Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka masz termin cc w moje urodziny
My po wizycie, ledwo na nia dotarlam bo auto zaczelo mi szwankowac, zatrzymalam sie na pasie i za h..a nie moglam ruszyc. Zablokowaly sie klocki hamulcowe, Dzwonilam do meza chyba z 10 razy a on tel nie slyszal,co mnie dodatkiwo wnerwilo bo kazalam nie teraz pilnowac tel w razie jakbym zaczela rodzic jak juz oddzwonil to pierwsze co uslyszal w sluchaace to Ku....a!!! Potem prawie sie rozplakalan z nerwow. Maz zadzwonil do brata zeby mi pomogl ale w koncu klocki puscilu i ruszylam. W efekcie spoznilam sie do gina 20 minut. Tyle nerwow mnie to kosztowalo ze szok. To byl ostatni wyjazd bez meza na wizyte.
A z szyjka ok, trzyna, lozysko i wody tez ok. Nastepna wizyta 27 o ile dotrwam.GabiK, gosia86, kika79, PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofeline najważniejsze że Cię przyjął lekarz i że wszystko ok
Ale na męża też bym się wkurzyła
Pocieszające jest to że nie jestem osamotniona z tymi bąkami:D
Ola tak zrób będziesz spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:03
olka24, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Zaraz Was nadrobię.
Gratuluję dobrych wieści z wizyt.
Dziewczyny własnie sprawdziłam wynik TSH - wczoraj robiłam razem z morfologią bo zauwazyłam ze mam bardzo suche łokcie, patrzę a ja mam 0,03norma od 0,35
na poczatku ciazy miałam 0,098, potem po misiacu podskoczyło do 0,44.
Byłam wtedy u endokrynologa i powiedziałą ze w ciązy tak się czesto zdarza.
Ft3 i ft4 wowczas miałąm w normie. Teraz nie sprawdzałam.
Czy ktoras z Was ma tez tak niską tarczyce? Zmartwiłam się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:07
-
nick nieaktualnyOfe o widzisz jak sie zlozylo taka sama data ale fajnie ;)noo z autem na pewno sie nadenerwowalas a z moim tez tak mam tyle ze on odbiera nawet jak nie ma czasu i fuczy mi przez sluchawke ze on czasu nie ma i szybko mow co chcesz...to po co odbiera ehh takie te chlopy
-
Ofe, niestety tak czasem można wybuchnąć
ja i bez ciąży tak swojego biedaka ustawiałam
Ale serio... ja nie rozumiem, telefony komórkowe są od tego żeby je nosić przy tyłku.. nie dziwie Ci się, że się wkurzyłaś, ale teraz oddychaj. Ty Kika też! Nie możemy się tak denerwować, bo skurcze murowane
Ja na takie gazy to już mało uwagę zwracamchociaż czasem mi głupio, ale mój Mąż też czasem nie wyrobi
Już się tym totalnie nie przejmujemy po tym ile ze sobą przeszliśmy
a moja babcia zawsze powtarzała, że "gdyby nie ten dech, to by człowiek zdechł"
gosia86, nojaniewiem, GabiK, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Slash a zażywasz coś na tarczyce? w nadczynności chyba się jodu nie powinno brać więc w razie czego jeżeli Twoje witaminy mają w składzie jod to odstaw. Wynik nie jest tragiczny więc się nie zamartwiaj.
Co innego jeżeli leczysz się na niedoczynność i po lekach Ci spadło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:15
-
Gosia, jutro mam jechać do przychodni i mają mi niby l4 wypisać, z tymże nie wiem jak to będzie, bo mój lekarz jak się wczoraj okazało tam już nie pracuje. Chce wymusić żeby mnie zbadali, bo jeszcze półtora tygodnia do tej zaplanowanej wizyty mam...Poza tym potrzebuje skierowanie do okulisty, gin mi kazał iść to niech daje skierowanie, bo teraz trzeba, nie będę latała ani po prywatnych lekarzach, ani na drugi koniec miasta do rodzinnego.
Czarnapanda, ładnie wygląda Twój brzuszek, musisz być bardzo zgrabną dziewczyna.
Nojaniewiem, to już chyba bliskoale spokojnie, na SR mówili, że nawet 2 tygodnie przed może odejść
nojaniewiem, czarna panda lubią tę wiadomość
-
W sumie to nie jego wina, ze pracuje w halasie ale mowilam mu,badz teraz czujny bo nigdy nic nie wiadomo Kiedy sie zacznie. A ja z nerwow wyzylam sie na nim. Jak wrocilam do domu, to zapytalam czy pomyslal,ze zaczelam rodzic jak zobaczyl 10 nieodebranych polaczen a on, ze nie, pomyslalem ze cos sie stalo. Zalamka. On w ogole nie wierzy, ze ja moge zaczac rodzic w kazdej chwili. Chyba sobie mysli, ze jak termin jest na 8 maja to wtedy mala wyjdzie jak w zegarku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:13
-
Nic nie biorę na tarczycę
endo - mowiła ze w ciązy tak się zdarza.
Kazała mi wtedy skontrolowac ft3 i ft4 - które wowczas wyszły w normie.
W sumie to nie pamietam czy cos mowiła jeszcze o ponownej kontroli. Utkwiło mi w głowie to ze w ciazy tak sie zdarza. To było w listopadzie.
Zadnych tabletek nie biore - zreszta pewnie teraz to i tak juz za pozno na jakiekolwiek tabletki skoro do terminu porodu 3 tyg. Znajac zycie do endo dostane sie za jaksi tydzien.
Boje sie czy aby mała rozwija się dovrze przeczytałam ze niskie TSH moze miec wpływ na rozwój mozgu i układ nerowowy.płakac mi się chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:19
-
Slash euthyrox bierze się przy niedoczynności żeby obniżyć poziom TSH.
Nie rozpaczaj bo to już końcówka, wszystko z dzidzią jest ok.
I nie ma sensu tak wszystkiego doszukiwać się w internecie bo jak wpiszesz, że Cię boli głowa to wujek google podpowie, że to jakiś guz mózgu.
WSZYSTKO BĘDZIE OK!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:27