X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem, nie urodziłam :) .
    Noc przespana, tylko brzuch mnie pobolewa :P .
    Czarna panda dzięki za chęć pomocy, kochana jesteś :)
    Gosiunia gratuluje czopa, wstrętny prawda ? :D
    Gabi, Zajebala mnie rozbroiła, smieje sie do teraz :)
    Gosia86, u mnie również hormony biorą górę, wczoraj płakałam że na warsztaty nie pojechałam, a jak czarna panda napisała jak fajnie było, to z wkurwienia zasnąć nie mogłam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:58

GabiK, Bluberry, PIGULSKA, gosia86, czarna panda, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nojaniewiem to tylko patrzeć jak się zacznie coś dziać ;)
    Fajnie ze się odezwałaś bo my tu w głowę zachodzimy coś się dzieje z wami po tych czopach ;)

Zajebala!!! GabiK pojechałaś po galotach hahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:02

nojaniewiem, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocławskie dziewczyny - w sobote w Magnolii darmowe usg 3/4d i konsultacje, pokazy i konkursy. od 11:00

gosia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś sikałam z opowieści i mężu i Legii :D Moj Małż też się uśmiał.

Zbieram się i idę autko do myjni oddac :*

GabiK lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przysnelam na godzinke jeszcze ale lebek dalej cmi,chyba od cisnienia bo zbiera sie na deszcze.

Ja dzis tez mialam durny sen,chcialam zabic jakas niezrownowazona psychicznie dziewczyne, tez jekbym w szpitalu psychiatrczynym byla, ale ja bylam kims waznym i mnie inni sluchali... Omg

Humory mam tez coraz gorsze, meza sie czepialam wczoraj o wszystko co mi sie nie podoba u niego,ewidentnie chcialam sie poklocic ale sie nie dal tylko z usmiechem pytal.. co ci dzisiaj jest kobieto ??

Haha a nic w ciazy tylko jestem :D

atdc8iikup31msj2.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się śniło ze na 3 prematalnym wyszedł młodemu obrzęk płuc i obudziłam się całą zlana na potem. A gdzie się podziewa Dorotka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:53

03.02.2014
  • Puella Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my.

Dziewczyny donoszone. Trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie się akcja potoczyła. Najgorsze czekanie.

Majóweczki, ale fantastycznie mieć syna! Dzisiaj jak zwykle rano siedzimy z synkiem na kanapie, oglądamy Mini Mini, ja wlewam w siebie kawę, że drugie oko otworzyć. Syn wtula się i mów: Bardzo, bardzo Cię Kocham! Pytam się: a dlaczego? S: Bo masz takie fajne włoski i ładną piżamkę! :p

katalina, PIGULSKA, GabiK, gosia86, czarna panda, Bluberry, WesołaMama, AGA 30, Wonderwall, Magic, beti97, Karolcia88, MiM, madziorek, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czaderski Twój Synuś jest Puella! Rozbroiło mnie to, że aż się wzruszyłam :)
    Ciekawe, czy córcia mi kiedyś tak powie, biorąc pod uwagę jak taranuje mój brzuch, to cały czas się śmieję do męża, że dla mnie jest taka złośliwa, bo mnie nie kocha.. a jak on tylko się zbliża i do niej mówi to się uspokaja, kołysze delikatnie.. No cóż, prawdziwa córeczka tatusia ;)

A propos tatusia.. to dziś rodzić nie możemy.. tatuś sierotka zapomniał telefonu.. Ech.. i jak tu kobieto być spokojną na chwilę przed rozwiązaniem? :P

gosiunia lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella slodziak z synka, to musi byc wspaniale uslyszec Kocham Cie od dziecka, nawet za wloski i pizamke :)

Katalina moj by za cos takiego oberwal zwlaszcza Po wczorajszym zdarzeniu z autem.

A do mnie powracaja skurcze malpowe, te ktore mialam podczas okresu. Juz zapomnialam jak to jest je czuc.. a sa dosyc silne..

atdc8iikup31msj2.png
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się i ja. Myślicie że można w podróż cztery godziny jeszcze jechać w tym stanie???

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miscelle jak ja byłam w Twoim wieku ciąży te dwa tyg temu to jeszcze robiłam trasy po 400km w jedną stronę ;) Fakt, wymagające to i na dobre 2-3 postoje dłuższe, ale dało radę.. każda z nas jest też inna, pamiętaj o tym ;)

Ofe, ja jeszcze bardzo zła nie jestem, bo ma i tel w biurze i na necie mogę go czasem złapac.. ale faktem jest, że jeśli coś się zacznie to jak zadzwonię na biurko to nie zawsze musi być przy tel wtedy odbierze koleżanka a ja się wydrę :P

gosiunia lubi tę wiadomość

• Puella Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tatuś często jest gapowaty. Notorycznie zostawia gdzieś jaieś przedmioty, a później: gdzie to schowałaś? Wczoraj jednak przeszedł samego siebie. Dzwoni o 10:00 z pracy, że się zagapił i zapomniał zawieźć Ignasia do przedszkola, a że nie chce mu się już wracać, to syn będzie z nim w pracy ;P

GabiK, katalina, czarna panda, AGA 30, Karolcia88, Agusia246 lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella uroczy Synuś <3

Ofelaine ja też powoli zaczynam sobie przypominać te bóle przed i w trakcie @ ale póki co są lajtowe, to macica chyba ćwiczy

Miscelle ja juz bym się bała jechać tak daleko ale Ty masz młodszą ciążę i jeśli czujesz się na siłach, nie masz żadnego zagrożenia to czemu nie :)

Puella to rzeczywiście gapa z twojego męża

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:52

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Puella! To Mały miał dzień pełen atrakcji :D zagapić się, że z synem do pracy dojechał :D super :D

A mój jeszcze dziś biegał po domu jak ten kot z pęcherzem i szukał wczorajszego dnia, czy wszystko zabrał.. i wylicza sobie na palcu, a tu masz... wchodzę do sypialni a tel na stoliku ;)
    Oooo właśnie mu piszę na fb, że koleżanka z pracy dzwoniła, a on mi mówi, że już go złapała, bo za 5 min ma spotkanie :D Dziś zaspaliśmy...
    A właśnie jeszcze mnie zaskoczył, mówiąc, że ma w plecaku tel emergency, że go naładuje i gotowe :P jakie chłop ma proste myślenie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:53

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Jak czytam kwietniówki to po porodzie też nie jest lepiej z humorami
    Ale teraz to chyba gorzej u mnie z tymi humorami niż przed @ ale jakoś trzeba to przeżyć

Na kwietniowkach jest rekordzistka 42 t a dziecko siedzi w brzuchu tyle to ja bym nie chciała

Gosia - e tam rekordxistka. Moja koleżanka urodziła w styczniu - 18 dni po terminie!!! To jest prawie rekord ginessa ;)

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was!

Dziś pogoda w Krakowie ładna - może w końcu humor mi się poprawi.
    Wczoraj mąż uczył córkę jazdę na nowym rowerku na dwóch kółkach. Poszłam z nimi się przejść, ale mąż biegał wręcz a ja nie nadążałam za nimi więc spacerowałam. Po dwóch minutach mąż wkurzony, córka płacze....
    Ale jakoś dogadali się i nauka jazdy trwała z godzinkę. Córkę znosiło coś na lewo, oj ciężko jej złapać równowagę.
    W domu pytam: Emilko co Cię tak znosiło na lewo?
    Emilka: A wiesz mamusiu wiatr tak wiał i to dlatego ;)

Jutro wizytujemy ;) W końcu!

gosia86, MiM, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokażę Wam co ostatnio wydziergałam:

Czapkę na urodziny dla chrześniaka: To jest NINJAGO z Lego (jakby ktoś nie wiedział);

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76e679d2b5cd.jpg

A to zestawik na lato dla mojej ginekolog, która będzie rodzić w lipcu ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88192401d1bb.jpg

Bluberry, Anioł, paulinqa, Wonderwall, AGA 30, katalina, GabiK, dorota1987, beti97, Karolcia88, gosia86, MiM, czarna panda, PIGULSKA, gosiunia, Eklerka, slash lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama umarłam z wrażenia. Piękne!

WesołaMama lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie się obudziłam, pierwsze co to do kompa.
    Był poród?
    Monika jak tam?
    Nadrobię pozniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:32

klz98u696p33kjce.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł - dzięki ale nie umieraj z wrażenia ;)
    Dla mojej produkuję właśnie Myszkę Minnie czapkę + buciki. Chciałam zrobić tak raczej do własnej amatorskiej sesji (lub poproszę szwagra). Bo na takie szydełkowe czapki to w maju będzie już za ciepło...

‹‹ 1379 1380 1381 1382 1383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ