Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MamaiHania wrote:Nie boję
Prawda jest taka, że ile ludzi tyle opinii. O każdym szpitalu słyszałam tyle samo dobrego, co i złego... Powtarzam sobie, że idziemy rodzić do ludzi i niemal wszystko od nich zależy, a na Łubinowej jeżeli coś się dzieje, z czym oni mogą sobie teoretycznie nie dać rady to zaraz przekierowują do innego szpitala, a w Katowicach trochę ich jest:) Jestem spokojna i się nie nakręcam:)
A w Tychach leżałam na patologii na wyremontowanym oddziale i powiem Ci, że luksus:) Może i za resztę się kiedyś wezmą....
To fakt. Sama mieszkam obok dwóch szpitali, gdzie teoretycznie mogłabym rodzić.
Ale jakoś ciągnie mnie do Tychów
Mój sposób na kolkę - koniec z żarciem. Czas na jedzenie03.02.2014 -
MamaiHania wrote:Nie boję
Prawda jest taka, że ile ludzi tyle opinii. O każdym szpitalu słyszałam tyle samo dobrego, co i złego... Powtarzam sobie, że idziemy rodzić do ludzi i niemal wszystko od nich zależy, a na Łubinowej jeżeli coś się dzieje, z czym oni mogą sobie teoretycznie nie dać rady to zaraz przekierowują do innego szpitala, a w Katowicach trochę ich jest:) Jestem spokojna i się nie nakręcam:)
A w Tychach leżałam na patologii na wyremontowanym oddziale i powiem Ci, że luksus:) Może i za resztę się kiedyś wezmą....
To fakt. Sama mieszkam obok dwóch szpitali, gdzie teoretycznie mogłabym rodzić.
Ale jakoś ciągnie mnie do Tychów
Mój sposób na kolkę - koniec z żarciem. Czas na jedzenieAnioł lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Bluberry wrote:spróbuj do wieczora jakieś ćwiczenia i dłuższy spacer, tylko po schodach za bardzo nie chodź
-
Super mi sie dzien zaczal
jeszcze dobrze z domu nie wyszlam i sie okazalo ze wczoraj musialy mi gdzies okulary wypasc. Sa tak zniszczone, ze zamiast wymienic same szkla za 100 musze zmienic cale oprawki i pewnie z 300 pojdzie
Pigulska, Wesola zebyscie wiedzialy ze mam juz serdecznie dosc lekarzy. Staram sie juz umawiac w miare mozliwosci w jeden dzien z3by jak najwiecej zalatwic ale juz sily nie te..
Pigulska wczoraj probowalam zjesc bulke taka slodka- maczalam w ince ale dalej boli- sprobuj jesc nie uzywajac jezyka- praktycznie niewykonalne, jedyne co to jakies takie papki ktorych grysc nie trzeba. Jezyk jeszcze troche czuc ale jest zdecydowanie lepiej niz bylo. Zobaczymy jak to bedzie jak szew wyciagna bo pewnie troche narusza.
Przepraszam ze tak marudze ale te okulary to mnie dobilyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 09:28
-
Ofelaine wrote:Pigulska cos wątpię w to zeby mnie wzielo na dniach,ten bol to taki mini poki co,chyba ze sie rozkreci cosik.
Alez te nasze dzieci uparte,nie chca do rodzicow przyjsc...
A dzieciaczki to już zodiakalne byki uparciuchy -
Agga wrote:Witajcie
nie spodziewałam sie, ze spotkam kogos na forum kto chodzi tez do dr Jędrzejkogdzie zamierzacie dziewczyny rodzic?
Jeśli we wtorek przepływy będą prawidłowe to myślę, że wtedy już będę mogła powiedzieć, że na Łubinowej:) A Ty gdzie planujesz?Agga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPIGULSKA wrote:A dlaczego z tymi schodami mam uważac? Ja co prawda na parterze mieszkam ale chciałam się do siostry wybrać na 4 piętro
moja koleżanka jak była na porodówce i żeby rozkręcić akcje porodową lekarka kazała jej dużo chodzić, jak zobaczyła że ta chodzi po schodach opieprzyła ją, coś się może w tedy odkleić, nie powiem Ci dokładnie nie pamiętam.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Pigulska ja to glownie do czytania i jezdzenia potrzebuje. Do "patrzenia" jeszcze nie potrzebuje
wiec soczewki by sie chyba nie zdaly. Poza tym nie lubie gmerac sobie w oku :p
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
My też atakujemy żelazną
nie mam wykupionej położnej ale chodzę do lekarki do przychodni żelazna. Polecana kobita, specjalista od trudnych ciąży, dzięki Bogu nie musiałam się o tym przekonać, ale jakiś tam wewnętrzny spokój zapewnia. Jakby mnie odesłali to chyba na inflancką albo do bielańskiego pojadę z racji odległości. Na samą żelazną jadę jakieś 30 min a że chce się tam stawić z dość rozkreconym porodem będę się bała że już nigdzie dalej nie dojadę
ale fakt o Madalińskiego słyszałam same dobre opinie.
Wiecie co, następna pełnia jest 04.05! -
Hej dziewczyny
Co do przyspieszania porodu to muszę Wam powiedzieć ze my w Hiszpani nie mieliśmy zakazu sexu, mimo zagrożenia ciąży .
Kochamy si ale nawet skurczy po nie mam tylko 1 spięcie
Ale slyszaln od innyc dziewczyn ze koniec należy przetrzymac z 30 min
A ja zawsze sie podmywając od razu , wiec możecie próbować ...
Ja narazie czekam i czekam ale nie prowokuje jeszcze . Dzis 38 i 2 dzień wiec mogłaby dzis sie pokazać nam
24 .04 ładna data
marzenia się spełnią -
Agga wrote:Witajcie
nie spodziewałam sie, ze spotkam kogos na forum kto chodzi tez do dr Jędrzejkogdzie zamierzacie dziewczyny rodzic?
Ja będę rodzić w Wojewódzkim w Tychach. A ty?
Już doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 09:37
03.02.2014 -
O kurcze Bluberry to nie wiedziałam...myslałam nawet ze to wskazane zwłaszcza schodzenie ze schodów. Co się może odkleic, może łożysko
Karolcia a to rzeczywiście soczewki niepotrzebne, ja sama też nie lubię może to kwestia przyzwyczajenia. Siostra i brat noszą na okrągło i sobie chwalą
Matik jesteś w Hiszpanii???
Nasienie zawiera prostaglandyny które pomagają w rozwieraniu szyjki więc może warto je trochę dłużej "zatrzymać" w sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 09:42
Matik2012 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLama wrote:Blu pewnie chodziło o łożysko a wtedy natychmiastowa cesarka jest konieczna. Ale to dziwne bo wszyscy właśnie mówią o świętej trójcy wywoływania czyli 3xS, spacer, schody, seks
Święta Trójcatego powiedzenia nie znałam, koleżanka właśnie na Żelaznej była i tak jej dr reprymendę dała
-
nick nieaktualny