Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pigulska mi mąż na pasiaka na brzuchu przyniósł rozwiązanie z pracy:) młodziutkiej córce koleżanki (18lat chyba) ciąża zmasakrowała brzuch i pani w aptece poleciła mocno pocierać szorstką szczotką która można podobno kupić w aptece. Paski stały się dużo mniej widoczne dzięki poprawie ukrwienia skóry. Nie wiem czy to aż takie skuteczne ale nic nie kosztuje a spróbować można
Ja uzywam zwykłej szorstkiej gąbki i też daje rade, mimo sklonnosci na razie mam spokój także polecam. A na to krem oczywiście standardowo
-
U mnie co do imienia małego to również jest starcie bo mały ma być Aleksander = Aleks!! nie Olek no ale oczywiście w ich mniemaniu Aleksander = Olek więc tłumaczę że to zależy od rodziców dziecka jak oni sobie życzą aby mówić na ich dziecko. Oni oczywiście swoje więc wydrukowałam z srtony o imionach w którym jest wymienione imię Aleks w zdrobnieniach do Aleksandra i powiesiłam na lodówce jak na razie tematu nie ma... Choć wiem że to imię im się nie podoba ale niech tylko powiedzą to na głos... No to wtedy się zacznie dym bo tego nie wytrzymam
-
MamaiHani ja też mieszkałam całe dzieciństwo w Dabrowie Górniczej
czyli na naszym kochanym zagłębiu
Teraz wyprowadzilam się daleko Ale jak coś to chętnie pogorie odwiedzam .tak strasznie wszystko się tam zmieniło Poprostu pieknieje..To były czasy
-
Właśnie gadałam na skypie ze swoim B. i postanowienie na najbliższe dni nie dzwonić, olewać aż sam zatęskni. Wyliczyłam że jak dobrze pójdzie to za równy tydzień będzie w domu. Dzisiaj mnie wkurzał bo znowu mruczał i przytakiwał. Ja rozumiem źe nie lubi skypa ale po 2 miesiącach mógłby zrozumieć że tęsknię i wykrzesać więcej optymizmu. Dziwi się że ja w kółko o tym samym mówię, a o czym ja mam opowiadać jak nie o naszym dziecku i porodzie. Myślałam że trochę bardziej z ikrą podejdzie do tematu. A teraz to widzę że on sam nie wie na co się pisze, boi się czy nie zwymiotuje albo zemdleje. Powiedział że będzie mnie wspierał jak będzie mógł. A ja czuje że potrzebuje kogoś zdecydowanego a nie jakiejś za przeproszeniem dupy wołowej. Czułam że przy nim dam radę, tak mi się wydawało do tej pory, ale chyba jednak lepiej by było jakby siostra była ze mną. Czuję jakieś wewnętrzne rozczarowanie
mam nadzieję że w praniu wyjdzie jednak wszystko ok
-
Beti może B nabrał trochę się oddalił od tematu ciąży bo nie jest z Wami na codzień i pewnie teraz ma inne sprawy na głowie (z moim było tak samo jak szukał samochodu niby był ciałem ale myślami zupełnie gdzie indziej) zobaczysz że jak przyjedzie to wszystko będzie na tip top
A teraz głowa do góry:*
Katalina przypomnij proszę przepis na te domowe lody, bo nie pamiętam czy śmietanę trzeba wczesniej ubić czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 20:47
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny idę spać bo z tych nerwow padam na twarz obym tylko w nocy spała...choć głowa bardzo mnie boli a nic już brać nie mogę...chcę przespac ten czas do rana by nie myśleć tyle...jak wstane to się jeszcze odezwę...miłej nocki wszystkim życzę
Anioł lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola cos takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e6ac1619769.jpg
Płaciłam 9,50 ale mozna dostać taniej zależy od apteki
Myślę że możesz też wypróbować octenisept jeśli kupiłaś do pępuszka
Sama jestem zaskoczona że zadziałało, oczywiście trochę piekło jak popryskałam ale lepsze to niż te krostyolka24, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykupilam wlasnie octenisept do pepka i brzucha dla siebie ale jak ponizej 10 zl to kosztuje to wyprobuje ten twoj specyfik Gosia
a pewnie bylo juz poruszane i przeoczylam ale zapytam co macie dla dzidzi do buzi z filtrem jakims? Bo dzis szukalam i wszystko od 6mca bylo tylko ziajka byla od urodzenia z filtrem 20 chyba troche malo tak mysle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 21:21
-
Meldujemy się po wizycie. U nas wszystko dobrze, możemy przestać się oszczędzać, odstawiamy luteinę, zmniejszamy dawkę magnezu a za tydzień odstawiamy go zupełnie
. Szyjka na razie pozamykana na cztery spusty, łożysko i wody ok. Ginka pomierzyła główkę, nóżki i brzuszek Filipka i wszystko wielkością odpowiada mniej więcej 36-37 tc. Nie znam niestety wagi, ale ponoć nie jest ani super malutki ani duży. Gorzej, bo zwróciła uwagę na wymiary mojej miednicy, chociaż powiedziała, że nic jeszcze nie jest przesądzone. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, a za tydzień mam się zgłosić do położnej na pierwsze ktg.
Kika, już jutro przytulisz Dominisia! Powodzenia i wyśpij się. Na pewno wszystko będzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 21:44
gosia86, Bluberry, MiM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kika dobrej nocki i trzymam kciuki!
Ola do buzi mam alantan dermoline a+e. Nie kupowalam nic z filtrem bo na sr mówili, że takich małych dzieci się nie smaruje tylko unika słońca w ogóle. Ale jak mowicie ze linomag jest dobry to chyba jeszcze na wszelki wypadek zakupie