Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGabiK wrote:Ja nie umiem sobie badać szyjki, nie wiem kiedy miękka/twarda/otwarta czy zamknięta. A teraz to bym tam nawet nie dosięgnęła, ledwo się podcieram
ja tez szyjki badac nie umiem zreszta bała bym się tam grzebacGabiK lubi tę wiadomość
-
OLA ja mam cc a Gbs i tak mi gin zrobił więc nie wiem czy twój zapomniał ale jak zapisywałam się na cesarkę to kazali mi mieć wynik gbs i morfologie minimum z ostatnich 7 dni przed cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 20:21
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Haha nie zrobiłam fotki
. Ale tak serio to tez wczesniej wylatywalo ze mnie cos podobnego o wielkości paznokcia, takze możliwe ze to kawałki czopa byly. Teraz nabrałam pewności ze to ON bo wielkie to takie :d z 7 cm długie
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Cały dzień się zabieram, żeby do Was napisać, ale coś nie umiem. Już zapomniałam od czego chciałam zacząć. Mąż dziś odebrał wynik i mam GBS ujemny, więc nie ma pośpiechu do szpitala jakby co. W każdym razie jutro nie chciałabym rodzić, bo to będzie trochę nostalgiczny dzień, pierwsza rocznica śmierci mojego dziadka, więc chyba też bym się chętnie na cmentarz wybrała. Oprócz tego mogłabym rodzić w każdej chwili, bo już mi się dłuży. To głupie, ale trochę się czuję jak z testowaniem...czy wyjdą te dwie kreski wkońcu czy nie, no ale teraz to mały na 100% się urodzi, to nie loteria, tylko pytanie kiedy.
Nojaniewiem trzymam kciuki, żebyś już niedługo mogła przytulić swoje dzieciątko.
Ostatnio był temat aplikacji do liczenia skurczy na telefon. Ja mam dwie na Windows phone, nie wiem czy są na inne systemy, ale nazwy to: Nadchodzę i Moja ciąża. Jeszcze nie korzystałam, bo nie miałam jakichś ciekawych skurczy.nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Tez mam miec CC i mam gbs. W wiekszosci szpitali jest jednym z podstawowych badan wymaganych przy przyjeciu do porodu. Ae jak to jest, czy faktycznie przy cc jest wymagany czy nie to nie wiem
Wiem tylko,ze jak sie go nie ma lub jest dodatni to daja antybiotyk do porodu.
olka24 lubi tę wiadomość
-
katalina wrote:To upomnij się Kika, że jeszcze nie dał Ci skierowania.. Mój np. zapomniał o tym
ja mam gbsa to Ola nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 20:54
nick nieaktualny
-
U mnie w szpitalu tez wymagają bez względu na rodzaj porodu
Dziewczyny czy macie problem z gazami? Mi teraz bardzo trudno powstrzymaćjak jestem sama w domu to nie problem ale przy mężu to się wstydzę
Ola zadzwoń i zapytaj lekarza będziesz miala pewnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 20:55
-
nick nieaktualny
-
wydaję mi się olu że zapomniał ja bym podeszła na twoim miejscu i się upomniała,lepiej mieć pewność jaki jest wynik
relaks nie dla mnie zaraz chyba wybuchneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 20:59
nick nieaktualny