X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash - porodów nie było ale co niektórym odpadły czopy ;)

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, zasnęłam dopiero ok 3 w nocy, wstałam przed chwilą, jest ok :) Za to po tym masażu wczorajszym, chyba mi mój gdzieś źle nadusił, bo mnie nogi zaczęły boleć i napieprzają do teraz. W ogóle moja ciąża jest młodsza od większości Waszych o jakieś 3 tygodnie i chyba zaczynam teraz dopiero odczuwać to co Wy jakiś czas temu :P

Jadę dziś na spotkanko z klientem, potem do lekarza po l4, może się jeszcze uda do okulisty wbić.

Wesoła, jakie to zarąbiste co wydziergałaś!!!

Dziewczyny czy Wy też musicie swoim panom powtarzać coś 5 razy, a później i tak są zdziwieni i twierdzą, że "NIE WIEDZIAŁEM"? agrrrr

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie wrąciłam pączusia z lukrem i kawkę ;)
    Kupuję dziś chleb w piekarni i mówię do Pana - a dziś zaszaleję i wezmę pączka z lukrem.
    A Pan - ma pani smaki na chłopca czy dziewczynkę?
    A ja - smaki mam takie jak na bliźniaki ;)

Z Emilą tez tak miałam że w ostatnich miesiącach wchłaniam wszystko jak odkurzacz!

gosia86 lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama wrote:
    Slash - porodów nie było ale co niektórym odpadły czopy ;)
    Ooooo, no proszę. dzięki za info.
    Zmykam na sniadanko.

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez mnie wczoraj wkurzył ;)
    Seidziałam sobie z kuzynką na tarasie i poszłam siusiu (o dziwo ;)) i on do mnie jak spotkanie z prawniczką. To mu mówię ze zrobię siusiu i mu powiem. zrobiłam, idę, patrze a on przy kompie - no to mu zaczynam opowiadać. Po czym on się ocknął i pyta "Jeszcze raz". No kuźwa. Ja się produkuję a on nie słucha, wiec wywróciłam oczami. No to się obraził, że co "ja taka jestem bo on kompa włącza i mu się nie włącza i na tym sie skupia".
    No faktycznie - nie można dwóch rzeczy zrobić.

Ale juz od lat wiem, ze faceci nie potrafią tobić dwóch rzeczy na raz. No ale na ch... pyta skoro nie słucha.

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesola Mamo cudownie jak zwykle :)

Moja szwagierka 13 lat temu urodzila syna 23 dni po terminie. Ja bym zaswirowala :/
    Na szczescie syn zdrowy a ona sie smieje ze wody to miala juz czarne...

Aniol popieram, moj jak siedzi na necie lub oglada tv to juz w ogole nie rejestruje tego co mowie... eh ci faceci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:37

WesołaMama, Anioł lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofeline - o matko! To dopiero jest REKORD! Normalnie strach!

• Magic Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

My meldujemy się nadal w dwupaku :) choc noc baaardzo ciężka...ale najgorsze, że strasznie mi drętwieje ręka prawa i pół nocy nie spałam, bo brzuch mnie bolał. Teraz też. Ehhh...
    Strasznie się nie wyspałam...idę na spacer skorzystać z pogody.

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic mi drętwieją ręce od 8 miesiąca nawet odstawienie soli nie pomogło bo problem wrócił a w nocy palce bolą jak zginam.

Mój też ma czasem swój świat można mówić jak do ściany. Na zakupy jak go wysyłam z kartką to piszę co po kolei ma na półkach od wejścia do sklepu, cała filozofia brać co ma na kartce po kolei a i tak potrafi wrócić bez kilku rzeczy.

Wesoła Mama śliczne masz te robótki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:47

WesołaMama, gosia86, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość

• katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic, gratulacje donoszenia! :)

Mój to w ogóle jest rozkojarzony wiecznie i mogę 10 razy mówić, a on na koniec powie, że nie wiedział bo nie mówiłam... Ale hity to mam z jego głuchoty (ciągle mu grożę, że pójdzie do laryngologa :P) nie skupia się na tyle, że nie dosłyszy, a jak nawet usłyszy to słyszy co chce.. i najczęściej jest tak, że mówię że chce mi się jeść "nie dziękuję, nie jestem głodny".. albo że czuję, że coś mnie boli "nie nie, nic mnie nie boli" :P no trafia człowieka :D Albo w ogóle całe zdania przekręca tak, że wychodzi totalnie co innego... A już jak na zakupy sam pójdzie, to aż się boi wracać :p

Magic lubi tę wiadomość

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż tez nie lepszy ;) Listę na zakupy dostał i zakupił wszystko co było na jednej stronie a na drugiej stronie były jeszcze 3 rzeczy to tego już nie kupił bo nie wiedział że lista kończy się na drugiej stronie ;)
    Teraz jak mam dłuższą listę to na końcu kartki rysuję strzałkę i piszę: "ciąg dalszy na drugiej stronie" ;)

Anioł, gosia86, czarna panda, PIGULSKA, gosiunia, GabiK lubią tę wiadomość

• dorota1987 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM nie martw się, cały czas jestem, czytam Was na bieżąco. Nie mam po prostu za dużo sił i humoru. Miłego i słonecznego dnia dziewczyny.

MiM, gosiunia lubią tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella wrote:
    Witamy się i my.

Dziewczyny donoszone. Trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie się akcja potoczyła. Najgorsze czekanie.

Majóweczki, ale fantastycznie mieć syna! Dzisiaj jak zwykle rano siedzimy z synkiem na kanapie, oglądamy Mini Mini, ja wlewam w siebie kawę, że drugie oko otworzyć. Syn wtula się i mów: Bardzo, bardzo Cię Kocham! Pytam się: a dlaczego? S: Bo masz takie fajne włoski i ładną piżamkę! :p

Moja córka mi mówi - Mamusia ale ty jesteś ładna :) Nie ważne czy syn czy córka - ważne jak będziemy się zwracać do siebie :) Bo dziecko jest jak gąbka chłonie wszystko.

gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama cudne są te rzeczy :) ja też bym pączka zjadła, a przy obecnym apetycie nawet dwa. No ale przez 2 tyg przytyłam kg więc się pilnuję, w święta sobie nie żałowałam a teraz mam coraz więcej tłuszczyku na biodrach :/
    Zjadłam za to kiwi i znowu mam pełno jabłek z sadu więc może na obiad ryż z jabłkiem i cynamonem ??
    Pogoda się zepsuła a ja znowu od ostatniego posta zaliczyłam drzemkę, jakaś nieprzytomna jestem :p

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama wrote:
    Mój mąż tez nie lepszy ;) Listę na zakupy dostał i zakupił wszystko co było na jednej stronie a na drugiej stronie były jeszcze 3 rzeczy to tego już nie kupił bo nie wiedział że lista kończy się na drugiej stronie ;)
    Teraz jak mam dłuższą listę to na końcu kartki rysuję strzałkę i piszę: "ciąg dalszy na drugiej stronie" ;)

Ja mojemu napisałam na kartce: 1. śmietana, 2. śmietana do bicia ;) i kupił mi taką w proszku śnieżkę - bo na opakowaniu jest napisane "bita śmietana"

Bluberry, gosia86, czarna panda, gosiunia, Ofelaine, Eklerka, Sista lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • MiM Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    Moj niewiele lepszy. Jak wyszlam z wizyty i mu powiedzialam,ze 1.05 CC to ten do mnie z pretensjami skad taki termin. To mu mowie,ze gin ustalil z usg i daty transferu ivf. No przeciez ze sobie z nosa nie wydlubal! A moj malz,ze kurde,bo 2.05 jest mecz na Narodowym i on chce isc! K...wa ! Zapytalam czy mam moze wrocic i nawciskac ginowi,ze sobie ustala glupie terminy na rozwiazanie wg jakichs swoich medycznych glupot zamiast powaznie podejsc do sprawy i zajrzec najpierw do kalendarza rozgrywek Legii?

GABIK - SZACUN DLA MĘŻA - przebił mojego, który kazał mi urodzić w tygodniu kiedy on będzie miał na rano (tej zmiany Szanowny nie lubi).

Gabik a jeżeli mogę cię zapytać - to za którym razeum udało się INF i czy miałaś robioną biopsje endo? Jeżeli nie chcesz nie odpowiadaj i przepraszam za pytanie jeżeli uraziłam.

GabiK lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Wesoła ja mojemu robię strzałkę żeby wiedział, że coś jest na drugiej stronie. Najgorsze jest to, że jak idzie to przynosi jeszcze ze dwie siatki rzeczy, których w ogóle nie potrzebujemy ale jemu wpadły w oko ;)
    do nas dziś przyjedzie łóżeczko :D

WesołaMama, Eklerka lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Magic Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella kocham takie teksty u dzieci....strasznie mnie rozczulają :)
    Gabik....masz mężą zapalonego niespełnionego piłkarza? :D mój gra w piłke i ogląda prawie każdy mecz :D a cały dzień sprawa wyniki z innych meczów :)
    dorotka to chyba Wasza godzina zero sie zbliża :) nostalgiczny humor możc objawem porodu :)
    Karolcia koniecznie się pochwal łóżeczkiem :D
    katalina Twój rozkojarzony??A MÓJ JEST TAKI CZUJNY,ŻE W NOCY JAK SIE RPZEKRĘCAM I STEKAM PRZYTYM TO SIE PYTA CZY MNIE BOLI CZY COS SIĘ DZIEJE :D HAHAHA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:14

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti mnie nikt nie pobije ;) ja mam tyle tłuszczyku, że hej! NIgdy w życiu tyle nie miałam, ale będzie co zrzucać! Będzie motywacja :)

gosiunia lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, zjadłam śniadanie i chwila relaksu zanim przeniosę sie do swojego centrum zarządzania ( deska, żelazko, mikroubranka).
    Zapomniałam, ze mam mocz do badań zabrać i jutro jeszcze pójdę, ale juz do szpitala oddam. Eh gapa.
    Gabik mąż dał czadu :D moj wyskoczył wczoraj, ze pomaluje kuchnie i przedpokój, bo juz czasu coraz mniej. Szok, bo jak mówiłam to w lutym jak był remont to miał czas :P

GabiK, gosiunia, Magic lubią tę wiadomość

201505111762.png
‹‹ 1380 1381 1382 1383 1384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ