Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie.
Mały waży 3 kg, ja mam 3 cm rozwarcia, szyjka miękka.
Lekarz zrobił mi masaż szyjki, okropny ból, aż mi łzy płynęły. I teraz mam skurcze też silne.
Lekarz powiedział, że dziecko jest dobrze ułożone, że najlepiej jak tylko może i po tym ułożeniu, bo już mi wchodzi w kanał, on stwierdza, że nie będzie problemu z wyjściem główki.
gosia86, slash, kika79, nojaniewiem, dorota1987, Bluberry, AGA 30, GabiK, katalina, Eklerka, PIGULSKA, madziorek, beti97, czarna panda, Magic, Agusia246 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Dziękuję za słowa otuchy. Kochane jestescie.
Tak macie rację im więcej człowiek czyta u wujka googla tym gorzej.
Jakos tak się zmartwiłam. Mam nadzieję ze wszystko będzie z moją córeczką dobrze. Nie wiem czy szukac jeszcze endokrynologa czy dac sobie spokoj i czekac cierpliwie na poród? Gin - pewnie i tak sie nie wypowie co do wyniku TSH bo to gin a nie endo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:34
-
Ewelinkie wrote:dziewczyny robię kolejne zamówienie na aptekagemini, kupowałyście już witaminę D+K czy czekacie co Wam w szpitalu doradzą?
Monika - no to chyba wszystko się może niedługo zdarzyc. Bśdz dzielna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:38
-
Karolcia, gin też może dać skierowanie, pytałam okulisty.
Ofe, mój czasem nie odbiera, bo, uwaga uwaga, gra!Więc jak go w tym momencie pochłonie gra, to pewnie będę musiała poczekać, aż skończy, albo nawet urodzę, a on nie zauważy...
Slash dziewczyny mają racje z tym TSH, niskie jest na plus w ciąży.
Piszecie o tych lodach...ale bym wtryniła...jutro se odbijeza to dziś zrobiliśmy sobie na obiad burgery
mniam! teraz się podwójnie czuję w ciąży
Piszecie o tych sesjach. Mam kolegę, który z pasji zaczął fotografować, chłopak ma talent, robił zdjęcia ciążowe większości moich koleżanek, później już foty z maluchami. Chce sobie też u niego walnąć sesje brzuszkową, żeby Karolcia miała pamiątkę, wymarzyłam sobie na tle kwitnących w maju roślin, tylko czekam aż mi brzuch jeszcze urośnie, bo teraz to bym raczej jak grubas na tych fotach wyszła. Gdyby ktoś chciał kontakt, to mogę polecić, chłopak mieszka w Poznaniu, ale okolice na +-200 km może dojechać, a jak go znam to i do Wawy i do Krakowa by pojechał dla funu -
Ewelinkie wrote:dziewczyny robię kolejne zamówienie na aptekagemini, kupowałyście już witaminę D+K czy czekacie co Wam w szpitalu doradzą?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak mi się coś teraz przypomina ze endo mowiła wowczas ze lepiej za niskie jak za wysokie. Ale i tak się troszke zmartwiłam. Nie wiem czy jechac na kolejne pobranie krwi i zrobic ft3 i ft4 - potem do endo czy faktycznie odpuscic. Bo czy to cos teraz zmieni.
W poniedziałek mam wizyte u gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:49
-
Idę za pół godziny wziąć kąpiel i zobaczę co się będzie działo. Skurcze takie znośne, chciała bym takie porodowe. Ciekawe czy to rozwarcie pójdzie szybko czy nie. Śluz mam taki jak brązowy, dziwny.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.