X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem, nie urodziłam :) .
    Noc przespana, tylko brzuch mnie pobolewa :P .
    Czarna panda dzięki za chęć pomocy, kochana jesteś :)
    Gosiunia gratuluje czopa, wstrętny prawda ? :D
    Gabi, Zajebala mnie rozbroiła, smieje sie do teraz :)
    Gosia86, u mnie również hormony biorą górę, wczoraj płakałam że na warsztaty nie pojechałam, a jak czarna panda napisała jak fajnie było, to z wkurwienia zasnąć nie mogłam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:58

GabiK, Bluberry, PIGULSKA, gosia86, czarna panda, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nojaniewiem to tylko patrzeć jak się zacznie coś dziać ;)
    Fajnie ze się odezwałaś bo my tu w głowę zachodzimy coś się dzieje z wami po tych czopach ;)

Zajebala!!! GabiK pojechałaś po galotach hahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:02

nojaniewiem, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocławskie dziewczyny - w sobote w Magnolii darmowe usg 3/4d i konsultacje, pokazy i konkursy. od 11:00

gosia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś sikałam z opowieści i mężu i Legii :D Moj Małż też się uśmiał.

Zbieram się i idę autko do myjni oddac :*

GabiK lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przysnelam na godzinke jeszcze ale lebek dalej cmi,chyba od cisnienia bo zbiera sie na deszcze.

Ja dzis tez mialam durny sen,chcialam zabic jakas niezrownowazona psychicznie dziewczyne, tez jekbym w szpitalu psychiatrczynym byla, ale ja bylam kims waznym i mnie inni sluchali... Omg

Humory mam tez coraz gorsze, meza sie czepialam wczoraj o wszystko co mi sie nie podoba u niego,ewidentnie chcialam sie poklocic ale sie nie dal tylko z usmiechem pytal.. co ci dzisiaj jest kobieto ??

Haha a nic w ciazy tylko jestem :D

atdc8iikup31msj2.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się śniło ze na 3 prematalnym wyszedł młodemu obrzęk płuc i obudziłam się całą zlana na potem. A gdzie się podziewa Dorotka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:53

03.02.2014
  • Puella Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my.

Dziewczyny donoszone. Trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie się akcja potoczyła. Najgorsze czekanie.

Majóweczki, ale fantastycznie mieć syna! Dzisiaj jak zwykle rano siedzimy z synkiem na kanapie, oglądamy Mini Mini, ja wlewam w siebie kawę, że drugie oko otworzyć. Syn wtula się i mów: Bardzo, bardzo Cię Kocham! Pytam się: a dlaczego? S: Bo masz takie fajne włoski i ładną piżamkę! :p

katalina, PIGULSKA, GabiK, gosia86, czarna panda, Bluberry, WesołaMama, AGA 30, Wonderwall, Magic, beti97, Karolcia88, MiM, madziorek, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czaderski Twój Synuś jest Puella! Rozbroiło mnie to, że aż się wzruszyłam :)
    Ciekawe, czy córcia mi kiedyś tak powie, biorąc pod uwagę jak taranuje mój brzuch, to cały czas się śmieję do męża, że dla mnie jest taka złośliwa, bo mnie nie kocha.. a jak on tylko się zbliża i do niej mówi to się uspokaja, kołysze delikatnie.. No cóż, prawdziwa córeczka tatusia ;)

A propos tatusia.. to dziś rodzić nie możemy.. tatuś sierotka zapomniał telefonu.. Ech.. i jak tu kobieto być spokojną na chwilę przed rozwiązaniem? :P

gosiunia lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella slodziak z synka, to musi byc wspaniale uslyszec Kocham Cie od dziecka, nawet za wloski i pizamke :)

Katalina moj by za cos takiego oberwal zwlaszcza Po wczorajszym zdarzeniu z autem.

A do mnie powracaja skurcze malpowe, te ktore mialam podczas okresu. Juz zapomnialam jak to jest je czuc.. a sa dosyc silne..

atdc8iikup31msj2.png
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się i ja. Myślicie że można w podróż cztery godziny jeszcze jechać w tym stanie???

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miscelle jak ja byłam w Twoim wieku ciąży te dwa tyg temu to jeszcze robiłam trasy po 400km w jedną stronę ;) Fakt, wymagające to i na dobre 2-3 postoje dłuższe, ale dało radę.. każda z nas jest też inna, pamiętaj o tym ;)

Ofe, ja jeszcze bardzo zła nie jestem, bo ma i tel w biurze i na necie mogę go czasem złapac.. ale faktem jest, że jeśli coś się zacznie to jak zadzwonię na biurko to nie zawsze musi być przy tel wtedy odbierze koleżanka a ja się wydrę :P

gosiunia lubi tę wiadomość

• Puella Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tatuś często jest gapowaty. Notorycznie zostawia gdzieś jaieś przedmioty, a później: gdzie to schowałaś? Wczoraj jednak przeszedł samego siebie. Dzwoni o 10:00 z pracy, że się zagapił i zapomniał zawieźć Ignasia do przedszkola, a że nie chce mu się już wracać, to syn będzie z nim w pracy ;P

GabiK, katalina, czarna panda, AGA 30, Karolcia88, Agusia246 lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella uroczy Synuś <3

Ofelaine ja też powoli zaczynam sobie przypominać te bóle przed i w trakcie @ ale póki co są lajtowe, to macica chyba ćwiczy

Miscelle ja juz bym się bała jechać tak daleko ale Ty masz młodszą ciążę i jeśli czujesz się na siłach, nie masz żadnego zagrożenia to czemu nie :)

Puella to rzeczywiście gapa z twojego męża

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:52

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Puella! To Mały miał dzień pełen atrakcji :D zagapić się, że z synem do pracy dojechał :D super :D

A mój jeszcze dziś biegał po domu jak ten kot z pęcherzem i szukał wczorajszego dnia, czy wszystko zabrał.. i wylicza sobie na palcu, a tu masz... wchodzę do sypialni a tel na stoliku ;)
    Oooo właśnie mu piszę na fb, że koleżanka z pracy dzwoniła, a on mi mówi, że już go złapała, bo za 5 min ma spotkanie :D Dziś zaspaliśmy...
    A właśnie jeszcze mnie zaskoczył, mówiąc, że ma w plecaku tel emergency, że go naładuje i gotowe :P jakie chłop ma proste myślenie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:53

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Jak czytam kwietniówki to po porodzie też nie jest lepiej z humorami
    Ale teraz to chyba gorzej u mnie z tymi humorami niż przed @ ale jakoś trzeba to przeżyć

Na kwietniowkach jest rekordzistka 42 t a dziecko siedzi w brzuchu tyle to ja bym nie chciała

Gosia - e tam rekordxistka. Moja koleżanka urodziła w styczniu - 18 dni po terminie!!! To jest prawie rekord ginessa ;)

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was!

Dziś pogoda w Krakowie ładna - może w końcu humor mi się poprawi.
    Wczoraj mąż uczył córkę jazdę na nowym rowerku na dwóch kółkach. Poszłam z nimi się przejść, ale mąż biegał wręcz a ja nie nadążałam za nimi więc spacerowałam. Po dwóch minutach mąż wkurzony, córka płacze....
    Ale jakoś dogadali się i nauka jazdy trwała z godzinkę. Córkę znosiło coś na lewo, oj ciężko jej złapać równowagę.
    W domu pytam: Emilko co Cię tak znosiło na lewo?
    Emilka: A wiesz mamusiu wiatr tak wiał i to dlatego ;)

Jutro wizytujemy ;) W końcu!

gosia86, MiM, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokażę Wam co ostatnio wydziergałam:

Czapkę na urodziny dla chrześniaka: To jest NINJAGO z Lego (jakby ktoś nie wiedział);

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76e679d2b5cd.jpg

A to zestawik na lato dla mojej ginekolog, która będzie rodzić w lipcu ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88192401d1bb.jpg

Bluberry, Anioł, paulinqa, Wonderwall, AGA 30, katalina, GabiK, dorota1987, beti97, Karolcia88, gosia86, MiM, czarna panda, PIGULSKA, gosiunia, Eklerka, slash lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama umarłam z wrażenia. Piękne!

WesołaMama lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie się obudziłam, pierwsze co to do kompa.
    Był poród?
    Monika jak tam?
    Nadrobię pozniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:32

klz98u696p33kjce.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł - dzięki ale nie umieraj z wrażenia ;)
    Dla mojej produkuję właśnie Myszkę Minnie czapkę + buciki. Chciałam zrobić tak raczej do własnej amatorskiej sesji (lub poproszę szwagra). Bo na takie szydełkowe czapki to w maju będzie już za ciepło...

‹‹ 1379 1380 1381 1382 1383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ