Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia historia z prosiaczkiem dobra
chrzciny by były na całego.
Na początku sama myśl o teściowej przy porodzie mnie krępowała, ale teraz w sumie jest mi to obojętne, wszystko zależy od tego kiedy będzie poród, do końca tego miesiąca ma na przemian noc i dzień, w tym 2 dni wolne na maj grafiku jeszcze nie ma.
Gabi u mnie to samo cała noc przespana, a w dzień obowiązkowo drzemka. Widać organizm tego potrzebuje i się szykuje po woli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 15:06
-
Duzo naskrobalyscie dzisiaj. U mnie byla kolezanka i przywiozla pare rzeczy ubrankowych dla Lilianki. Zaraz bede ogladac.
Pigulska slodki pyzulek ten twoj Nikos
Blu cudna pileczka
A mnie dopada katar i modle sie oby przeziebienie sie nie rozkrecilo.
Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny w Międzylesiu personel ogólnie jest bardzo miły i opieka dobra, nie liczę na lepsze warunki ze względu na powiązania z teściową
jak trafiłam na oddział na zabieg jak tylko się dowiedzieliśmy o obumarciu ciąży teściowa nic nie wiedziała nikt mnie tam nie znał a opieka bardzo dobra, ciężarne co chwila dzwoniły z pierdołami a położne z uśmiechem i spokojem ,,naskakiwały'' dlatego obiecałam sobie że jak będę kiedykolwiek rodzić to tu.
gosia86, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
To fajnie Blu że będziesz w takim szpitalu, ja nie wiem jak trafie w swoim..
A brzuszek to Ty masz faktycznie konkretny:)
Katalina moja mała też robi takie cuda z mojego brzuszka, ale zawsze w ten sam boczek się wygnie czyli po prawej jak u Ciebie na fotce.
Któras z Was ale nie pamietam która piła ta herbate z lisci malin z gemini-ona sama jest obrzydliwa ale jak sie doda troszke soczku z malin to da się ją wypić
Taka rada dla kogos ale nie pamietam do kogo:P
katalina, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Dobrze, że mówisz
doleję następnym razem.. aaaa i uwaga! to chyba działa! Te całe liści malin.. 10.04 gin na ip mówiła, że długość szyjki ok 2cm ale zwarta i twarda.. Od pon 13.04 zaczęłam pić te liście (5 razy wypiłam) i wczoraj na wizycie już szyjka króciusieńka miękka rozwarcie na grubego palucha
czarna panda lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:I od kilku dni jestem strasznie senna, jak na początku ciąży. Niby śpię normalnie, znaczy jak każda z nas co 2h siku. I nagle tak od 14 zaczynają mi się oczy kleić. To tak na koniec ciąży powtórka z początku czy co?
Mam dokladnie tak samo. Nie wiem dlaczego.
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas wczoraj wiało mocno,
ja to nigdzie tej herbaty nie mogłam kupić poza internetem a teraz to w sumie się nie opłaca,
nie robiłam masażu ale obawiam się że jutro na wizycie mnie wymęczy a dziewczyny tak pisały że to do przyjemności nie należy ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 15:50
-
GabiK wrote:I od kilku dni jestem strasznie senna, jak na początku ciąży. Niby śpię normalnie, znaczy jak każda z nas co 2h siku. I nagle tak od 14 zaczynają mi się oczy kleić. To tak na koniec ciąży powtórka z początku czy co?
Ja na siku idę tylko raz, ale to tak zawsze mam niezależnie od ciąży
-
Gosia mama wymiata ze świniakiem. Ja się dopiero obudziłam po spacerze, później poprasowałam , obejrzałam pół tony taty i dalej leżakuję. Wszystkie czekamy i wypatrujemy oznak porodu a tu cisza po całości. Aż się boje jutro iść do gina tak straszycie tym masażem szyjki. A z tego co wiem mój już tydzień temu chciał zrobić pierwsze podejście tylko zrezygnował.
W ogóle to mam już na tyle nisko brzuch że od wczoraj słyszę dziwne pękające bąbelki nad brzuchem.
Dzisiaj może jeszcze wpadną znajomi, jestem ciekawa co chcą. -
gosia86 wrote:Ale u nas piździ aż mi w głowie szumi od tego wiatru
Gabi Ofe mam tak samo ze spaniem w dzień
A teraz się przyznać któraś robi masaż krocza?
O to to, Gosia wyjęłaś mi to z ust, tzn. miałam pytać czy robicie masaż krocza i kiedy zaczynałyście, chyba już mogę zaczynać? -
Aktyde mi kedna gin mówiła że po 37 tygodniu masaż krocza
Ja nie robiłam bo bałam się żeby nie naruszyć szyjki i nie przyspieszyć porodu
A poza tym obawiam się że taki masaż naciąga szyjkę i potem będę miała taką "rozklepichę"
Bluberry a Twoja teściowa coś mówiła na temat masażu krocza czy piersi? Nie chodzi mi o hartowanie sutków tylko o naciąganie włókien kolagenowych w piersiach żeby potem karmienie nie było takie bolesne
Karolcia w przypadku ciąży to wydaje mi się że taką dawkę jak dla dzieci a nie dla dorosłychWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 16:07
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za odpowiedz Dziewczyny. Najchetniej to bym wziela 3 na raz
co ja sobie glupia myslalam. Wolalam juz tego dzyndzla na jezyku.
Poki co probuje oszukac bol na zasadzie ze przykladam kostke lodu ale za przeproszeniem go.no to daje. -
Masakra ale mnie dorwalo wpierw zlapal mnie mega skurcz az sie zlozylam w pol i od razu polecialam do wc dostalam takiej biegunki ze masakra dwa razy mnie przegonilo a teraz mi mega slabo i boli mnoe glowa ;/2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍