Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia, zasnęłam dopiero ok 3 w nocy, wstałam przed chwilą, jest ok
Za to po tym masażu wczorajszym, chyba mi mój gdzieś źle nadusił, bo mnie nogi zaczęły boleć i napieprzają do teraz. W ogóle moja ciąża jest młodsza od większości Waszych o jakieś 3 tygodnie i chyba zaczynam teraz dopiero odczuwać to co Wy jakiś czas temu
Jadę dziś na spotkanko z klientem, potem do lekarza po l4, może się jeszcze uda do okulisty wbić.
Wesoła, jakie to zarąbiste co wydziergałaś!!!
Dziewczyny czy Wy też musicie swoim panom powtarzać coś 5 razy, a później i tak są zdziwieni i twierdzą, że "NIE WIEDZIAŁEM"? agrrrr -
Własnie wrąciłam pączusia z lukrem i kawkę
Kupuję dziś chleb w piekarni i mówię do Pana - a dziś zaszaleję i wezmę pączka z lukrem.
A Pan - ma pani smaki na chłopca czy dziewczynkę?
A ja - smaki mam takie jak na bliźniaki
Z Emilą tez tak miałam że w ostatnich miesiącach wchłaniam wszystko jak odkurzacz!gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj tez mnie wczoraj wkurzył
Seidziałam sobie z kuzynką na tarasie i poszłam siusiu (o dziwo) i on do mnie jak spotkanie z prawniczką. To mu mówię ze zrobię siusiu i mu powiem. zrobiłam, idę, patrze a on przy kompie - no to mu zaczynam opowiadać. Po czym on się ocknął i pyta "Jeszcze raz". No kuźwa. Ja się produkuję a on nie słucha, wiec wywróciłam oczami. No to się obraził, że co "ja taka jestem bo on kompa włącza i mu się nie włącza i na tym sie skupia".
No faktycznie - nie można dwóch rzeczy zrobić.
Ale juz od lat wiem, ze faceci nie potrafią tobić dwóch rzeczy na raz. No ale na ch... pyta skoro nie słucha. -
Wesola Mamo cudownie jak zwykle
Moja szwagierka 13 lat temu urodzila syna 23 dni po terminie. Ja bym zaswirowala
Na szczescie syn zdrowy a ona sie smieje ze wody to miala juz czarne...
Aniol popieram, moj jak siedzi na necie lub oglada tv to juz w ogole nie rejestruje tego co mowie... eh ci faceci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:37
WesołaMama, Anioł lubią tę wiadomość
-
Cześć
My meldujemy się nadal w dwupakuchoc noc baaardzo ciężka...ale najgorsze, że strasznie mi drętwieje ręka prawa i pół nocy nie spałam, bo brzuch mnie bolał. Teraz też. Ehhh...
Strasznie się nie wyspałam...idę na spacer skorzystać z pogody.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic mi drętwieją ręce od 8 miesiąca nawet odstawienie soli nie pomogło bo problem wrócił a w nocy palce bolą jak zginam.
Mój też ma czasem swój świat można mówić jak do ściany. Na zakupy jak go wysyłam z kartką to piszę co po kolei ma na półkach od wejścia do sklepu, cała filozofia brać co ma na kartce po kolei a i tak potrafi wrócić bez kilku rzeczy.
Wesoła Mama śliczne masz te robótkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:47
WesołaMama, gosia86, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Magic, gratulacje donoszenia!
Mój to w ogóle jest rozkojarzony wiecznie i mogę 10 razy mówić, a on na koniec powie, że nie wiedział bo nie mówiłam... Ale hity to mam z jego głuchoty (ciągle mu grożę, że pójdzie do laryngologa) nie skupia się na tyle, że nie dosłyszy, a jak nawet usłyszy to słyszy co chce.. i najczęściej jest tak, że mówię że chce mi się jeść "nie dziękuję, nie jestem głodny".. albo że czuję, że coś mnie boli "nie nie, nic mnie nie boli"
no trafia człowieka
Albo w ogóle całe zdania przekręca tak, że wychodzi totalnie co innego... A już jak na zakupy sam pójdzie, to aż się boi wracać :p
Magic lubi tę wiadomość
-
Mój mąż tez nie lepszy
Listę na zakupy dostał i zakupił wszystko co było na jednej stronie a na drugiej stronie były jeszcze 3 rzeczy to tego już nie kupił bo nie wiedział że lista kończy się na drugiej stronie
Teraz jak mam dłuższą listę to na końcu kartki rysuję strzałkę i piszę: "ciąg dalszy na drugiej stronie"Anioł, gosia86, czarna panda, PIGULSKA, gosiunia, GabiK lubią tę wiadomość
-
Puella wrote:Witamy się i my.
Dziewczyny donoszone. Trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie się akcja potoczyła. Najgorsze czekanie.
Majóweczki, ale fantastycznie mieć syna! Dzisiaj jak zwykle rano siedzimy z synkiem na kanapie, oglądamy Mini Mini, ja wlewam w siebie kawę, że drugie oko otworzyć. Syn wtula się i mów: Bardzo, bardzo Cię Kocham! Pytam się: a dlaczego? S: Bo masz takie fajne włoski i ładną piżamkę! :p
Moja córka mi mówi - Mamusia ale ty jesteś ładnaNie ważne czy syn czy córka - ważne jak będziemy się zwracać do siebie
Bo dziecko jest jak gąbka chłonie wszystko.
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
WesołaMama cudne są te rzeczy
ja też bym pączka zjadła, a przy obecnym apetycie nawet dwa. No ale przez 2 tyg przytyłam kg więc się pilnuję, w święta sobie nie żałowałam a teraz mam coraz więcej tłuszczyku na biodrach
Zjadłam za to kiwi i znowu mam pełno jabłek z sadu więc może na obiad ryż z jabłkiem i cynamonem ??
Pogoda się zepsuła a ja znowu od ostatniego posta zaliczyłam drzemkę, jakaś nieprzytomna jestem :p -
WesołaMama wrote:Mój mąż tez nie lepszy
Listę na zakupy dostał i zakupił wszystko co było na jednej stronie a na drugiej stronie były jeszcze 3 rzeczy to tego już nie kupił bo nie wiedział że lista kończy się na drugiej stronie
Teraz jak mam dłuższą listę to na końcu kartki rysuję strzałkę i piszę: "ciąg dalszy na drugiej stronie"
Ja mojemu napisałam na kartce: 1. śmietana, 2. śmietana do biciai kupił mi taką w proszku śnieżkę - bo na opakowaniu jest napisane "bita śmietana"
Bluberry, gosia86, czarna panda, gosiunia, Ofelaine, Eklerka, Sista lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
GabiK wrote:Moj niewiele lepszy. Jak wyszlam z wizyty i mu powiedzialam,ze 1.05 CC to ten do mnie z pretensjami skad taki termin. To mu mowie,ze gin ustalil z usg i daty transferu ivf. No przeciez ze sobie z nosa nie wydlubal! A moj malz,ze kurde,bo 2.05 jest mecz na Narodowym i on chce isc! K...wa ! Zapytalam czy mam moze wrocic i nawciskac ginowi,ze sobie ustala glupie terminy na rozwiazanie wg jakichs swoich medycznych glupot zamiast powaznie podejsc do sprawy i zajrzec najpierw do kalendarza rozgrywek Legii?
GABIK - SZACUN DLA MĘŻA - przebił mojego, który kazał mi urodzić w tygodniu kiedy on będzie miał na rano (tej zmiany Szanowny nie lubi).
Gabik a jeżeli mogę cię zapytać - to za którym razeum udało się INF i czy miałaś robioną biopsje endo? Jeżeli nie chcesz nie odpowiadaj i przepraszam za pytanie jeżeli uraziłam.GabiK lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Hej Dziewczyny
Wesoła ja mojemu robię strzałkę żeby wiedział, że coś jest na drugiej stronie. Najgorsze jest to, że jak idzie to przynosi jeszcze ze dwie siatki rzeczy, których w ogóle nie potrzebujemy ale jemu wpadły w oko
do nas dziś przyjedzie łóżeczkoWesołaMama, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Puella kocham takie teksty u dzieci....strasznie mnie rozczulają
Gabik....masz mężą zapalonego niespełnionego piłkarza?mój gra w piłke i ogląda prawie każdy mecz
a cały dzień sprawa wyniki z innych meczów
dorotka to chyba Wasza godzina zero sie zbliżanostalgiczny humor możc objawem porodu
Karolcia koniecznie się pochwal łóżeczkiem
katalina Twój rozkojarzony??A MÓJ JEST TAKI CZUJNY,ŻE W NOCY JAK SIE RPZEKRĘCAM I STEKAM PRZYTYM TO SIE PYTA CZY MNIE BOLI CZY COS SIĘ DZIEJEHAHAHA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:14
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jestem, zjadłam śniadanie i chwila relaksu zanim przeniosę sie do swojego centrum zarządzania ( deska, żelazko, mikroubranka).
Zapomniałam, ze mam mocz do badań zabrać i jutro jeszcze pójdę, ale juz do szpitala oddam. Eh gapa.
Gabik mąż dał czadumoj wyskoczył wczoraj, ze pomaluje kuchnie i przedpokój, bo juz czasu coraz mniej. Szok, bo jak mówiłam to w lutym jak był remont to miał czas
GabiK, gosiunia, Magic lubią tę wiadomość