Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGabiK wrote:Kuba urodzil sie dzis o 5.30. Waga 3020g, 52 cm. 10 pkt. CC.Jest sliczny<3
Gabi!!!!
kochana jak to się stało?
widać chłopaki biorą się do pracyteraz Kika i Eklerka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:29
gosiunia, GabiK lubią tę wiadomość
-
Gabik słońce gratulacje cieszymy sie razem z tobą
Ursa, GabiK lubią tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Gabi gratulacje:* to nas zaskoczyłaś :)czekamy na fotkę Kubusia
Paulinqa ja mam wrażenie że teść widzi tylko swoje dziecko czyli Marcina a ja to się wcale nie liczę i u was chyba wygląda to podobnie niestety
Ale trudno jakos trzeba to przecierpieć
Moja siostra w zeszłym tygodniu złapała kleszcza dostala od razu antybiotyk na drugi dzień ale wyniki wyszły zle i musi iść do szpitala na oddział zakaźny biedna szkoda mi jej a na dodatek nie będę miała jak ją odwiedzić a ona do mnie przyjeżdża:(GabiK lubi tę wiadomość
-
aktyde85 wrote:Gosia to przepraszam popitololo mi się, a ktory to mowil, zeby 30go rodzic?
Karolcia, wiem ze to nie pocieszenie, ale łącze sie w bólu, wlasnie jestem w trakcie wyprawy do okulisty, MPK rządzi, 1,5 h w jedną stronęale za free i przyjąć ma mnie bez kolejki, okaże sie w praniu...
Wczoraj w Poznaniu dwa wypadki z udziałem tramwajów, w jednym 25 osób poszkodowanych i wez tu teraz jedzno ale ja mam termin na 30 to ciekawa jestem czy się idealnie wstrzelę
A co do takich czułości, całowania brzucha itp to mój mąż też jakoś niewylewny...i nie my jesteśmy w ciąży tylko ja no i ja mam urodzić. Zobaczymy jak to wyjdzie jak juz zegar wybije tą godzinę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:55
-
nick nieaktualny
-
Haha Gabi! Gratulacje :* Cudne wieści
A tak prorokowałaś kto następny
Jak dojdziesz do siebie to opowiedz co się stało i pochwal się Synkiem!
Zdrówka dla Was
Chyba wyszło Ci to sprzątanie pawlacza i wrzucanie spacerówki, szalona
Mąż się pewnie cieszy, bo na mecz już może da radę iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:47
gosia86, maribel, GabiK lubią tę wiadomość
-
Paulinqa jak cos.to daj numer bede Dziewczyna przekazywac wiesci
Madziorek ale Ci sie trafilo- siostra na stazu na ginekologii jak w ciazy jestes:) moze druga ciaze bedzie.Ci prowadzic?
Gabik ale nam zrobilas niespodzianke! Gratulacje!!
Dziewczyny u nas to samo,maz biedny zapracowany a ja sie obijam w domu. Co prawda pracowalam 3-4 czasem sie zdarzylo 5 dni w tygodniu ale jak wychodzilam z domu o 11 to wracalam o polnocy.
Gosia teraz te kleszcze chuba takie zmutowane bo nie bylo zimy.. wspolczuje siostrze pobytu w szpitalu. Ale dobrze ze lekarz czujnyGabiK lubi tę wiadomość
-
Gabik ogromne gratulacje, w końcu sie jako pierwsza odważyłaś po takiej przerwie co nie było u nas porodów. Jak wszystkie też jestem strasznie ciekawa co tak przyspieszyło to cudowne wydarzenie.
Kurcze ja też chce juuuż....masakra. Coś nic się nie zapowiada. Wy macie chociaż czasem ktg robione, a u mnie praktykuje się jak termin się przekroczy.GabiK lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Paulinqa jak cos.to daj numer bede Dziewczyna przekazywac wiesci
Madziorek ale Ci sie trafilo- siostra na stazu na ginekologii jak w ciazy jestes:) moze druga ciaze bedzie.Ci prowadzic?
Gabik ale nam zrobilas niespodzianke! Gratulacje!!
Dziewczyny u nas to samo,maz biedny zapracowany a ja sie obijam w domu. Co prawda pracowalam 3-4 czasem sie zdarzylo 5 dni w tygodniu ale jak wychodzilam z domu o 11 to wracalam o polnocy.
Gosia teraz te kleszcze chuba takie zmutowane bo nie bylo zimy.. wspolczuje siostrze pobytu w szpitalu. Ale dobrze ze lekarz czujny
Karolcia niestety nie w naszym szpitalu tylko mam ok 300 km, ale konsultacje tel sa, a jak cos nie wie to pyta na oddziale
A w wakacje akurat na pediatrii bedzie, wiec bedzie miała przerąbane hihi.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Bluberry wrote:Aktyde u mnie cisza
Kiedy to się zacznie??? Może spróbuję prorokować jak GabiK to cos się ruszyalbo za sprzątanie się wezmę a mam takiego lenia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 14:00
gosiunia, GabiK lubią tę wiadomość
-
Własnie spojrzałam na 1 stronę i widzę, że Blu nie próżnuje:) Jak na za moment urodzi to ciekawe co stanie się z naszą listą. Tak patrze, że trochę dziewczyn nam znikło przez moment, albo odzywa się raz na miesiąc. Mam nadzieję, że u wszystkich jest dobrze.