Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jestem, nie urodziłam
.
Noc przespana, tylko brzuch mnie pobolewa.
Czarna panda dzięki za chęć pomocy, kochana jesteś
Gosiunia gratuluje czopa, wstrętny prawda ?
Gabi, Zajebala mnie rozbroiła, smieje sie do teraz
Gosia86, u mnie również hormony biorą górę, wczoraj płakałam że na warsztaty nie pojechałam, a jak czarna panda napisała jak fajnie było, to z wkurwienia zasnąć nie mogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:58
GabiK, Bluberry, PIGULSKA, gosia86, czarna panda, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nojaniewiem to tylko patrzeć jak się zacznie coś dziać
Fajnie ze się odezwałaś bo my tu w głowę zachodzimy coś się dzieje z wami po tych czopach
Zajebala!!! GabiK pojechałaś po galotach hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:02
nojaniewiem, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przysnelam na godzinke jeszcze ale lebek dalej cmi,chyba od cisnienia bo zbiera sie na deszcze.
Ja dzis tez mialam durny sen,chcialam zabic jakas niezrownowazona psychicznie dziewczyne, tez jekbym w szpitalu psychiatrczynym byla, ale ja bylam kims waznym i mnie inni sluchali... Omg
Humory mam tez coraz gorsze, meza sie czepialam wczoraj o wszystko co mi sie nie podoba u niego,ewidentnie chcialam sie poklocic ale sie nie dal tylko z usmiechem pytal.. co ci dzisiaj jest kobieto ??
Haha a nic w ciazy tylko jestem -
Witamy się i my.
Dziewczyny donoszone. Trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie się akcja potoczyła. Najgorsze czekanie.
Majóweczki, ale fantastycznie mieć syna! Dzisiaj jak zwykle rano siedzimy z synkiem na kanapie, oglądamy Mini Mini, ja wlewam w siebie kawę, że drugie oko otworzyć. Syn wtula się i mów: Bardzo, bardzo Cię Kocham! Pytam się: a dlaczego? S: Bo masz takie fajne włoski i ładną piżamkę! :p
katalina, PIGULSKA, GabiK, gosia86, czarna panda, Bluberry, WesołaMama, AGA 30, Wonderwall, Magic, beti97, Karolcia88, MiM, madziorek, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Czaderski Twój Synuś jest Puella! Rozbroiło mnie to, że aż się wzruszyłam
Ciekawe, czy córcia mi kiedyś tak powie, biorąc pod uwagę jak taranuje mój brzuch, to cały czas się śmieję do męża, że dla mnie jest taka złośliwa, bo mnie nie kocha.. a jak on tylko się zbliża i do niej mówi to się uspokaja, kołysze delikatnie.. No cóż, prawdziwa córeczka tatusia
A propos tatusia.. to dziś rodzić nie możemy.. tatuś sierotka zapomniał telefonu.. Ech.. i jak tu kobieto być spokojną na chwilę przed rozwiązaniem?gosiunia lubi tę wiadomość
-
Puella slodziak z synka, to musi byc wspaniale uslyszec Kocham Cie od dziecka, nawet za wloski i pizamke
Katalina moj by za cos takiego oberwal zwlaszcza Po wczorajszym zdarzeniu z autem.
A do mnie powracaja skurcze malpowe, te ktore mialam podczas okresu. Juz zapomnialam jak to jest je czuc.. a sa dosyc silne..
-
Miscelle jak ja byłam w Twoim wieku ciąży te dwa tyg temu to jeszcze robiłam trasy po 400km w jedną stronę
Fakt, wymagające to i na dobre 2-3 postoje dłuższe, ale dało radę.. każda z nas jest też inna, pamiętaj o tym
Ofe, ja jeszcze bardzo zła nie jestem, bo ma i tel w biurze i na necie mogę go czasem złapac.. ale faktem jest, że jeśli coś się zacznie to jak zadzwonię na biurko to nie zawsze musi być przy tel wtedy odbierze koleżanka a ja się wydręgosiunia lubi tę wiadomość
-
U nas Tatuś często jest gapowaty. Notorycznie zostawia gdzieś jaieś przedmioty, a później: gdzie to schowałaś? Wczoraj jednak przeszedł samego siebie. Dzwoni o 10:00 z pracy, że się zagapił i zapomniał zawieźć Ignasia do przedszkola, a że nie chce mu się już wracać, to syn będzie z nim w pracy ;P
GabiK, katalina, czarna panda, AGA 30, Karolcia88, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Puella uroczy Synuś
Ofelaine ja też powoli zaczynam sobie przypominać te bóle przed i w trakcie @ ale póki co są lajtowe, to macica chyba ćwiczy
Miscelle ja juz bym się bała jechać tak daleko ale Ty masz młodszą ciążę i jeśli czujesz się na siłach, nie masz żadnego zagrożenia to czemu nie
Puella to rzeczywiście gapa z twojego mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:52
-
Haha Puella! To Mały miał dzień pełen atrakcji
zagapić się, że z synem do pracy dojechał
super
A mój jeszcze dziś biegał po domu jak ten kot z pęcherzem i szukał wczorajszego dnia, czy wszystko zabrał.. i wylicza sobie na palcu, a tu masz... wchodzę do sypialni a tel na stoliku
Oooo właśnie mu piszę na fb, że koleżanka z pracy dzwoniła, a on mi mówi, że już go złapała, bo za 5 min ma spotkanieDziś zaspaliśmy...
A właśnie jeszcze mnie zaskoczył, mówiąc, że ma w plecaku tel emergency, że go naładuje i gotowejakie chłop ma proste myślenie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:53
-
gosia86 wrote:Jak czytam kwietniówki to po porodzie też nie jest lepiej z humorami
Ale teraz to chyba gorzej u mnie z tymi humorami niż przed @ ale jakoś trzeba to przeżyć
Na kwietniowkach jest rekordzistka 42 t a dziecko siedzi w brzuchu tyle to ja bym nie chciała
Gosia - e tam rekordxistka. Moja koleżanka urodziła w styczniu - 18 dni po terminie!!! To jest prawie rekord ginessa -
Witam Was!
Dziś pogoda w Krakowie ładna - może w końcu humor mi się poprawi.
Wczoraj mąż uczył córkę jazdę na nowym rowerku na dwóch kółkach. Poszłam z nimi się przejść, ale mąż biegał wręcz a ja nie nadążałam za nimi więc spacerowałam. Po dwóch minutach mąż wkurzony, córka płacze....
Ale jakoś dogadali się i nauka jazdy trwała z godzinkę. Córkę znosiło coś na lewo, oj ciężko jej złapać równowagę.
W domu pytam: Emilko co Cię tak znosiło na lewo?
Emilka: A wiesz mamusiu wiatr tak wiał i to dlatego
Jutro wizytujemyW końcu!
gosia86, MiM, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Pokażę Wam co ostatnio wydziergałam:
Czapkę na urodziny dla chrześniaka: To jest NINJAGO z Lego (jakby ktoś nie wiedział);
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76e679d2b5cd.jpg
A to zestawik na lato dla mojej ginekolog, która będzie rodzić w lipcu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88192401d1bb.jpgBluberry, Anioł, paulinqa, Wonderwall, AGA 30, katalina, GabiK, dorota1987, beti97, Karolcia88, gosia86, MiM, czarna panda, PIGULSKA, gosiunia, Eklerka, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny