Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aktyde85 wrote:Jessssu od rana myślę o lodach z owocami, albo o McFlurry, czy jak to sie pisze, no nie mogę się skupić na niczym innym
ja wczoraj z mężem wieczorem zjadłam lody a w nocy mało nie zarzygałam łóżkabałam się, że się zatrułam...
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mi mąż wczoraj kupił rożka na pocieszenie bo dzień zakończył się płaczem niestety
A dzisiaj to bym zjadła sorbet truskawkowy ale raczej nikt mi nie dostarczy
Karolcia dobrze że z tymi cukrami nie ma tragediiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 11:54
-
A ja właśnie wyprałam swoje ciążowe spodnie i jakbym chciała wyjść do lidla to muszę się w coś wcisnąć
tylko w co??
Oczywiście chęć na słodycze była większa i zjadłam 4 cukiereczek z tofii, parę paluszków czekoladowych z lidla takie z pomarańczowym syropem no i poprawiłam 3 ciasteczkamistraszny łasuch ze mnie, na samą myśl o diecie mam depresję
Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beti lody z lidla sa super a zwłaszcza na patyku z migdałami
mi dziś dalej się cofa
masakra...cała ciążę nie miałam mega mdłości to mnie na koniec dopadło
gosia soooorbet
ależ mnie natchnęłaś! Mozesz sama sobi w domu zrobić, ja robie z mrożonych leśnych owoców- nie lubię truskawek- dodaje mleko i blenduje
olka ja się śmieje, że jego drugą żoną jest piłkabo pierwszą jestem ja
mój się śmieje, że z córki piłkarki nie zorbi, bo to głównie lesbijki są, ale chętnie zarazi ją innymi sportami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:05
olka24, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnybeti97 wrote:A ja właśnie wyprałam swoje ciążowe spodnie i jakbym chciała wyjść do lidla to muszę się w coś wcisnąć
tylko w co??
Oczywiście chęć na słodycze była większa i zjadłam 4 cukiereczek z tofii, parę paluszków czekoladowych z lidla takie z pomarańczowym syropem no i poprawiłam 3 ciasteczkamistraszny łasuch ze mnie, na samą myśl o diecie mam depresję
gosia86 lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie zjadłam całą śnieżkę... niby deser dla całej rodziny, ale przecież ja sama nie jestem
nie miejcie wyrzutów
ja się ogarniam na wyjście z domu
ale radość.. ciekawe jak daleko zajdę?
a mam poważny plan dostać się na targi książki
-
nick nieaktualnyMagic to u mnie jak była opcja początkowo że będzie córka to mąż też że piłkarką nie będzie ale może piłka ręczna albo siatkówka hahahah juz wymyślał a jak się okazało że syn to cały czas mu mówię że będzie pilotem samolotu i w d***e będzie miał jego piłke i wisłe :)jak mnie wkurzy to mu mowie zeby sie rozwiódł i ze swoim klubem ożenił tragedia
-
ja nie wiem co bym zjadła, ale chętnie napiłabym sie lemoniady
ja też się ogarne i wyjdę bo piękne słońce świeci
dziś mam wolne od obiadu
ale pranie muszę wstawić
hahaha
no u nas mogłaby byc siatkarką, bo długie nogi ma
ale mąż mówi, że my za niscy jesteśmy żeby była siatkarką, to mówie, że libero nie jest wysoka ;P tez tak mówiłam, ale wiesz olu nie wiem po ile macie lat, ale mój mąż chyba już "wyrósł" z tego
piłka jest dla niego formą sportu dzięki której trzyma linie
katalina ja nie mam wyrzutów, jem co chce i w nosie mam to jak teraz wyglądam, bo wiem, że mam w sobie wiele sił by walczyc potem o zgrabną mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:18
katalina lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Jestem wkur...na. Dzwoniłam do ubezpieczyciela i nie wypłaci mi odszkodowania bo uwaga mój pobyt w szpitalu był związany z ciążą, a wszelkie choroby w ciąży, poród , połóg nie podlegają ubezpieczeniu. Nosz kuźwa. Wysłali mi pismo z dokładniejszym tłumaczeniem, super chyba ich po porodzie zmnienię jak mi wypłacą kasę z tytułu narodzenia dziecka. Oczywiście spytałam czy tu też nie będzie problemu bo już 2 raz mi odmówili wypłaty świadczenia za pobyt w szpitalu i zawsze jest coś
no to Pani powiedziała że zadałam zbyt ogólnikowe pytanie. No to jej mówię czy sobie znów jakiegoś paragrafu nie znajdą po to żeby tylko nie wypłacić. Powiedziała że nie powinno być problemu tylko trzeba mięć akt urodzenia dziecka i skan dowodu. No zobaczymy bo jak będą fikać to wtedy już zrobię zadymę
-
Ja wcinam winogron,bylam w skarbowce zlozyc pita i pozniej na Zakupach i spotkalam bylych tesciow, ktorzy mnie nie nawidza bo raz zostawilam ich psychocznego synka a dwa zalozylam mu sprawe w sadzie bo po zerwaniu przeslafowal mnie, grozil i rozbil szybe w aucie, ta kobieta spojrzala mi prosto w oczy i zmierzyla brzuch.mam nadzieje, ze mnie nie zauroczyla lub nie przeklela.niby nie wierze w takie rzeczy ale zaczelam sie bac
-
To są normalnie złodzieje. Jakbym sobie zażyczyła chorować w ciąży i zrobić z tego biznes chciała. Ręce opadają. Czy ciężarne to wszędzie muszą mieć pod górkę??
Mam jeszcze pytanie do becikowego , czy zaświadczenia o dochodach z delegacji też trzeba przedstawić bądź z umów zleceń? -
Ech Beti zestresowałaś mnie bo liczę bardzo na te 400 zl z odszkodowania w październiku mi wypłacili wiec mam nadzieję że teraz też wypłaca wtedy mialam na wypisie poronienie zagrażające a teraz poród fałszywy
Mnie wqrwila mama bo poprosiłam ja żeby pomogła mi pranie wywiesić jak przyszla to pralka jeszcze prała a ja myłam naczynia i zadzwoniła mija bratowa gdzie mama jest bo oni przyjechali
I matka już nie mogła poczekać minuty aż skończę zmywać tylko wyniosła suszarkę na około bo nie mogła poczekać aż skończę myć naczynia i otworze drzwi tarasowe
No bo przecież synek na nią czeka to nic że ma klucze i by poczekał w domu
Kazałam jej iść i sama powieszałam pranie
Ofeline nie stresuj się starą wiedźmą