Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pigulska masz rację my przynajmniej możemy się choć na chwilę przytulić
Ale dostałam zjebę od męża za grabienie w ogródku (bo jak widziałam jak mama to robi to musialam po swojemu a naprawdę to był maluteńki kawałek i tylko chwasty trzeba było zgarnąć) myślałam że mnie wzrokiem zabije i jeszcze mi wykład zrobił że nie mogę wytrzymać 2-3 tygodnie tylko robię durne rzeczy i że mam nic nie robić
Katalina piękny ten tekst o ojcostwie
Jak długo nie czułam że Pola ma czkawkę tak teraz po kilka razy dziennie:)PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Kika pewnie już śpisz, ale trzymam jutro kciuki za Ciebie. Wszystko będzie dobrze.
Witam też kolejne majóweczki, fajnie że nas przybywa, a nie ubywa, nawet miałam problem nadrobić nowe strony. Widzę, że się Śląsk też zrobił trochę na tapecie i jak pisała MiM to piękna kraina ale duża, bo ja z innej strony, z Mikołowa.
Myślałam, że dziś może coś Wojciech zadziała a tu nic. U siostry było pyszne ciasto i kolacja i w sumie mile spędzony czas...ale stwierdziłam, że mam już co raz większe problemy z poruszaniem się. Taka godzilla. Dobranoc dziewczyny. -
aktyde85 wrote:Przepraszam, mam braki ale jak czytałam to myślałam, że napiszesz "a loda na pocieszenie to sobie sama musiałam ZROBIC"
Dorota super ze urodziny się udałyja to mogę na siebie wołać Głodzilla
Gosia miałaś powoli coś tam ogarniać w ty juz z grabiami szalejesz!ale rozumiem czasem się nie da inaczej i zamiast siedzieć i się patrzeć to lepiej samemu działać
gosia86, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Haha to samo miałam napisać że głodnemu chleb na myśli
Ale jest druga strona medalu że głodny głodnemu wypomni
Jakbym potem miała patrzeć na te góry i doliny na ogródku to już wolałam sama to zrobić, a odrobina ruchu mi teraz nie zaszkodzi
Będzie dzisiaj problem z zaśnięciem bo rano długo spałam a potem dwie drzemki w dzień zaliczyłam
Któraś dotrzyma mi towarzystwa?PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ja też w łóżku
Mówię do mężusia że pościeliłam sobie podkład pod prześcieradło wrazie gdyby wody mi odeszły przez sen
A on przerażony to nie będziesz miała wcześniej skurczy?
Wiec mu mówię że nie koniecznie i że różnie to bywa
Się zastanawiam czy jechać jutro do położnej na ktg tak z ciekawości bo nic się raczej nie dzieje czy może po niedzieli pojechać -
aktyde85 wrote:No my juz leżeliśmy w łóżku i nagle mój wstał i stwierdził, że już mu senność przeszła i poszedł do kompa, więc mi się już ciśnienie podniosło i też pewnie nie zasnę prędko.
I zaznaczyłam, że mam braki!
Macie nocną taryfę u dostawcy energii?? Ja bym mojemu chyba tego kompa przez okno wyje....a jakby mi tak znikał co noc
Przecież wzrok sobie popsuje
-
Pigulska, to jest temat rzeka, podobno w nocy mu się lepiej pracuje, a teraz tyle na siebie wziął, że się nie wyrabia. Pół biedy jak pracuje, gorzej jak gra
Z resztą przez to się już raz rozdtaliśmy...
Ta taryfa nocna to chyba moze byc dobry pomysł, nie wiem jaką mamy, bo wczoraj przyszedł pierwszy rachunek odkąd tu mieszkamy, jeszcze się nie wczytalam, ale kwota mnie powaliła- 174 zł, od 10.02-10.04 gdzie my sie wprowadziliśmy 27 lutego, a wcześniej mieszkanie było puste. -
aktyde85 wrote:Mnie o 3 obudził ból nóg. Czemu ciąża tak boli? Napieprzają całe giry, od stawów biodrowych, kolana max, az po kostki. Od czego? Mam tylko ok. +6 kg, AŻ TAK je to przeciąża?
Dodatkowe kg na pewno są powodem ale i także rosnąca macica która utrudnia przepływ krwi do kończyn, pewnie jeszcze to sprawka hormonów
Postaraj się spać na lewym boku z nogami nieco wyżej ułożonymi np na poduszce -
kika79 wrote:Ale mną targa idę właśnie do wanny a cała aż się trzese nie śpię już od 2:30 ufff jak będzie po wszystkim to nerwy opadna
Ale masz racje jeszcze tylko kilka godzin i będzie po wszystkim, odetchniecie z ulgąkika79 lubi tę wiadomość
-
Pigulska gratki z okazji odejścia czopa teraz wykorzystaj męża jak wróci i może coś ruszy
Aktyde wszystko zależy co macie na prąd, bo może Np. kuchenkę czy brojler i to robi główne koszta, u nas rachunki za energię to 200 zl ale zimą chodzi piec i pompy a jak nie palimy to brojler
Kika jeszcze tylko kilka godzin :*PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Aktyde no sporo za ten prąd
My w domu gdzie mieszkają 2 rodziny płacimy mniej bo niecałe 160
To masz w domu nocnego marka i pracusia jednym słowem
Tylko co on potem w ciągu dnia to odsypia?
Gosia dzięki, czekam na mojego już jak na szpilkach
Jutro nie ma zmiłuj będzie brany pod uwagęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 05:06
gosia86 lubi tę wiadomość