Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dzisiaj do internisty idę w nocy myślałam że sie zakaszle i z kaszlu urodzę. Moje dziecię takie leniwe dalej pewnie przez przeziębienie.
Nejcik ty ostatnio byłaś chora - a Twoje dziecię szalało czy było spokojne?
Jeszcze na końcówkę ciąży takie badźiewie się przyplątałoNo cóż "Wirus Matylda" panuję - bo pierworodna też kaszle
03.02.2014 -
Dzień dobry!
Cóż za piękny dzień ponownie, słoneczko świeci,o 8 oddałyśmy krew i mocz.
Dzisiaj piorę ubranka dla Małej.
Wczoraj zaliczone 3 godziny spaceru w Łazienkach Królewskich i trening dla ciężarnych!
Rosnę w siłę gdy jest słońce i energia mnie rozpiera
Miłego dnia, ściskam z Córą z brzuszku;*
PIGULSKA, gosia86, aktyde85, GabiK, Magic, czarna panda lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Witamy i my - również w dwupaku
Niestety dorwało i mnie przeziębienie. Na razie sam katar bez kaszlu.
Dziś wizytuję więc może gin mi doradzi co powinnam brać.
Chyba mnie zawiało na tych spacerach i placach zabaw - ale córka odpukać zdrowiutka i w przedszkolu
-
wpadam się tylko przywitać
i życzyć udanych wizyt
oraz podpatrzeć czy któras nie rodzi;)
Ofe przyszły mi literki i sa bardzo ładneciesze się że nie zamówiłam droższych bo te są na prawde ok;) także mogę podesłac linka jakby któraś chciała
-
nick nieaktualny
-
Kic, jak Ty to robisz że masz sily na 3h spaceru?! Na kiedy masz termin?
Ja ledwie chodze z bolu..
Zrobilam sobie stopy, pedicurem bym tego nie nazwala nawet :p cudem pomalowalam choc przy pierwszym wyjechaniu przypomnialam sobie że skonczyl mi się zmywacz.... Iza wyczula, że cos się dzieje i usilnie mi przeszkadzala, bijac po udach :p
Teraz szukam pomyslu na dzisiejszy dzien.. Bardzo mi niedobrze, biegunki ciag dalszy.. Dobrze że chociaż humor mam
Aaa i moje dziecie rozwalilo mi wczoraj blizne po wyrostku.. Od 5 rano do 23 byla tak aktywna i czulam takie szarpanie.. Wczoraj po prysznicu blizna byla czysta.. Dziś jest cala czerwona i popekana.. Kocha mnie ta moja cora nie ma co -
nick nieaktualny
-
Hej.
Byłam dziś karnie oddać mocz jako ze wczoraj zapomniałam. Stałam oczywiście w kolejce, a baba przede mną jeszcze tak ostentacyjnie odwracała głowę , zeby nie widzieć. Tylko jeden pan był miły, ale stał za mnąod wczoraj nogi mam jak u słonia, kostki mi zniknęły
do tej pory puchły stopy i dłonie a teraz jeszcze nie mam kostek
w nocy budziło mnie sikanie i ból dłoni, masakra. A jestem tak zmęczona, ze szok
młody mniej ruchliwy od środy, co mnie martwić zaczyna. Sorki za marudzenie na dzień dobry. Mam nadzieje, ze mi sie zaraz poprawi nastrój.
Miłego dnia -
Cześć, widzę, że dziś dużo wizyt, więc zaciskam kciuki.
Wczoraj dotarliśmy na ten cmentarz i nie mogłam uwierzyć, że już rok minął. Od tego czasu się tyle zmieniło, bo byłam wtedy mega nieszczęśliwa, a śmierć dziadka to już wtedy przepełniła czarę goryczy. Dobrze, że babcia zainstalowała sobie ławkę koło nagrobka, bo mogłam sobie podumać trochę. Odwiedziłam jeszcze swoich rodziców, mam nadzieję, że to już ostatni raz przed porodem, straszna zadyszka mnie brała jak sobie tak siedziałam i z nimi gadałam - straszne. Jak wróciliśmy do domu, to obok garażu słyszeliśmy z mężem jakieś skrobanie i byliśmy przejęci co to, a się okazało, że z tak zwanego buszu, który otacza sypiący się dom sąsiada wylazł jeż i biegał jak szalony po drodze. Pomyślałam, że zrobię mu zdjęcie komórką, ale mam tylko dupe jeża:)
Mój mąż to już dziennie się pyta czy już rodzę, tak nie może się doczekać, ale ja nie mam takich wyraźnych objawów jak odejście czopa, czy jakieś skurcze. Czasem góra brzucha się napina bezboleśnie, albo mam takie małpowe bóle. Wczoraj w nocy troche mnie poszczypało w szyjce i jedyne co pomyślałam, że jak się zacznie to pobiegne do komputera i dokończe jeszcze zlecenie do Klientki. Kurcze głupia jestem, ale dopiero pod koniec ciąży trafiła mi się okazja przyrobić parę groszy, a dziś dołożyła mi nowe zlecenie, więc znowu będę się zastanawiała czy zdąże.
A kolejna pełnia 4 maja. Myślę, że dużo się już załapie:Pgosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Gratuluję donoszonych ciąż i pozytywnych wieści z wizyt
Trzymam kciuki jeśli któraś jeszcze wizytuje
U mnie noc TRAGEDIA
Byliśmy wczoraj na urodzinach i chyba się zatrułampół nocy ze mnie szarpało górą i dołem
do tego wszystkiego w pakiecie zgaga
pije tylko wodę boje się coś zjeść czy tego nie zwrócę...mam tylko nadzieję że to nie jakaś jelitowka bo wtedy czeka mnie pewnie hospitalizacja
Nie mam na nic siły ;( -
katalina wrote:Kic, jak Ty to robisz że masz sily na 3h spaceru?! Na kiedy masz termin?
Ja ledwie chodze z bolu..
Zrobilam sobie stopy, pedicurem bym tego nie nazwala nawet :p cudem pomalowalam choc przy pierwszym wyjechaniu przypomnialam sobie że skonczyl mi się zmywacz.... Iza wyczula, że cos się dzieje i usilnie mi przeszkadzala, bijac po udach :p
Teraz szukam pomyslu na dzisiejszy dzien.. Bardzo mi niedobrze, biegunki ciag dalszy.. Dobrze że chociaż humor mam
Aaa i moje dziecie rozwalilo mi wczoraj blizne po wyrostku.. Od 5 rano do 23 byla tak aktywna i czulam takie szarpanie.. Wczoraj po prysznicu blizna byla czysta.. Dziś jest cala czerwona i popekana.. Kocha mnie ta moja cora nie ma co -
Aha Karolcia ja pytałam 4 lekarzy o prawdopodobieństwo odwrócenia i tak: jeden stwierdził, ze szans nie ma, jeden stwierdził, ze szansa jest , jeden ze jest szansa, ale jako ze pierwsze dziecko to z dnia na dzień maleje a moja prowadząca, ze jest szansa, ale mała wiec czekamy. Zobaczymy co powie w poniedziałek na wizycie
-
nick nieaktualny
-
Madziorek mi tam wszystko jedno jak pojawi sie na swiecie byleby zdrowa byla
Jak sie odwroci to ok jak nie to tragedii tez nie bedzie. Ale ten lekarz co robil uag tez mowil ze jak to pierwszy porod to moze sie nie odwrocic -
Eklerka, nogi to chyba nie są zabronione?
Dłonie mam czyste
W niedzielę widzę się z położną, to ją zapytam czy muszę zmywacz na gwałt kupować
Pigulska bidulko.. może to nie zatrucie tylko się oczyszczasz?Spróbuj zjeść coś delikatne, kleik lub przetarte na mus jabłko.. Albo jak Blu pisze, ryż z marchewką.. W sumie to taki posiłek na ciepło może też dużo zdziałać. No i musisz Maleństwo odżywić jakoś..
PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Madziorek mi tam wszystko jedno jak pojawi sie na swiecie byleby zdrowa byla
Jak sie odwroci to ok jak nie to tragedii tez nie bedzie. Ale ten lekarz co robil uag tez mowil ze jak to pierwszy porod to moze sie nie odwrocic