Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie Pola leje po szyjce nie dobra dziewczynka :* ale i tak ją kocham a podobno prawdziwe uczucia przychodzą dopiero po porodzie
Mąż mi wczoraj kupił chałkę a nic mu nie mówiłam:)
Katalina Twój mąż super że taki zaangażowany
Olka a gdzie to taka brzydka pogoda? W okolicy Wrocławia jest całkiem spoko:)
A to gratulacje dla wszystkich donoszonych bobaskówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 07:02
katalina lubi tę wiadomość
-
Gosia, to witamy się w lepszych humorach
mam nadzieje, że zostanie nam tak na reszte dnia
no patrz jaki i Twój mezus kochany
wcale nie musial kupowac chalki
W Warszawie też niebo ciekawe, moze bedzie z tego deszcz, ale poki co jest pieknie
Moja Mala jak mnie lupnela 3 razy wyciagnieta noga, to aż mezowi się slabo z widoku zrobilo, probowal zrobic zdjecie ale nie zdazyl ladnego :p w kazdym razie taaaaak mi się w prawo brzuch wyciagnal, że od razu się plaski zrobil :p idziemy jesc sniadankogosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
My też w dwupaku
Dziś rozpoczynam 39 tydzien.
Zaraz będe szukać lampki i naklejek na scianę, pozniej jade firanki wybrac do Obi bo tam przyajciolka tesciowej jest doradcą/artystą i zawsze cos fajnego wymysla a na 13:30 na stópki jade
Ciesze się Gosia ze humorek lepszy :*
Magda ja tez mam skurcze i bole i raz są raz ich nie ma i nie wiem o co cho
23 mam ktg i ciekawa jestem strasznie.
Wyniki badam nan ok. Zastanawia mnie tylko ta biocenoza bo nie wiem czy wyniki dobre.
ooo jest komentartz ze lekko od normy odstaje ale ok
Ofelaine, czarna panda, PIGULSKA, Eklerka, gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
Ofe gratki za donoszenie
Co do pytania- to nie jesteśmy małżeństwem, nie wiem czy to ma znaczenie. Tak, nie rozliczył się cypa leśna, bo ja nie przypilnowałam... I teraz nie wiem, przedstawiać tylko mój PIT i dzielić go na 2 osoby czy też on moze jakies oświadczenie napisać, czy inny dokument? No nie wiem jak to zrobić... -
To ze nie macie slubu nie ma znaczenia, dochody ojca dziecka trzeba i tak przedstawic. A za 2013 r jest rozliczony ?
Tak w ogole to zaswiadczenie z Urzedu skarbowego nie jest wymagane obowiazkowo, jesli macie obydwoje swoje pity w domu za 2013 r to bierzecie je ze soba do OPS a tam dostaniecie druczki i swoje dochy na te druki przepiszecie. -
Anioł wrote:Hejka
My też w dwupaku
Dziś rozpoczynam 39 tydzien.
Zaraz będe szukać lampki i naklejek na scianę, pozniej jade firanki wybrac do Obi bo tam przyajciolka tesciowej jest doradcą/artystą i zawsze cos fajnego wymysla a na 13:30 na stópki jade
Ciesze się Gosia ze humorek lepszy :*
Magda ja tez mam skurcze i bole i raz są raz ich nie ma i nie wiem o co cho
23 mam ktg i ciekawa jestem strasznie.
Wyniki badam nan ok. Zastanawia mnie tylko ta biocenoza bo nie wiem czy wyniki dobre.
ooo jest komentartz ze lekko od normy odstaje ale ok -
My juz po podgladaniu. Wody sa w normie
Mala ma glowle u gory i lekarz powiedzial ze jak to pierwsza ciaza to raczej sie juz nie odwroci. Aa i wazy cale 2100!paulinqa, MiM, MiM, WesołaMama, katalina, nojaniewiem, Wonderwall, gosiunia, dorota1987, PIGULSKA, madziorek, gosia86, Eklerka, GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się i my po nie przespanej nocy z meczacym zgagulcem,niewygodnymi pozycjami,bolacym kręgosłupem i zdretwialymi rekami:-( zaraz trzeba jechać na ostatnie badania mocz i morfologia to już do szpitala będą no i ostatnia wizyta w poniedziałek. Jak ten czas zlecial...a my dziś zaczynamy 38 tydz:-)
Jeszcze 7 dni i ucaluje naszego DominikaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:49
nojaniewiem, Wonderwall, dorota1987, PIGULSKA, gosia86, GabiK, Magic lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA aj cały czas gdybam kiedy urodze. Taka jestem ciekawa.
Bo niby wg om to 1 maja lub 4 maja bo nie wiem czy liczyc od 25 czy 29 lipca (długa historia), wg usg ostatniego 4 maja, wczesniej było ze 9 maja i jak na szpilkach siedze.
W sumie nic zadnych objawow ani nic;p
A jeszcze moja polozna jest na zwolneniu do 6 maja i dala mi namiary na swoją kolezankę z Kamieńskiego Elżbietę Sowulę (zna ktos?) -
Hej Dziewczyny
My też nadal w dwupaku i póki co nie zapowiada się żeby było inaczej. Moje dziecię chyba lubi siedzieć u mamusi w brzuszku. My też wizyta w środę plus ktg. Ciekawa jestem jak wyjdzie. U mnie ostatnio zero skurczy, nic się nie dzieje, nawet żadnego dziwnego uczucia w szyjce. Podejrzewam że mam ją chyba ze stali.