Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ! Ja w dwupaku jeszcze ...
Kika trzymam kciuki za bezproblemowe cc i nie denerwuj sie tak.
Pigulska gratuluje czopa, wczoraj mi sie śniło że urodziłaś.
Ja juz 8 dzień bez czopa także nie ma tak hop siup u mnie
Gabik trzymam kciuki za laktacje , na pewno sie rozkręci. A żółtaczka jest bardzo częsta, mój syn tez miał, ponaswietlaja go i będzie dobrze
.
nadulek, GabiK, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Gosia nie dosypiasz?
Odeśpię potemteraz może coś ogarnę póki mąż w pracy bo niby dzisiaj ma wrócić kolo południa i potem na 15 na nockę jechać
Sie zastanawiam co wybrać łazienkę czy meble w kuchni które muszę myć na kolanach bo kucać sie nie da
Kika co za chamstwo że każą czekać myślałam że jak ma się umówiony termin to niw robią takich problemów bo ogólnie to słyszałam ze odsyłają bl często nie ma miejsc
Ja nawet nie biorę pod uwagę żadnego wyjścia awaryjnego gdyby na brochowie nie było miejsc to nie wiem co bym wybrała
Ofeline nie zarzekam sie że nie spróbuje sama nie wiem ale chyba obawy są większe niż chęci, może gdyby mąż wykazał inicjatywę to jakoś by poszło ale widzę u niego obawy takie jak ja mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kika co za akcja... Jak mialas umowiony termin to powinni cie przyjac bez problemu ale widac, ze w tych szpitalach to burdel maja Za przeproszeniem.
Ja to znow musze obiad zrobic robotnikom wiec nici z lezakowania do poludniai nawet nie wiem co ugotowac.
Gosiu tez sie balam ale jak zobaczylam ze nic nic nie bolalo i ogolnie nic sie nie dzieje to teraz sama za mezem latamale on wiecznie zmeczony i dupa blada,nie chce mnie
Po naszej 2- miesiecznej przerwie czulam sie dziwnie, prawie jak dziewicawiec nie dziwie ci sie strachu. To tak jakbys na nowo pierwszy raz z mezem miala miec.
Brzuch mnie cmi jak na @ ale bardzo lekko.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajna jest dr hurnik-szurkiewicz tez tam pracuje i w luxmed ale przyjumuje tylko raz w tygodniu wiec nie chcialam u niej prowadzić ciąży
Kika a dr Piec pracuje w jakimś szpitalu?
No szkoda że nie wiedziałaś wczesniej zawsze to inaczej patrzą niż na kogoś z ulicy
Ja poznałam kilku lekarzy na brochowie i byłoby w kim wybierać i to nawet na nfz
Ofeline właśnie czuję się tak jak piszesz jak przed pierwszym razemno zobaczymy zobaczmy
Co remontujesz kobieto?
Magic a jak remont u Ciebie? I co z tymi wczorajszymk skurczami?
Obstawiam że jutro odezwie sie Eklerka że są z Karolem w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 07:41
-
Ja tez nie mam wyjscia awaryjnego jakby w Strzelinie nie bylo miejsca. Chyba by mnie szlag trafil jakby tak sie zdarzylo.
Gosiu remontujemy domek, ktory dostalismy od taty mojego po babci. Czekamy na pozwolenie ze starostwa zeby podnieść dach ale to co mozna w srodku podszykowac pod remont juz po malu sie robi. A te papiery wszystkie zalatwian juz rok czasu co najmniej jakbyn si budowala. W tym kraju jak widac Wszystko jest mozliweaby tylko utrudnić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 07:50
-
Cześć ciocie
pamiętamy o was i trzymamy za wszystkie kciuki.
U nas ciężki czas bo Mia cały czas słabo przybiera i musieliśmy wprowadzić dokarmianie a później zmieniać mleko bo mała mi go nie tolerowała. Kupno innego mleka dla wcześniaków niż bebilon nenatal graniczy z cudem. No i jeszcze nawrót żółtaczki.
Mamy nadzieję że u was wszystko dobrze.
Widzę że Gabik się rozpakowała - gratulacje i wiele szczęścia życzęGabiK, beti97 lubią tę wiadomość
-
Oj Ofeline współczuję tych formalności u nas w trakcie całej budowy najgorsze było załatwianie formalności właśnie
Ale super że macie jakąś perspektywę własnego kąta po mimo tego że blisko rodziców ale jednak sami
Nadulek biedna Mia że słabo przybiera na wadze, podobno jest jakieś mleko na receptę próbowaliście wydębić receptę?nadulek lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki,
u nas noc tak jak przeważnie - spokojna i przespana, czułam tylko przez sen, że Pączek miał czkawkę w nocyJak to u Was jest z tymi czkawkami? Bo mój mały ma często, czasem nawet 2-3 razy dziennie czuję
Zawsze mi go wtedy żal, bo tak nim trzęsie w tym brzucholku
GabiK - kciuki za laktacje są! Będzie dobrze, tylko spokojnie, pewnie wszystko wymaga czasu.
Kika - powodzenia!!!!! Dziś wielki dzień!!!
Nadulek - niech Mia rośnie zdrowo, dużo dużo siły dla Was i powodzenia!
GabiK, nadulek lubią tę wiadomość
-
No to niestety nic przyjemnego ale juz jestesmt na koncowym etapie i niedlugo powinnismy miec pozwolenie. Wtedy zalatwimy kredyt i ruszamy z remontem na calego.
Juz nie moge sie doczekac przeprowadzki dlatego teraz zaciskam zeby bo pojscie na wynajem nie ma sensu,szkoda kasy. Lepiej to odlozyc na poczet remontu.
Nadulek zycze aby Mia jak najszybciej zaczela przybierac na wadze.
Czuje rozwieranie szyjki i jakbym miala okres zaraz dostac. Moze sie skraca w koncu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 08:03
nadulek lubi tę wiadomość
-
MamaiHania wrote:Też stosuję skróty myślowe.....
Chodzi mi o to, że Łubinowa ma I stopień referencyjności i tam tylko książkowo urodzić i do domku, a jeżeli coś się dzieje grubszego to raczej odsyłają do innych szpitali. Jeżeli, odpukać, coś się u nas będzie działo to pewnie będziemy rodzić w Tychach, bo tam mamy lekarza prowadzącego.
A kto Was prowadzi?? Bo ja będe rodzić w Tychach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 08:17
03.02.2014 -
nick nieaktualny