Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic nie martw sie napewno wszystko bedzie w porzadku zjedz cos slodkiego i poloz sie na momet a zobaczysz zaraz sie ozywi2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Magic trzymaj się kochana będzie dobrze, Mała na pewno ma leniwy dzień i słodko sobie śpi
czekamy na wieści
Lama witamyto wasze pierwsze Maleństwo?
Katalina może to przepowiadacze tak się męczą...
Kika nie zazdroszczę nerwówki ale będzie dobrze zobaczyszmusi być dobrze
Też jestem bardzo ciekawa jak tam u naszej EklerkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 17:29
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem załamana, poczytałam o tym skróceniu drugiej fazy porodu i teraz siedzę i ryczę, nie chcę żeby mi dziecko tymi ustrojstwami wyciągali, ne chce też żeby jeszcze bardziej mi się wzrok pogorszył. Może przesadzam, ale nie mogę się uspokoić, ani nawet doczytać co pisałyście cały dzień
Co mam zrobić?
-
Magic czekamy na wieści wszystko jest na pewno dobrze tylko Lila tak reaguje na Twój stres
Aktyde pogadaj z lekarzem o tym co robią i jak to wygląda nie martw sie na zapas
Dorota pytalam o ktg to też powiedziala że raczej po terminie chyba że chcę to mogę sobie podjechać zrobić u położnej ale na razie nie ma potrzeby, może w przyszlym tygodniu sie wybiorędorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Aktyde nie zakładaj z góry najgorszego, II faza może trwać nawet 15-30 minut. To też zbyt długo jak dla ciebie??
Nie wiem kiedy jest zbyt długo, ale z tego co czytam to jak szpitalu dostają od specjalisty na zaświadczeniu "skrócenie II fazy" to i tak używają vacuum albo kleszczy żeby w razie co nie było, że nie zrobili tego co im napisał specjalista. -
Magic trzymam kciuki. Na pewno z Lila ok, pewnie śpi!
Gosia, pocieszmy sie tym, że to sie może z dnia na dzień zmienić. Ja po cichu liczę że nie dotrwam do wizyty za 2 tyg. Ale z drugiej strony po kolejnej w miare przespanej nocy wstaje zadowolona, że nie musiałam się męczyć na porodówce
.
Tak w ogóle to chciałabym rodzic w dzień, bo w nocy to wszystko straszniejsze się wydaje.
A i gratuluje GabiK , prorokowałaś nam, a samą Cie wzięło. Ktoras chyba tez mówiła że od środy zaczniemy sie sypać i wykrakała. Przyznać sie ktora ma szklaną kulę i przepowie mi kiedy rodze ?
gosiunia, GabiK lubią tę wiadomość
-
Witamy się z Wiki powizytowo
u nas bez zmian szyjka długa , przepuszcza palec, tak jak pisałam taka centymetrowa dziureczka. Pan doktor mnie dzisiaj zbadał od serca i myślałam że zejdę na tym fotelu, od razu stwierdziłam że tamtędy to ona na pewno nie wyjdzie. Przyczepił się za to 2 tyg przed terminem ZUS , p dr ma kontrole i zabrali moją kartę
za tydzień jak nie urodzę znowu wizyta , zobaczymy czy badanie coś dało. Podobno jej tam dobrze. Na ktg spała i brzucholem trzeba było trochę poruszać. Ogólnie myślałam że od zeszłego tygodnia to już się sporo ruszyło a tu dupa. Chyba twarde z nas majówki
gosia86, Wonderwall, gosiunia, PIGULSKA, katalina lubią tę wiadomość