Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Puella Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina, a dlaczego jeszcze tydzień wytrwałości? Masz już donoszoną. Tak dla spokoju ducha? Moja za tydzień mi zdejmuje pessar (to będzie 36 tydzień) i mówiła - niech się dzieje wola nieba...można rodzić.

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Katalina ja też zazdroszczę, bo mój to ma lęki...

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałąm gbs z obu pobierany.

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ufff udało mi się was troszkę nadrobić :)
    Dziękujemy za komplementy ;)

Bluberry niezły masz już brzusio i też mi się wydaje ze nisko :) zresztą już tak być powinno bo do terminu dni was dzielą :)

Katalina mój synek tak samo się rozpycha raz na prawo raz na lewo :D
    I zazdroszczę takiego masażu, bo mój mąż też ma jakieś opory :( ogólnie chyba jeszcze nie jest gotowy na to żebym urodziła ;)

Ja pije herbatę z liści malin dwa razy dziennie (jeśli nie zapomnę ;)) i tak jak Czarnapanda dolewam soku z malin bo sama raczej niesmaczna
    Masaż krocza jakiś tam robie dziennie po kąpieli ale przyznam szczerze trochę ciężko mi sięgnąć tam ręką :P używam do tego olejku migdałowego

Mąż wyjechał do Niemiec :( wróci chyba dopiero w pt więc jeśli zacznę rodzić to będą niezłe jaja :/

Gosia twoja mama to ma pomysły ;) świniak na chrzciny toż to byłby zaledwie mały prosiaczek ;)

Karolcia z jednej strony dobrze ze wycieli to dziadostwo ale teraz biedna musisz cierpieć współczuję :(

Ja też gbs miałam z obu dziurek pobierany ;)

Anioł śliczne drzewko :) pochwal się jak juz będzie na ścianie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 19:05

nick nieaktualny, czarna panda, nick nieaktualny, gosiunia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia z obu miałam :) miałam zastrzyk z dexavenu, ogólnie nie było zle, ale pod koniec i juz po podaniu trochę pobolalo. Zreszta byłam w domu i podawała mi mama, wiec mogłam pomarudzic :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 19:08

gosiunia lubi tę wiadomość

201505111762.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti, a możesz zerknąć i porównać rozmiar hm z innymi co masz? Bo ja mam takie średnie cycki i nie wiem czy C czy D ;)

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro ide na gbs, ale w luxie pobieraja z 2 dziurek- przynajmniej takie mam zlecenie.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem wrote:
    Beti, a możesz zerknąć i porównać rozmiar hm z innymi co masz? Bo ja mam takie średnie cycki i nie wiem czy C czy D ;)

Ja miałam wcześniej nomalne 75C a ten z h&m taki z dwupaku bawełniany mam 85 C , D mi odstawalo

nojaniewiem lubi tę wiadomość

201505111762.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki madziorek za odp :) .
    To teraz mam dylemat, w końcu wcale nie zamówię. Jakbym miała bliżej hm to co innego, a tak najbliższy 35 km :/ . A na stronie promocje są i chciałam push upa bo zostal mi 1 i juz zszarzal z prania non stop :) . W resztę sie nie mieszcze :P

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tez taki sztywniejszy z h&m kupiłam na poczatku ciążyprzez przypadek, bo nie zauważyłam ze to do karmienia, chyba 60 zł kosztował ( nie podeśle linka bo str nie działa) i mam 80 C, ale ten mi spłaszcza teraz biust i ciśnie pod biustem. A jak kupowałam, to był trochę za duży :P tylko moja mama mówiła, bierz bo i tak urosną ;)
    Tez mam ok 40 km do h&m dlatego korzystałam jak byłam na miejscu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 19:31

201505111762.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktory nojaniewiem chcesz zamowic z hm?

dxom6iye3mh7f98x.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała ma od 15 minut czkawkę i się wierci przy tym, pewnie się męczy bidulka :*

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna panda za 30 zl albo 29,99 :) nie wiem czy dwupak czy tylko takie zdjęcie ale jest w panterkę i czarny.

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mamy wizytę u endokrynologa bo Ola ma niedoczynnosc tarczycy i bierze leki. W piątek robiliśmy Tsh i wyszło poniżej normy więc nie wiem już o co chodzi. Muszę też zapisać nas do neurooga bo Ola ma objawy wzmożonego napięcia miesniowego.

Także dlatego mało się odzywam. Bo co pisać. :) po za klopotkami przejsciowymi (w co wierzę z całych sił) to kupa, siku, cyc :)
    A Ola jeszcze nie płacze na jedzenie więc karmienie na budzik ;)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • kika79 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dziś okropny dzień :-( ledwo żyje słabo mi i brzuch mnie boli jak mały się rusza i cały się spina :-( stopy mi tak spuchly że zaraz mi skóra pęknie aż boli albo mnie coś bierze albo wytrzymam jeszcze te 2 długie dni

Dominik jest już z nami od 24.04.2015
    https://www.maluchy.pl/li-70993.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem wrote:
    Czarna panda za 30 zl albo 29,99 :) nie wiem czy dwupak czy tylko takie zdjęcie ale jest w panterkę i czarny.

Mierzyłam jakies z h&m i były małe dosyc. Wyślij mi linka na te biustonosze jak mozesz bo cos z strona mam problem

dxom6iye3mh7f98x.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna panda wrote:
    Mierzyłam jakies z h&m i były małe dosyc. Wyślij mi linka na te biustonosze jak mozesz bo cos z strona mam problem
    No mi tez sie nie otwiera, jak zadziała to Ci wysle na fb :)

KotMisia, dużo zdrówka życzę dla Was!! Na pewno to tylko przejściowe kłopoty. I pisz do nas częściej o tych kupkach i cyckach... :)

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia rozumiem Cię nikt nie ma pretensji że się nie odzywasz po prostu myślimy o Was i jesteśmy z Wami wiadomo przy dziecku mniej czasu na takie rzeczy jak Internet
    Trzymaj się dzielnie :*

Kika właśnie o Tobie myślałam że coś milcząca dzisiaj jesteś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:35

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia trzymam mocno kciuki za Oleńkę żeby te komplikacje były tylko przejściowe :) rozumiemy ze nie masz czasu i cieszymy się z każdej wiadomości :) powodzenia :* Ola za chwilę kończy miesiąc :D

Kika to odpoczywaj bo miałaś mega aktywny weekend, wytrzymasz to tylko jeszcze dwa dni :)

Karolkaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam po chwili przerwy i już nadrabiam :)
    Co do staników to poodcinałam metki :/ i nie wiem zupełnie jaki to rozmiar. No ale niby ten sam sklep ale jak taki sam przymierzałam usztywniany to był za mały :/ dlatego zdecydowałam się na miękki , plus to że się naddaje i jest wygodniejszy.
    Nie każdy krój też mi pasował. Stanik niestety najlepiej przymierzyć. Jedyne co wiem to że staniki i z szachownicy i z H&M mają pod biustem 85 cm i to się zgadza co do miski nie pamiętam,
    Właśnie skończyłam gadać z moim szanownym na skypie i mówiłam mu że wyobrażam sobie Małą z jego ciemnymi oczami, a ten mi tu wyjeżdża że może do listonosza będzie podobna. Nie lubię jak mi się tak droczy, mam wrażenie jakby testował czy to na 100% jego. Wiem że to tylko takie głupie gadanie i wkurzanie mnie ale jakoś tuż przed porodem mnie to nie bawi.
    Na dodatek wpadła mi mucha dzisiaj do mieszkania i bzyczy mi tu przed spaniem. Zaraz wstanę i ja ubiję bo nie usnę.
    Ciekawa jestem kiedy ten mój ancymon kochany przyleci bo nadal nie chce powiedzieć. I tak odliczam do porodu i do jego powrotu dni , z tym że cieżko się odlicza do dnia X.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
‹‹ 1445 1446 1447 1448 1449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ