Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję wieści z wizyt

Karolcia śliczne łóżeczko
Nie dam rady chyba nadrobić wszystkich postów bo coś zaczynam łapać dołka więc spadam do wyra. Jutro na 9 wizyta prosimy o kciuki
Dobrej nocy
Eklerka, gosia86, GabiK, kika79, gosiunia, beti97 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki jeszcze mi zostało 6 stron do nadrobienia ale to dokoncze jutro bo dzis juz padam na twarz. Dziękuję za wszystkie lubię

Proszę uwazajcie na siebie, badzcie ostrozne, zadnych wywrotek, uderzen itp.
Macie rację co do wagi - będę o niej myślec po porodzie.
Mówie do męża - pomożesz mi zrzucić te kg? A mąz na to - jasne tylko jak, mam Ci odbierać jedzenie?
no rozbawił mnie 
Co do chrzestnych my tez juz wiemy moja siostra i mojego meza przyjaciel - a moja mama "przeciez ma braci" aleco ja zrobię jesli nie chce braci brac na chrzestnych przeciez nie zmusze a ja tez wole tego przyjaciela niz ktoregos brata.
U nas chrzciny - tp tylko lokal nie wyobrazam sobie przygotowan, zwyczajnie tutaj patrzę na wygodę. Kolezanka teraz za komunie płaci 110 zł od osoby - więc pewnie chrzciny bede w podobnej cenie.
Magic lubi tę wiadomość
-
KATALINA - napisałas ze przyjaciel w tym roku zostanie księdzem i będzie chrzestnmy do następnego dziecka.
Upewnij się kochana, bo z tego co ja wiem to jesli zostanie ksiedzem nie może juz byc chrzestnym, więc jesli zdązycie przed swięceniami kapłanskim ochrzcić to albo teraz wezmiecie go na chrzestnego albo nigdy, potem juz tylko, albo az będzie mógł chrzcić Wasze dzieci.
No chyba ze coś się. Ale bardzo w to wątpię.
No i przypuszczam że oprze się temat o biskupa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:57
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Wszystkie już śpią?
Ale ja mam dzisiaj dylematów
Co myślicie o klimatyzacji w aucie plus noworodek/niemowlę?
Jakoś nie pomyślałam żeby na Sr o to zapytać i nie wiem co lepsze używać jej czy też nie?
(nie było kilku w aucie nie było problemu a teraz mąż mnie bombarduje pytaniami czy to nam teraz nie szkodzi i czy później nie będzie szkodziło dziecku)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 00:27
-
Dzięki Gosia. Co do klimy to mi zawsze bardzo wysusza śluzówkę w nosie i jak dużo mówię to gardło mnie boli więc ja myślę że to nie jesy zbyt dobry pomysł... Bo to dziecko...
Chodzę siku co 15 minut i czuję małego dziwnie nosko ale i zarazem mocno kopie mnie w żebra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 01:06
-
nick nieaktualny
-
Magda wody są raczej takie sliskie i mają takie białe niteczki, położna mówiła na Sr że konsystencją przypominają taki śluz jk jest na bilecie z kurczaka
A na wkładce nic nie masz? Bo wody nie zostawiają żadnej otoczki na wkładce w przeciwieństwie do moczu bo z niego robi sie żółta otoczka
Dzięki za opinię o klimie
Może któraś jeszcze się wypowie?
Olka bierzesz coś na tą zgagę?
Ja się dzisiaj rayowalam ranigastrem po moim obżarstwieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 01:12
-
nick nieaktualny
-
My mamy klimatronik właśnie
Ech bądź tu człowieku mądry
Hmmm Magda jak bardzo Cię to niepokoi to poślij faceta po te paski do apteki jak macie gdzieś w rozsądnej odległości od domu
Chyba że już długo to trwa to najlepiej na ip pojechaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 01:20
-
nick nieaktualny
-
No ja też właśnie nie wiem...
Krzysiek jest z tych co jak termin jest na 16 maj to przed terminem nie ma prawa nic się dziać i ja wymyślam.
Jutro na 12 ide na ktg to się położnej dopytamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 01:34

a nogi to mam takie ciezkie ze juz nie wiem.gdzie je mam polozyc zeby troche odpoczely....
i jeszcze Mala wbija sie w zoladek glowka....