Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z ta kasą to różnie bywa, mój to chociaż nieźle zarobi za granicą bo ja tu nie mam żadnego dochodu.. ale współczuje gdy komuś nie starcza z miesiąca na miesiąc.. ale u nas na wiosce to lubią bardziej wypić niz zarobić...
dla mnie najważniejsze jest zdrowie bo jak tego nie ma to jest na prawde krucho.. a z kasą zawsze jakies wyjscie się znajdzie -
Witamy się w 36 tygodniu, czyli 9 miesiącu!

Mój mały coś dzisiaj spokojniejszy niż zwykle, gramoli się ale nie tak gwałtownie
Może ma leniwy dzionek 
Ja zrobiłam 3 prania, a popołudniu będziemy mieć gołąbkową wyżerkę!
Niczego więcej mi do szczęścia nie potrzeba! 
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące kobietki, powodzenia!
gosia86, dorota1987, MiM, GabiK lubią tę wiadomość
-
MiM wrote:Bora - ładne autko i duży bagażnik ma
I ma wygląd 
My mamy najbardziej "agresywne" z wyglądu kombi
- srebrny FORD FOCUS 
Nie raz "włamywałam" sie nie do swojego auta, zdziwiona że kluczyk nie pasuje - bo tych aut jest multum
Hehe....myślałam, że tylko ja tak zrobiłam
Też mamy kombiaka Forda Focusa
Po dwóch włamaniach - mąż dla swojej ogarniętej żonki przyczepił na czubku anteny czerwoną kokardkę, żeby żona wiedziła do którego samochodu ma się dobierać
gosia86, MiM lubią tę wiadomość
-
Karolcia mi lekarz na usg trzeciego trym powiedział ze juz sie nie odwróci, wczoraj siostra tez mówiła ze na 99 % nie, a moja lekarka nadal mnie trzyma w niepewności
jednak jest starsza i doświadczona, wiec nie chce mnie nastawiać za szybko. 2 maja decydujemy. A młody nadal mi wciska głowę na żołądek i pod zebra ani siedzieć ani leżeć
-
Paulinqa, Madziorek dzieki za odpowiedz.
Moja tez uwielbia wpychac sie pod zebro albo w zoladek
zastanawiam sie co uslysze w srode 
A Paulinqi dopytuje bo do jednego lekarza chodzimy
-
Ja właśnie jak byłam na dodatkowym badaniu 3 trym, to u innego lekarza. 3 dni pózniej u mojej i była zdziwiona, ze młody sie nie odwrócił, ale nie decydowała. Wspomniała, ze jak nie to cc ale czekamy. Teraz tez nic nie mówiła konkretnego. A siostry pytam, bo na bieżąco jest akurat staż ma na ginekologiiKarolcia88 wrote:Paulinqa, Madziorek dzieki za odpowiedz.
Moja tez uwielbia wpychac sie pod zebro albo w zoladek
zastanawiam sie co uslysze w srode 
A Paulinqi dopytuje bo do jednego lekarza chodzimy

Ale fajnie macie, ze jeden lekarz
spotykałyście sie w poczekalni kiedys?
-
Nejcik ja też nic ni powiem na ten temat bo nie mam otulacza..
Gosiu mi też jest przykro jak słysze od teścia ze Arek tak sie poswieca wyjeżdzając, ale jak ja w tamtym roku utrzymywałam nas przez kilka miesięcy to nic nie mówili że mi cięzko a zdarzało się ze pracowałam 7 dni w tyg po 10 h i wyglądałam jak zombi.. ale ktoś musiał pracować zeby zapłacic rachunki jak on na L4 był i mało co dostawał bo w Pl miał umowe do niczego ... a teraz czasem wydaje mi się że oni mają pretensje ze to ja go tam wysłałam;/
Karolcia ja w pon mam wizytę i albo tniemy się w środe albo 4 maja;) musze komuś dać nr tel bo nie będe tam miec neta w szpitalu
Madziorek nie spotkałyśmy się bo chodzimy do dwóch różnych gabinetów w Krk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:11
-
Ja juz po wizycie u okulisty, przyjął mnie ale sie musiałam kłócić
teraz czekam az mnie mój odbierze, bo faktycznie nic nie widzę 
Okulista stwierdził, ze moge rodzic SN ale mam wskazanie do skrócenia drugiej fazy
super, chyba już wole cc
(((
-
Nejcik...z tymi otulaczami jest tak, że są one tylko na pierwsze tygodnie życia. Później dziecko musi mieć swobodę ruchu, żeby się poprawnie rozwijało. Zwykle otula się tylko na początku, przez pierwsze tygodnie życie, żeby dziecko poczuło się bezpiecznie, jak w brzuszku mamy. Ja nie kupowałam żadych otulaczy/rożków, bo dla mnie to strataa kasy. Mogę otulić kocykiem, albo pieluszką. Poza tym jeżeli dziecko urodzi się z asymetrią, nieprawidłowościami w nap. mięśniowym (a to naprawdę bardzo często się zdarza) to rehabilitant prowadzący nasze dziecko może zalecić takie techiniki pielęgnacji, które będą sprzeczne z zawijaniem dziecka ciasno w otulacz. Ja też nie byłabym w stanie owinąć dziecka i np. zostawić go tak na noc.
-
nick nieaktualny
-
Kuba urodzil sie dzis o 5.30. Waga 3020g, 52 cm. 10 pkt. CC.Jest sliczny<3
paulinqa, madziorek, Bluberry, Wonderwall, Puella, Nejcik, gosia86, beti97, Karolcia88, katalina, Magda_16maj, Anioł, PIGULSKA, dorota1987, Ofelaine, Anielka, MiM, nojaniewiem, Magic, miscelle, agatka196, gosiunia, jagoodka, czarna panda, Agusia246, olka24, slash lubią tę wiadomość