Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Masaż krocza u mojej gin, to sama przyjemność..... :p no może przyjemność to za dużo powiedziane, ale bezbolesne i w moim przypadku było dla skuteczne. Ale tez slyszalam od dziewczyn, że dla nich bardzo bolesne i nieprzyjemne.
-
Masaż krocza możemy same robić (chociaż moja lekarka nigdy mi tego nie zlecała), masaż szyjki (takie rozpieranie, rozwieranie), to już zwykle gin robi. U mnie po tych masażykach na wizytach szyjka była w pełni gotowa do porodu. Moja lekarka jest zwolenniczką pomagania w przyspieszaniu akcji (oczywiście jak już jest termin) - robi na wizytach masaże, zaleca dużo aktywności, współżycia, nie boi się podawać oksy. Natomiast lekarz, do którego wcześniej chodziła absolutnie NIE pomaga. Tak sobie myslę, pewnie dlatego, że jest facetem :p Nie wie, że ostatnie dni są już ciężkie dla kobiety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 17:41
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gosia...u mnie piersi po ciąży znowu wróciły do rozmiaru mini, także niestety efekt push-up mi się nie utrzymał. U mnie dodatkowo jeszcze po karmieniu rozstępy na piersiach się pojawiły. Po zakończeniu karmienia (u mnie rok czasu syn doił) warto sobie zrobić usg piersi (tak mi zalecała lekarka).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 17:46
-
Apropo rozmiaru, jak to jest z rozmiarowka biustonoszy w hm? Do czego jest porownywalna? Do takich ze sklepow bielizniarskich typu triumph, esotiq, czy do bazarowek? Bo chciałam zamówić przez neta a nie wiem jaka miseczkę
-
Tak ja mam biustonosze z H&M ale nawet nie wiem jaki rozmiar bo brałam na oko i przymierzałam w przymierzalni czy mi pasują.
Byli u mnie znajomi i koleżanka stwierdziła źe mam duże cycuchy. Akurat siedziałam na piłce i strasznie jej się w oczy rzucały. Ja tego tak nie widzę , ale dla innych są chyba duże , tak jak i brzuszek. Teraz z dnia na dzień robią się coraz większe, pełniejsze. Chyba zaczyna się coś w nich dziać. Sutki bolą i ostatnie na co mam ochotę to dostawiać do nich małego wampirka.
Wizyta już jutro i prognozuję że dotrzymam. Może załapię się na jakiś masaż :p
Siostra dzisiaj mi powiedziała że fajnie by było jakby mała wyszła 5.05 bo miała by z mamusia fajną datę. Ja z 8.08.
No ale w takie cuda nie wierzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny