Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O nie, ja to poproszę i wezmę wszystko co mi dadzą poza dolarganem
Tyle miechów abstynencji to chociaż na porodzie sobie poćpam
a tak serio, to przecież nie może być aż tak straszliwe, bo by gatunek ludzki wyginał, żadna by nie dała się zapłodnić
tak sobie wmawiam
czarna panda, Wonderwall, Anioł lubią tę wiadomość
-
GabiK wrote:Eklerka jak odebrala sama?
Jak już było po wszystkim (dziecko wyskoczyło), kazała najstarszemu synowi iść po sąsiadkę i ta wezwała pomoc
Nikt jej nóg nie trzymał, nie wiedziała co to posiew, nie mówili kiedy przećJak po nią przyjechali to zdążyła już dziecko obmyć i otulić ręcznikami
Tylko pępowina została do odcięcia i łożysko do urodzenia
Taka hardcorowa babunia, że do dziś czyta gazety bez okularów i śmiga do mojej mamy 3km w jedną stronę a potem wdrapuje się na 4 piętroSzkoda tylko, że nie pamięta jak mam na imię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 22:07
kika79, GabiK, katalina, gosia86, olis88 lubią tę wiadomość
-
trzymajcie się kochane ja uciekam spać bo padam na twarz,trzymam kciuki za przespaną nocke byscie wypoczęly i kciukam już za jutrzejsze wizyty o ile takowe jutro są
miłej i spokojnej nocki
Eklerka babcia poprostu wspaniałaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 22:09
Eklerka lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Podobno kryzys właśnie pojawia się koło 8cm także już na końcówce
Boże tak mnie łeb rozbolal.. nie mam nawet paracetamolu w domu
Myślicie że jak ktoś miał bolesne miesiączki to bóle pogodowe tez będą bolesne? Ja miałam straszne miesiączki. . Może dzięki tym doświadczeniom jakoś przetrwam poród.. ;p -
Ja mam raz na kilka godzin ból jak przed @, ale poza tym nic się nie zapowiada
Gabik, w tamtych czasach nikt się tak ze sobą nie cackał...
Dla dziewczyn o mocnych nerwach
http://www.supermamy.pl/porod-i-polog/5201/Dzieci-urodzone-w-worku-owodniowym-niesamowity-widok-ZDJECIA.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 22:19
Magic lubi tę wiadomość
-
DżoanaA wrote:Podobno kryzys właśnie pojawia się koło 8cm także już na końcówce
Boże tak mnie łeb rozbolal.. nie mam nawet paracetamolu w domu
Myślicie że jak ktoś miał bolesne miesiączki to bóle pogodowe tez będą bolesne? Ja miałam straszne miesiączki. . Może dzięki tym doświadczeniom jakoś przetrwam poród.. ;p
Także wydaje mi się, że dziewczyny, które mają baardzo bolesne miesiączki, są w jakimś tam stopniu choć trochę świadome jaki to ból, na pewno dziewczyny, które mają super okres 2-3 dniowy i bez bóli nie mają tylu przejść co my, moje okresy to była masakra, bóle krzyżowe, obolałe nogi do połowy - MA SA KRA! -
No ja też miałam takie bóle przy okresie ze się po dywanie tarzalam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. . I to zawsze trwało ze 2 dni dopiero kolejne 3-4 dni były do zniesienia..
No to super przynajmniej wiem czego się spodziewać może nie przegapie wtedy ze to już ;p
Idę spać dziewczynydo jutra
-
Heh ja to miałam różnie z okresem, ale nie tak żeby się słaniać z bólu, fakt faktem zazwyczaj 1 i 2 dzien brałam coś przeciwbólowego, ale starczał jeden, góra dwa tabsy i niemal jak ręką odjął. Ale były też takie okresy, że ich prawie nie zauważałam, wiadomo jak brałam anty, to niemal nie wiedziałam co to okres, choć krwawiłam bite 7 dni, po odstawieniu okresy bolesne, ale nigdy żadnych omdleń, o krótsze 4-6 dni. Najgorszy ból to był jak czułam jak mnie krocze boli od okresu.
-
Bylam sie oporzadzic bo jutro o 8 mam kontrolne usg a pozniej mam wizyte w luxie u ginekolog. Zmeczylam sie jak nie wiem, a sapie jakbym conajmniej przebiegla maraton :p
No to zbieram sie do spania a jutro prosze o kciuki raniutko
Dobrej nocki wszystkim..GabiK, Eklerka, gosia86, Wonderwall, nojaniewiem, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry mamuski
Dzis z Lilunia mamy swoje swieto - jestesmy donoszone
Snilo mi sie, ze pojechalam rodzic i urodzilam 3 dziewczynki... Emilke, Maje i Hanie.. skad te imiona ?? Haha bylam bardzo szczesliwa i zdzwiona skad nagle trojka sie wziela
Aktyde maz sie nie rozliczyl za zeszly rok 2014? Dobrze zrozumialam?, bo jesli tak to teraz nie ma to znaczenia. Rokiem bazowym do swiadczen rodzinnych jest w tej chwili 2013.
katalina, gosia86, GabiK, nojaniewiem, Nejcik, czarna panda, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Hej
My w dwupaku wciazIzabelka wierci się niesamowicie, ale chyba jej tam dobrze
Ofe gratuluje donoszeniamozna rodzic!
.
Magda, a bolowi nie towarzysza skurcze macicy (gora brzucha się nie spina)? Obserwuj, w razie co to do lekarza..
Kciukamy za wiyzty i milego dnia zyczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 06:53