Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinkie wrote:Madziorek mi lekarz opowiedział akcje, gdzie dzień przed cc, dzidzia była ułożona pośladkowo, a w dniu cc, otwierają brzuch a tam mały główkowo
nie wiem ile w tym prawdy, ale myślę, że raz na jakiś czas i takie sytuacje się zdarzają
Moja prowadząca miała taka sytuacje, dlatego nic nie przesadzała i kazała czekaćw poniedziałek mam wizytę, jak nadal jest posladkowo ułożony to przyspieszamy kolejna wizytę, zeby kontrolować sytuacje.
-
katalina wrote:Eklerka, nogi to chyba nie są zabronione?
Dłonie mam czyste
W niedzielę widzę się z położną, to ją zapytam czy muszę zmywacz na gwałt kupować
Pigulska bidulko.. może to nie zatrucie tylko się oczyszczasz?Spróbuj zjeść coś delikatne, kleik lub przetarte na mus jabłko.. Albo jak Blu pisze, ryż z marchewką.. W sumie to taki posiłek na ciepło może też dużo zdziałać. No i musisz Maleństwo odżywić jakoś..
-
nick nieaktualny
-
Cześć
I my w dwupaku się witamy z Wami piątkowo
Eklerka widziałam to!!!! Rewelacja co?????taki widok jest niesamowity, bardzo rzadkie zdarzenie
Gratuluję dziewczynki donoszonych Maluchów i trzymam kciuki za wizytymy jutro mamy drugie KTG. Zaraz idę się kąpać i chyba na spacer pójdę bo miałam fatalną noc, takiej zgagi i mdłości to nigdy nie miałam, myślałam, że zwymitouję do łóżka.. z półtorej godziny walczyłam...a opuchlizna jak mnie dopadła tak została...odpuszcza jak trochę się poruszam
ale jak sie poruszam, to łapią mnie przepowiadacze
mnie tak biodra bolą po nocy, że muszę piłeczkę uskutecznić
katalina nogi tzn paznockie możesz miec pomalowaneale ręce lepiej nie
choć powiem Wam z reką na sercu, że jak mnie przyjmowali do szpitala, bo miałam podejrzenie ciązy pozamacicznej i szłam pod nóż, bo trafiłam z bólami i krwawieniem i bali się, ze mnie jajeczko porzorywało... i miałam zrobione żelowe paznokcie, ale frencha, ale płytkę miałam zakrytą kamulującym żelem różowym... nie kazali zgryzać. Ja swojej klientce w zesżłym roku do porodu robiłam żelowe paznokcie, także frencha, ale nie dodawałam różowego żelu. I nikt jej nic nie powiedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:50
Eklerka, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Pigulska biedna życzę aby jak najszybciej Ci przeszło:*
Karolcia super że wody są w normie i masz rację bez znaczenia jak się urodzi najważniejsze aby była zdrowa
Pospałam jeszcze do 10 prawiezjadłam śniadanie i teraz nie mam już siły
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Pigulska jak możesz to weź nifuroksazyd , paśli mnie nim w szpitalu. Ja już zaliczyłam pranie, zmywanie, podlanie kwiatków, 10 min steperka i teraz odpoczywam. Staram się zabić jakoś czas ale idzie mi to marnie. Może się zdrzemnę, a później obiadek zrobię.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
A ja wlasnie czekam do diabetologa a pozniej ginekolozka. Zobaczymy co powiedza.
Jakas taka bez sil jestem. Oczy to mam takie jakby mi piasek wsypali..
Powiem Wam ze bez auta to juz sie czuje jak bez reki, o wszystko trzeba prosic a tak to wsiadalam i jechalam gdzie chcialam.
pytalam meza czy jest szansa zebym na 29 odzyskala auto to mowi, ze maja to spokojnie- w ogole mu nie przyszlo do glowy ze wtedy to teoretycznie bede juz na porodowce -
Diabetolog powiedzial ze to jakas idiopatyczna cukrzuca ciezarnych i ze sie nie ma co martwic jak glukoza w moczu sie bedzie pojawiac. Wartosci po glukozie mam odrobine wyzsze ale powiedzial, ze zeby rozpoznac cukrzyce to zdecydowanie wyzsze wartosci powinny byc.
katalina, GabiK, madziorek, gosia86, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Pigulska przechlapane takie zatrucie pod koniec ciąży, oby Ci szybko przeszło!
Ja dostałam dzisiaj koszule ciążowa tą:
http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-100-baw-s-m-i5222346585.html?source=mlt
Bardzo fajna, 100% bawełna i skrojona jest extra, dobrze sie w niej czuje, takze polecam dla tych które nie maja jeszcze , ale pewnie juz wszystkie macie:P
Ja dzisiaj nie mam pojecia co bede robic:P Tez zjadłabym lodaaa:PPIGULSKA, jagoodka lubią tę wiadomość