X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że mam pudło lodów z korala w zamrażarce na czarną godzine bo kusicie :D

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuu ja nie mam nic :( ale niedługo mój idzie do fryzjera i do zdjęcia to może mi coś przyniesie, a po południu i tak go wyciągnę na mcflurry :P

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Jessssu od rana myślę o lodach z owocami, albo o McFlurry, czy jak to sie pisze, no nie mogę się skupić na niczym innym :P

ja wczoraj z mężem wieczorem zjadłam lody a w nocy mało nie zarzygałam łóżka :( bałam się, że się zatrułam...

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mąż wczoraj kupił rożka na pocieszenie bo dzień zakończył się płaczem niestety
    A dzisiaj to bym zjadła sorbet truskawkowy ale raczej nikt mi nie dostarczy :(

Karolcia dobrze że z tymi cukrami nie ma tragedii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 11:54

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wyprałam swoje ciążowe spodnie i jakbym chciała wyjść do lidla to muszę się w coś wcisnąć :/ tylko w co??
    Oczywiście chęć na słodycze była większa i zjadłam 4 cukiereczek z tofii, parę paluszków czekoladowych z lidla takie z pomarańczowym syropem no i poprawiłam 3 ciasteczkami :) straszny łasuch ze mnie, na samą myśl o diecie mam depresję :(

Magic, gosia86 lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:28

• Magic Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti lody z lidla sa super a zwłaszcza na patyku z migdałami :D mi dziś dalej się cofa :( masakra...cała ciążę nie miałam mega mdłości to mnie na koniec dopadło :( gosia soooorbet :D ależ mnie natchnęłaś! Mozesz sama sobi w domu zrobić, ja robie z mrożonych leśnych owoców- nie lubię truskawek- dodaje mleko i blenduje :)

olka ja się śmieje, że jego drugą żoną jest piłka ;) bo pierwszą jestem ja :D mój się śmieje, że z córki piłkarki nie zorbi, bo to głównie lesbijki są, ale chętnie zarazi ją innymi sportami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:05

olka24, gosia86 lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti97 wrote:
    A ja właśnie wyprałam swoje ciążowe spodnie i jakbym chciała wyjść do lidla to muszę się w coś wcisnąć :/ tylko w co??
    Oczywiście chęć na słodycze była większa i zjadłam 4 cukiereczek z tofii, parę paluszków czekoladowych z lidla takie z pomarańczowym syropem no i poprawiłam 3 ciasteczkami :) straszny łasuch ze mnie, na samą myśl o diecie mam depresję :(
    to jst nic ja potrafie na raz ogarnac paczke ciastek lub toffifee a pozniej mnie mdli ale przestac nie moge :)

gosia86 lubi tę wiadomość

• katalina Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zjadłam całą śnieżkę... niby deser dla całej rodziny, ale przecież ja sama nie jestem :P nie miejcie wyrzutów ;) ja się ogarniam na wyjście z domu :D ale radość.. ciekawe jak daleko zajdę? :P a mam poważny plan dostać się na targi książki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic to u mnie jak była opcja początkowo że będzie córka to mąż też że piłkarką nie będzie ale może piłka ręczna albo siatkówka hahahah juz wymyślał a jak się okazało że syn to cały czas mu mówię że będzie pilotem samolotu i w d***e będzie miał jego piłke i wisłe :)jak mnie wkurzy to mu mowie zeby sie rozwiódł i ze swoim klubem ożenił tragedia :)

• Magic Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem co bym zjadła, ale chętnie napiłabym sie lemoniady :D ja też się ogarne i wyjdę bo piękne słońce świeci :) dziś mam wolne od obiadu :) ale pranie muszę wstawić :) hahaha :D no u nas mogłaby byc siatkarką, bo długie nogi ma :D ale mąż mówi, że my za niscy jesteśmy żeby była siatkarką, to mówie, że libero nie jest wysoka ;P tez tak mówiłam, ale wiesz olu nie wiem po ile macie lat, ale mój mąż chyba już "wyrósł" z tego ;) piłka jest dla niego formą sportu dzięki której trzyma linie ;)
    katalina ja nie mam wyrzutów, jem co chce i w nosie mam to jak teraz wyglądam, bo wiem, że mam w sobie wiele sił by walczyc potem o zgrabną mamusie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:18

katalina lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak u Was fajnie że macie słoneczko też chce :)ja mogę wyjśc ale w grubszym ubraniu i z parasolem :)

• GabiK Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak.chce wkurzyc mojego.domowego kibica to go pytam : a co jak on bedzie chcial tanczyc w balecie?

gosia86, olka24, gosiunia lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK igrasz z ogniem ;P

uciekam na dwór!!! :D

GabiK lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wkur...na. Dzwoniłam do ubezpieczyciela i nie wypłaci mi odszkodowania bo uwaga mój pobyt w szpitalu był związany z ciążą, a wszelkie choroby w ciąży, poród , połóg nie podlegają ubezpieczeniu. Nosz kuźwa. Wysłali mi pismo z dokładniejszym tłumaczeniem, super chyba ich po porodzie zmnienię jak mi wypłacą kasę z tytułu narodzenia dziecka. Oczywiście spytałam czy tu też nie będzie problemu bo już 2 raz mi odmówili wypłaty świadczenia za pobyt w szpitalu i zawsze jest coś :/ no to Pani powiedziała że zadałam zbyt ogólnikowe pytanie. No to jej mówię czy sobie znów jakiegoś paragrafu nie znajdą po to żeby tylko nie wypłacić. Powiedziała że nie powinno być problemu tylko trzeba mięć akt urodzenia dziecka i skan dowodu. No zobaczymy bo jak będą fikać to wtedy już zrobię zadymę :/

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wcinam winogron,bylam w skarbowce zlozyc pita i pozniej na Zakupach i spotkalam bylych tesciow, ktorzy mnie nie nawidza bo raz zostawilam ich psychocznego synka a dwa zalozylam mu sprawe w sadzie bo po zerwaniu przeslafowal mnie, grozil i rozbil szybe w aucie, ta kobieta spojrzala mi prosto w oczy i zmierzyla brzuch.mam nadzieje, ze mnie nie zauroczyla lub nie przeklela.niby nie wierze w takie rzeczy ale zaczelam sie bac :(

atdc8iikup31msj2.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:02

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądałam reklamę Lidla, od niedzieli lody -20% :D

GabiK lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To są normalnie złodzieje. Jakbym sobie zażyczyła chorować w ciąży i zrobić z tego biznes chciała. Ręce opadają. Czy ciężarne to wszędzie muszą mieć pod górkę??
    Mam jeszcze pytanie do becikowego , czy zaświadczenia o dochodach z delegacji też trzeba przedstawić bądź z umów zleceń?

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech Beti zestresowałaś mnie bo liczę bardzo na te 400 zl z odszkodowania w październiku mi wypłacili wiec mam nadzieję że teraz też wypłaca wtedy mialam na wypisie poronienie zagrażające a teraz poród fałszywy

Mnie wqrwila mama bo poprosiłam ja żeby pomogła mi pranie wywiesić jak przyszla to pralka jeszcze prała a ja myłam naczynia i zadzwoniła mija bratowa gdzie mama jest bo oni przyjechali
    I matka już nie mogła poczekać minuty aż skończę zmywać tylko wyniosła suszarkę na około bo nie mogła poczekać aż skończę myć naczynia i otworze drzwi tarasowe
    No bo przecież synek na nią czeka to nic że ma klucze i by poczekał w domu
    Kazałam jej iść i sama powieszałam pranie

Ofeline nie stresuj się starą wiedźmą

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 1395 1396 1397 1398 1399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ