Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajebala jest ze skeczu Pazury
Stoi facet pod blokiem i wrzeszczy : " Zajebala! Zajebala!" Wtem otwiera sie okno na 2 pietrze,wychylasie dziewczyna i mowi : "Kochanie,tyle razy Ci powtarzalam, Izabela!"Karolcia88, gosia86, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
u nas jest antonio,radosław, bronisław (wg męża- i faktycznie za każdym razem jak pyta to używa wszystkich trzech imion
) a my z mamą póki co "ochrzciłyśmy" jako Gieniutkę
a siostrzenica (chrześnica męża) stwierdziła, że możemy dać Małej na imię Rozalia
co do mężów to mój też nie lepszy. Teraz jak wraca z pracy o 17/18 zjemy razem obiad posiedzi chwilkę i zaraz ucieka, że coś trzeba porobić koło domu, przychodzi o 21 kąpie się i idzie do remizy posiedzieć z chłopakami.. tyle mam pożytku z mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 23:00
-
Dopiero teraz Was doczytałam.
Nojaniewiem co Ci odeszło!!!!???
Ja pierdziele może i dobrze ze nie było Cie na tych warsztatach. Czuje że nie długo zawitasz w Rzeszowie na porodówce. I tak wogóle to pisz co się dzieje i pisz jakbyś coś chciała a męża nie było gdybyś była w szpitalu bo ja mam nie daleko do tego szpitala. Bo macie daleko do tego szpitala więc wiesz.
Monika pewnie u Ciebie już nie długo...może już jutro się dowiemy o jakiejś radosnej nowinie:) Życzę Ci szybkiego porodu!
Co do mojego brzuszka to byłam bardzo szczupła przed ciążą, nawet moze za bardzo. Teraz mam 17 kg na plusie więc wcale nie tak mało. Chcialabym nawet zeby mi troszke ciałka zostalo po ciąży bo lepiej się czuję grubsza np. jak mam wreszcie na czym usiasc;)
Co do wyników gbs to pytalam sie lekarza czy nie powinnam tego miec z soba w szpitalu a on ze wpisze do karty ciąży i to wystarczy.
gosia co do wzdęc to ja tez mam z tym problem;) Czasami tak mi sie chce puscic,, bąka'' ze az mnie brzuch boli ale np przy mężu zdarza puscic mi sie tzw. cichacza to mój mąż zaraz mówi-Gdzie ta moja wrażliwa, delikatna żona:P Ale naprawde ciężko to przytrzymac nie raz, wiadomo wychodzi sie do toalety ale czasami mi sie nie chce no i tak wlasnie wychodzi:PMonika1357 lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Gosia, mnie jeszcze nie dokuczaja,ale moja przyjaciolka w takich razach mowila do swojego faceta " to nie ja, to twoj syn"
czarna panda, GabiK lubią tę wiadomość
-
a mi przed chwilą odpadł czop-podbarwiony...
Gosiu u nas też gazy ,ale mówię do męża tak jak pisała któraś z dziewczyn...to Wojtuś
Gabik Twój mąż świetny z tym meczem,ale się uśmiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 00:31
GabiK, Agusia246 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blu widzę że bezsenność Cię dopadła
Mnie łupie w dupie i w kręgosłupie i to bardziej niż na okres
Stwierdziłam właśnie że już połowa kwietnia więc pewnie zaraz ruszy lawina porodów i u nas
Mi to się już codziennie śni albo poród albo dziecko
Pigulska pisałaś kiedyś o takim odgłosie jakby pękające bąbelki już wiem co miałaś na myśli bo od wczoraj tez to mamPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
No to mnie wlasnie moja "Zajebala" Izabela zaczela tak kopac że się obudzilam... Brzuch mam jak prostokat, trapez, czy nawet jak osla laczka... Boli dol brzucha i krocze.. Jeśli do pon wytrzymam to się wydre na gina żeby ja wyciagal, bo ja zeswiruje! ;( jestem wykonczona...
Jak tam Monia i Nojaniewiem? A moze ktos jeszcze mial wieczorem "przygode" a się nie chwalil? -
Katalina mam takie same bóle leżenie na którymkolwiek boku tylko je potęguje najlepiej na pół siedząco lub jak chodzę
Tyle że brzuch miękki ale w promocji bóle krzyża
Ja myślałam że może u Blu coś się dzieje jak zobaczyłam jej wpis o 2 z groszami -
Hejka. Jak tam dziewczyny, rodzicie
??
Ja przez chwile mialam wczoraj mysli, ze sie cos zaczelo ale na mysleniu sie skonczylo.
Znow obudzilam sie z cmiaca glowa a baterie mi padly w cisnieniomierzu i nawet nie mam jak spr czy to od wysokiego cisnienia ten bol
Nie mam pomyslu na obiad... Moze lazanki? Tylko do sklepu trzeba by pojechac