Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRika to moze się spotkamy na porodówce
Do mnie dzwonila kolezanka i pyta czy mi brzuch opadł. Na co ja ze chyba trochę: "O to za 2 dni rodzisz". A ja se myslę ze ni chu.. bo mąż mi jedzie w piatek i wraca wieczorem w sobote. Nie bedzie mi nikt mowil kiedy mam rodzićBo ja chcę 5 maja albo chociaż w maju a nie teraz.
Wiecie ci - jestem kuźwa blondynkąPo 4 latach odkryłam ze mam schowek w kanapie
Mąż mnie tak wyśmiał że hej
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ofe ale co wisi??? Myślisz, że się szykują? Ja słyszałam różne opinie, jedne mówią, że dzieci są aktywniejsze a inne, że właśnie mniej... ja się martwię, ale ruszyła się więc chyba jest ok
katalina nie, jak kupujesz abonament to masz dodatkowe opcje ale aktywna na forum możesz byćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 15:09
katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic ja właśnie nie wiem co "wisi"
i co to oznacza ale już kilka z nas pisało, że dzieci dziś mało aktywne... Moze oszczędzają siły na poród
Moja niby coś tam sie rusza ale słabo jej idzie, nie panikuje bo od rana 10 ruchów było ale stać ją na więcej...
Mi abonament wygasł tydzien temu i też już nie wykupiłam bo sie nie oplaca...Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łeee ale ze mnie as.... to mi się nie chciało już prowadzić kalendarza a brałam abonament.. i po co?
Jakbym wiedziała, że i bez tego mogę się udzielać.. Ech, no tak
Dobrze, że tu jesteście i mówicie, bo bym pierdoła kupiła kolejny i już nawet na rok chciałam!
-
no mi się delikatnie przekręca, ale serio niepokoi mnie to
niby teraz się delikatnie rusza, ale fakt stać ją na więcej
katalina ale kalendarz masz i bez abonamentu
w abonamencie masz dodatkowy wykres z wagą swoja i dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 15:18
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witaj Lama
Mój abonament skończył się w grudniu tak na dobrą sprawę to bez abonamenty nie wielka różnica a jak chcę zobaczyć na wykres z tymi wyznaczonymi danymi przez program to wystarczy kliknąć na swój nick i wejść tak jakby chciało się zobaczyć wykres innej forumowiczki
Siostry nie zostawili w szpitalu wyniki ma przekroczone ale to jeszcze nie powód do hospitalizacji ale ma się obserwować i iść do internisty
Nażarłam się pierogów i teraz mam zgagę
Czekam na kuzynkę bo już bym chciała jechac na wizytę
Moja młoda na szczęście trochę się zaczęła ruszać -
dokładnie
a ja nie wykupuję już bo po narodzinach i tak kończy się wykres
ja pochłonęłam serek bananowy z bułeczka zytnią i mi się cofaheeeeaahh! mi gosiu na zgage pomagają tiktaki
kochane ja wam obiecuje, że jakby cos się działo to napiszę z telefonumam superszybki internet LTE
Ale może warto zostawić, żeby ktoś zdjęcie Małej wrzucił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 15:25
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Laura dobre z tym schowkiem
Ja wczoraj tak narzekałam że wieje i że szum taki w domu że mi łeb rozsadzi a w kuchni mialam rozszczelnione okno i przez to tak szumiało a ja głupia męczyłam się kilka godzin i myślałam że szału dostanę
Magic u mnie na krótką metę i przy lekkiej zgadze pomaga guma do żuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 15:25
Magic lubi tę wiadomość
-
Mi tez sie skonczyl juz dawno- chyba jakos w listopadzie. A wykres dziecka tylko mnie stresowal bo zawsze bylo ponizej minimum wiec przestalam zagladac :p
Gosia to i tak jestes cierpliwa. Ja to bym siedziala jak na szpilkach. W sumie tez zalezy jak daleko masz do gabinetu -
no nie ma wpływu na aktywność
teraz to musimy pilnować innych spraw anie jakiegoś abonamentu
ja ide się zdrzemnąć bo strasznie zmęczona jestem
no no Gosiu ja doszłam do tego samego wnioskutyle że test to wiesz, że wiesz że zrobisz w jakimś terminie i Ci wyjdzie
tzn albo pozytywny albo negatywny
ale oczekiwanie na poród jest bardziej....nerwowe
mnie tak nie stresowały testy comiesięczne
a wczoraj to w ogóle doszło do mnie, że ja będe musiała urodzić!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 15:39
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018