Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zaraz Was doczytam ale najpierw chciałam się pochwalić co dzisiaj WYGRAŁAM na warsztatach dobra mama. Ogólnie to są najlepsze warsztaty na jakich byłam. Prowadzą je dziewczyny własnie z Rzeszowa ale wiem ze one po całej Polsce jezdza. U nas było bardzo dużo nagród np.zabawki, 3sesje zdjeciowe, tankowanie auta na 2 weekendy, wozek 3w1, chyba z 8 laktatorow,monitory oddechu, posciele, podusie, pasy ciążowe, kosmetyki, maty edukacyjne, wanienki i naprawde jeszcze wiecej;) Ogolnie trwało to 2 godziny ale było mało reklam w porownaniu do innych warsztatow, głównie rozdawanie nagrod i rozmowa z specjalistami. Pisałysmy na karteczkach pytania a oni na nie odpowiadali. Był pediatra, ginekolog poloznik, stomatolog, fizjoterapeuta. Naprawde ciekawe to było.
To jest zestaw każdej mamy z takich lepszych rzeczy: 2 zasypki, 2 masci do brodawek z ziai, szampon do wlosow, butelka chicco, smoczek z nuka.
A to ja wygrałam:) Podusia do karmienia i nauki siadania:)nojaniewiem, slash, Karolcia88, kika79, Bluberry, katalina, PIGULSKA, gosia86, madziorek, GabiK, gosiunia, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Monika trzymam kciuki
Ja dziś " pierd.. nie rodze" ide spać
Czarna panda, żałuję że mnie nie było....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:55
Monika1357, gosia86, czarna panda, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Monika - bądz dzielna. Mysle ze ta noc moze byc decydująca.
Czarna - nagrody super. Widac bogate to spotkanie było. Nie załują produktów dla mam.
A ja się chyba tak zestresowałam tym TSH - ze cał czas mi smutno. Chyba ide się zaraz połozyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:57
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Monika juz coraz blizej do spotkania z malenstwem
Maz juz dostal kazanie i to nie jedno, chyba nadal mnie trzyma i musze sie do konca wyladowac. Ci faceci sa czasami jak dzieci.
Gratuluje dobrych wiesci z dzisiejszych wizyt bo z tych emocji zapomnialam wam pogratulowac Dziewczynki.Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co właśnie do mnie dotarło ze mój syn jest bezimienny bo.my od samego początku nie możemy na jakiekolwiek imię zdecydowac:-(! Miał być Kubuś,Dawidek,Filipek,teraz stanęło na Dominiku i co najlepsze zadno z nas nie może się na jakiekolwiek zdecydować już dziś z nerwów małzowi powiedziałam że jak coś nie wymyśli to się wkurze i będzie Hermenegilda
nie ważne że to nie pasuje
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Bluberry wrote:dokładnie kąpiel albo wyciszy albo rozkręci bardziej
Mogła by rozkręcić, i tak muszę urodzić to skoro dziecko jest donoszone ja kończę 38 tydzień to czemu nie urodzić dzisiaj czy jutro.nojaniewiem, PIGULSKA, beti97 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykika79 wrote:Wiecie co właśnie do mnie dotarło ze mój syn jest bezimienny bo.my od samego początku nie możemy na jakiekolwiek imię zdecydowac:-(! Miał być Kubuś,Dawidek,Filipek,teraz stanęło na Dominiku i co najlepsze zadno z nas nie może się na jakiekolwiek zdecydować już dziś z nerwów małzowi powiedziałam że jak coś nie wymyśli to się wkurze i będzie Hermenegilda
nie ważne że to nie pasuje
-
Dziewczyny gratuluję pozytywnych wieści z wizyt
Nojaniewiem teraz to jesteś jak tykająca bomba może ruszyć w każdej chwili
Monika no widać ze u Ciebie też już tuż tuż
Szczęśliwego rozwiązania wam życzę jakby coś się zadziało dzisiaj
Ja też jakiegoś dołka łapie echhprawie wszyscy wokół już cisną z tekstami a czy to już rodzę, a może już urodziłam a że jeszcze się kulam i ze ciekawe kiedy się zacznie...no kuźwa sama chciałabym wiedzieć!
Tylko mój chłop jakiś taki niewruszony i to mnie strasznie wnerwia bo non stop mówi ze ja panikuje bo przecież jeszcze jest czas!!!! A jak się dowiedziałam ze jeszcze na weekend się umówił na % to mnie krew zalała noszę kur...a jak jakiś szczyl młody
Idę spać może mi przejdą nerwyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:22
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Coś nie mogę usnąć, jakieś bóle mi się rozkręcają po tej wizycie
i to takie krzyżowe, brzuch twardy. Aż się zastanawiam czy coś w nocy z tego nie będzie. Czas pokaże.
Monika a za Ciebie kciuki trzymam , bo pewnie będziesz pierwsza
Nojaniewiem jak odszedł czop to może też już niedługo zobaczysz maleństwo.
Podbrzusze też zaczyna ciupaćMonika1357 lubi tę wiadomość
-
Pigulska nie przejmuj się chłopem, faceci tak czasem mają, jak trzeba będzie to się ogarnie, a pewnie nie będzie dużo pił
Mój też się w weekend gdzieś wybiera, ale jeszcze nie wiem czy mu pozwolę
Tymbardziej się wkurzam, bo on od jakiś dwóch tygodni non stop pracuje, zarywa noce, jak ja się kładę to on wstaje i odwrotnie, nawet nie mamy kiedy razem filmu obejrzeć, iść na spacer, bo jak już znajdzie chwile to zaraz zasypia... A tu mi wyskakuje, że w weekend to on chce w piątek odreagować (czyli %%), w sobotę wyskoczyć do kolegi, a w niedzielę wieczorem z kolei przyjeżdża nasz znajomy i będzie nocował, bo ma tu szkolenie jakieś
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Moj niewiele lepszy. Jak wyszlam z wizyty i mu powiedzialam,ze 1.05 CC to ten do mnie z pretensjami skad taki termin. To mu mowie,ze gin ustalil z usg i daty transferu ivf. No przeciez ze sobie z nosa nie wydlubal! A moj malz,ze kurde,bo 2.05 jest mecz na Narodowym i on chce isc! K...wa ! Zapytalam czy mam moze wrocic i nawciskac ginowi,ze sobie ustala glupie terminy na rozwiazanie wg jakichs swoich medycznych glupot zamiast powaznie podejsc do sprawy i zajrzec najpierw do kalendarza rozgrywek Legii?
aktyde85, dorota1987, gosiunia, gosia86, PIGULSKA, Wonderwall, beti97, MiM, Agusia246, Sista, madziorek lubią tę wiadomość
-
Ja już po kąpieli, skurcze chyba się nasiliły, ale na pewno czop odchodzi.
Idę się położyć.
Miłej nocy dziewczyny:)GabiK, czarna panda, gosia86, dorota1987, PIGULSKA, Agusia246 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.