Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ufff udało mi się was troszkę nadrobić

Dziękujemy za komplementy
Bluberry niezły masz już brzusio i też mi się wydaje ze nisko
zresztą już tak być powinno bo do terminu dni was dzielą 
Katalina mój synek tak samo się rozpycha raz na prawo raz na lewo
I zazdroszczę takiego masażu, bo mój mąż też ma jakieś opory
ogólnie chyba jeszcze nie jest gotowy na to żebym urodziła 
Ja pije herbatę z liści malin dwa razy dziennie (jeśli nie zapomnę
) i tak jak Czarnapanda dolewam soku z malin bo sama raczej niesmaczna
Masaż krocza jakiś tam robie dziennie po kąpieli ale przyznam szczerze trochę ciężko mi sięgnąć tam ręką
używam do tego olejku migdałowego
Mąż wyjechał do Niemiec
wróci chyba dopiero w pt więc jeśli zacznę rodzić to będą niezłe jaja 
Gosia twoja mama to ma pomysły
świniak na chrzciny toż to byłby zaledwie mały prosiaczek 
Karolcia z jednej strony dobrze ze wycieli to dziadostwo ale teraz biedna musisz cierpieć współczuję
Ja też gbs miałam z obu dziurek pobierany
Anioł śliczne drzewko
pochwal się jak juz będzie na ścianie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 19:05
Anioł, czarna panda, Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia z obu miałam
miałam zastrzyk z dexavenu, ogólnie nie było zle, ale pod koniec i juz po podaniu trochę pobolalo. Zreszta byłam w domu i podawała mi mama, wiec mogłam pomarudzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 19:08
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:Beti, a możesz zerknąć i porównać rozmiar hm z innymi co masz? Bo ja mam takie średnie cycki i nie wiem czy C czy D

Ja miałam wcześniej nomalne 75C a ten z h&m taki z dwupaku bawełniany mam 85 C , D mi odstawalo
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Dzieki madziorek za odp
.
To teraz mam dylemat, w końcu wcale nie zamówię. Jakbym miała bliżej hm to co innego, a tak najbliższy 35 km
. A na stronie promocje są i chciałam push upa bo zostal mi 1 i juz zszarzal z prania non stop
. W resztę sie nie mieszcze
-
Mam tez taki sztywniejszy z h&m kupiłam na poczatku ciążyprzez przypadek, bo nie zauważyłam ze to do karmienia, chyba 60 zł kosztował ( nie podeśle linka bo str nie działa) i mam 80 C, ale ten mi spłaszcza teraz biust i ciśnie pod biustem. A jak kupowałam, to był trochę za duży
tylko moja mama mówiła, bierz bo i tak urosną 
Tez mam ok 40 km do h&m dlatego korzystałam jak byłam na miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 19:31
-
Jutro mamy wizytę u endokrynologa bo Ola ma niedoczynnosc tarczycy i bierze leki. W piątek robiliśmy Tsh i wyszło poniżej normy więc nie wiem już o co chodzi. Muszę też zapisać nas do neurooga bo Ola ma objawy wzmożonego napięcia miesniowego.
Także dlatego mało się odzywam. Bo co pisać.
po za klopotkami przejsciowymi (w co wierzę z całych sił) to kupa, siku, cyc 
A Ola jeszcze nie płacze na jedzenie więc karmienie na budzik
-
Mam dziś okropny dzień
ledwo żyje słabo mi i brzuch mnie boli jak mały się rusza i cały się spina
stopy mi tak spuchly że zaraz mi skóra pęknie aż boli albo mnie coś bierze albo wytrzymam jeszcze te 2 długie dni
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
No mi tez sie nie otwiera, jak zadziała to Ci wysle na fbczarna panda wrote:Mierzyłam jakies z h&m i były małe dosyc. Wyślij mi linka na te biustonosze jak mozesz bo cos z strona mam problem

KotMisia, dużo zdrówka życzę dla Was!! Na pewno to tylko przejściowe kłopoty. I pisz do nas częściej o tych kupkach i cyckach...
-
KotMisia rozumiem Cię nikt nie ma pretensji że się nie odzywasz po prostu myślimy o Was i jesteśmy z Wami wiadomo przy dziecku mniej czasu na takie rzeczy jak Internet
Trzymaj się dzielnie :*
Kika właśnie o Tobie myślałam że coś milcząca dzisiaj jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:35
-
KotMisia trzymam mocno kciuki za Oleńkę żeby te komplikacje były tylko przejściowe
rozumiemy ze nie masz czasu i cieszymy się z każdej wiadomości
powodzenia :* Ola za chwilę kończy miesiąc 
Kika to odpoczywaj bo miałaś mega aktywny weekend, wytrzymasz to tylko jeszcze dwa dni
Karolkaa lubi tę wiadomość
-
Wróciłam po chwili przerwy i już nadrabiam

Co do staników to poodcinałam metki
i nie wiem zupełnie jaki to rozmiar. No ale niby ten sam sklep ale jak taki sam przymierzałam usztywniany to był za mały
dlatego zdecydowałam się na miękki , plus to że się naddaje i jest wygodniejszy.
Nie każdy krój też mi pasował. Stanik niestety najlepiej przymierzyć. Jedyne co wiem to że staniki i z szachownicy i z H&M mają pod biustem 85 cm i to się zgadza co do miski nie pamiętam,
Właśnie skończyłam gadać z moim szanownym na skypie i mówiłam mu że wyobrażam sobie Małą z jego ciemnymi oczami, a ten mi tu wyjeżdża że może do listonosza będzie podobna. Nie lubię jak mi się tak droczy, mam wrażenie jakby testował czy to na 100% jego. Wiem że to tylko takie głupie gadanie i wkurzanie mnie ale jakoś tuż przed porodem mnie to nie bawi.
Na dodatek wpadła mi mucha dzisiaj do mieszkania i bzyczy mi tu przed spaniem. Zaraz wstanę i ja ubiję bo nie usnę.
Ciekawa jestem kiedy ten mój ancymon kochany przyleci bo nadal nie chce powiedzieć. I tak odliczam do porodu i do jego powrotu dni , z tym że cieżko się odlicza do dnia X.