X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja nawet całą nockę przespalam bez wybudzania :) tylko jakieś pierdoły mi się śniły że uciekam ze szpitala psychiatrycznego :P

Gosiunia u Ciebie też czop??? Rety ruszyło się ;) a jak on u ciebie wygląda?

Widzę że nie tylko ja mam przeboje z mężem, czyli oni jednak wszyscy są z marsa :P
    GabiK mój to kibic Górnika...ciekawe kiedy grają bo nie chce szanownemu planów krzyżowac ;)

Gosia dziwny dźwięk to strzelanie co nie...to podobno pęcherzyki powietrza w jelitach ;)

Aktyde jak tam po nocce???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 06:26

GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dzien wczorajszy byl dniem czopa :D
    Ciekawe jaki dziś bedzie dzien? ;)

Anioł lubi tę wiadomość

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś może będzie dzień skurczowy ;)

Ofelaine też mam rozkminę z obiadem... Myślałam o bitkach schabowych z kuskusem...hmmm tak zrobię ;) ale wypad do sklepu też będzie konieczny :)
    Oj bidulko od rana głowa boli :( może rzeczywiście z ciśnienia

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ciekawe
    http://polska.newsweek.pl/ile-wynosi-nowe-becikowe-dla-kazdej-matki-zasilek,artykuly,360568,1.html?utm_source=fb&utm_medium=fb_newsweek&utm_campaign=fb_mp

8p3ovfxm10p58typ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w dwupaku.

Gosiu ja Martę kojarzę jeszcze z ovu, i tez przeczytalam jej post Ciekawe jak u niej.

Noc dziwna. Łaziłam po domu jak głupia, w kuchni zgłodniałam, męża obudziłam tym niechcący myślał że rodzę mówię ze nie ciągle mi było duszno z godzinę okno otworzyłam szeroko.. W końcu skończyło sie na <3 zasnęłam przed 4 myślałam ze będę spać do 12 w południe.. jasne sie wyspałam.

Ciekawe co u dziewczyn??

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj jakiś płaczliwy dzień :( i stwierdzam ze nikt mnie nie kocha
    Bo mama nie zrobila mi wczoraj pierogów a mąż dzisiaj kanapki :(
    No jakaś tragedia jak można być smutnym z takiego powodu i płakać?

Pigulska naprawdę dziwny ten odgłos

Ofeline współczuję bólu głowy najgorsze co może być to obudzić się z bólem

Muszę jechać do apteki po heviran bo powinnam zacząć brać jak zaczną się jakieś skurcze więc po dzisiejszej nocy stwierdzam że chyba czas

Bluberry ja też jakas nawiedzona dzisiaj w nocy sprawdzałam jakie mam leki w apteczce i czy muszę robić zapas euthroxu

Właśnie nie byłam pewna czy pamietasz Martę a tak o niej wspomniałam bo jest mi bliska z aniolkowych mam i pewnie niektóre dziewczyny ją kojarzą:)

U mnie łazanki były we wtorek wczoraj mąż kończył a na dzisiaj jest jeszcze zupa z wczoraj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:19

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia przed porodem ponoć zmienności nastrojów to norma.

No ja tez właśnie pamietam z aniołkowego forum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:22

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam kwietniówki to po porodzie też nie jest lepiej z humorami
    Ale teraz to chyba gorzej u mnie z tymi humorami niż przed @ ale jakoś trzeba to przeżyć

Na kwietniowkach jest rekordzistka 42 t a dziecko siedzi w brzuchu tyle to ja bym nie chciała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:23

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisać, piszą a jak będzie u każdej z nas indywidualne sie przekonamy po, najważniejsze nie poddać sie depresji. Ale każda z nas ma bliskich mam nadzieję ze będzie na kogo liczyć.

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację każdy przechodzi to na swój sposób
    Oby los jakos łaskawie się z nami obszedł

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiunia a to niespodzianka z tym czopem :-)
    No to sie zaczelo :-) ale mowilam Wam,ze jeszcze ten tydzien i poszly konie po betonie :-)

gosiunia lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kochane u nas teraz jak i po porodzie burza hormonów...kto to wytrzyma ;)

Jak ja będę miała takie humory jak przed @to współczuję sobie i najbliższym bo potrafiłam wtedy zagryźć, chodziłam strasznie wkurzona i wszystko mnie wnerwiało :/ oby nieee

No Gosia tak długo przenosić jak ta kwietniówka bym nie chciała aż mi jej szkoda

8p3ovfxm10p58typ.png
  • beti97 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cudowne bóle się wczoraj rozpłynęły i koniec końców się wyspałam , a Malutka siedzi cichutko i nie chce się ruszać. Parę razy tylko dzisiaj powierciła łapką, może jeszcze śpi. Coś czuję że do przyszłej środy dotrwam na luzie. Ciekawe jak tam reszta Mamusiek :) co do humorów, to ja zauważyłam że u mnie jest zawsze taki jak pogoda. Dzisiaj zapowiada się ładny dzionek więc powinnam mieć dobry humor. Mam nadzieję że dadzą znać wreszcie z ubezpieczenia.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,
    my też w dwupaku.

A z tymi nastrojami to jakas masakra- ja tak miałam przedwczoraj.

Ja sie cały czas zastanawiam czy mi czop powolutku odchodzi czy to śluz. Jest bezkrwisty totalnie wiec chyba nie ;)

• madziorek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ja juz uszykowana i lecę na badanie i do dermatologa. Juz jeszcze troche do autobusu a ja juz taka głodna jestem !!! Jak żyć :P
    Dziewczyny czekamy na newsy po tych czopach.
    Miłego dnia ;)

201505111762.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi to chyba wykrakałaś ;) ale spoko jeszcze żadna nie urodziła
    Bynajmniej nic nam o tym niewiadomo ;)

GabiK lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta kwietniowka co tyle chodzi to gdzies zagranica mieszka, UK czy cos. U nas tyle nie trzymaja,juz by wywolali. Narzekamy na nasza sluzbe zdrowia,ale w UK to jest jakis smiech na sali z prowadzeniem ciazy. Nie wspominajac,ze co by sie z chorym nie dzialo to dostaje paracetamol i czesc.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska dziewczyny co nam tu zamieszane wczoraj zrobiły na razie się nie odzywają :) ciekawe z jakimi wiadomościami zawitają, może któraś odpoczywa już po

PIGULSKA, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    Ta kwietniowka co tyle chodzi to gdzies zagranica mieszka, UK czy cos. U nas tyle nie trzymaja,juz by wywolali. Narzekamy na nasza sluzbe zdrowia,ale w UK to jest jakis smiech na sali z prowadzeniem ciazy. Nie wspominajac,ze co by sie z chorym nie dzialo to dostaje paracetamol i czesc.

dokładnie u nas jest jak jest ale jakoś się zajmują pacjentem, męża kuzynka w marcu rodziła i jak miała termin a nic się nie działo pojechała do szpitala bez skurczy jakichkolwiek oznak porodu i normalnie ja na oddział położyli i podali oksy i urodziła nad ranem dzień po

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Bluberry też jestem ciekawa jakie będą od nich wieści :)

GabiK tam na wątku więcej dziewczyn siedzi za granicą i rzeczywiście jak czasem czytam to włosy dęba stawają...odsyłają do domu ze skurczami, chcą od razu ciąć jak nie ma skurczy no porażka

gosiunia lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
‹‹ 1378 1379 1380 1381 1382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ