czasu potrzeba na wchłonięcie się tej tabletki?
Katarzynka87 witaj! Bardzo miło wiedzieć Cię po tej stronie
Anooosiak nie ma szans żeby w 6 tyg wyczuć dziecko. Zgrubienie może być na jajniku w miejscu po owulacji, ewentualnie endo. Gdyby można było wyczuć dziecko tak wcześnie to lekarze nie robili by usg
Ewelcia przyszlam do was na watek sprawdzic czy zyjesz:) bo dawno sie nie pokazalas na testerkach.
co do wchloniecia tabletki potrzebujesz ok 4 godz.. niestetyEwelcia lubi tę wiadomość
-
Blubery mam tak samo. Chce mi sie czegos a potem ugryze dwa razy i juz mi wystarczy.
A ja dzis robilam ziemniaki, kalafiorka z vegeta, bazylia i bulka tarta i piers z kurczaka. Jadlam oczami gdy szykowalam a jak juz bylo gotowe to 4 widelce mi starczylyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:00
inessa lubi tę wiadomość